KO egy álmodozó, és aki hiszti: A szezon és a napszak, amelyben születtél többnyire Milyen az emberek!

Gondolkozott már azon, hogy mi befolyásolja a karakter és a személyiség, és ez nem a környezetvédelem és az oktatás (és asztrológia)?

Azt mondják, hogy a születési időt, neurotranszmitterek (érinti időjárási körülmények között) vannak jelen az agyban marad, amíg a fiatalok, mint bizonyíték, hogy a szezon, amelyben születtünk jelentősen befolyásolja a személyiségünket.

Research in Budapest, reagált kétséges, hogy néhány, a szabó a karaktert, az évszak és napszak, amikor született.

Szinte minden kultúrában a világ hinni valamiféle asztrológia. Míg Indiában gyakrabban tenyérjóslás, tarokk és a tenyér, más országokban, az emberek nagyobb figyelmet fordítanak a dátum és óra születési és hogyan fedezze fel, néha a szezonban és a napszak, amelyben születtek. A legújabb kutatások, Budapesten végzett, így tanult emberek felderítése érdekében összefüggés a szezonban, ahol születtek, és a személyiségük.

Kutatások kimutatták, hogy a születési időt igazán tükrözi a karakter az egyén. Miért? Azt mondják, hogy a születési időt, neurotranszmitterek (érinti időjárási körülmények között) vannak jelen az agyban marad, amíg a fiatalok, mint bizonyíték, hogy a szezon, amelyben születtünk jelentősen befolyásolja a személyiségünket.

Folytatódik olvasó, hogy milyen pontosan a szezon, amelyben született hatására.

1. év
Ahogyan nyári időjárás is nagyon meleg, és a tűz, mint egy vulkán, az emberek született a nyári hónapokban hajlamosak hirtelen kitörő harag. A pozitív oldalon velük felesleges energiát, mert közülük jó egyáltalán, amikor a munkát. Ők inkább és multitasking, azaz végrehajtása több dolgot egyszerre. Bármilyen munkát is csinál, akkor nagyon valószínű, hogy sikeres lesz.

2. Winter
Mint hópelyhek, született ember télen nagyon nyugodt és kellemes a társadalomban – nagyon meleg emberek, és nagyon jó barátok. Másrészt ez nem könnyű nem ideges, de ha valaha is mérges, ez nem egy heves reakció, de a harag nem tart túl sokáig.

harmadik tavasz
Az emberek született tavasszal nagyon csendes, kellemes, és a szeretet változásokat. Jönnek, mint a friss levegőt a mások életét. Utálják lustaság és proaktív mindenben, amit csinálnak. Minden nap vegye, hogy jöjjön, és kihasználni a sok tevékenység, mint lehetséges. Imádják hogy segítsen az embereknek.

4. Őszi
Őszi típusok természetük nagyon barátságos, hihetetlenül nyitott és szeretné, hogy a barátok. Mikor jön a munka, nagyon kreatív.

Most megtudja, mi rólad beszél időt, amelyben született …

1. 4-8 reggel
Az emberek született ebben az időben nagyon következetes és akarnak csinálni – a legjobb eredményeket elérni, ha motivált.

2. reggel 8-tól délig
Ezek az emberek hihetetlenül optimista és mindig nézd a jó oldalát mindennek. Ezek született vezetők, de néha az álmodók – elvesztette a saját világában.

3. déltől 16 óráig
Omladozó energia és a természetes, nagyon-nagyon kreatív. Úgy sugároz meleget és állandóan izgatott.

4. A 16. és 20. óra
Rendezze a szociális lázadók és utálom, hogy a norma. Mindig megy a legrövidebb utat, és ezek nagy művészek, zenészek, írók és gondolkodók. Ezek sok energiát, és szeret segíteni az embereket. Úgy élni az életet, hogy a legjobb lehet.

5. A 20 órától éjfélig
Ezek a srácok nagyon szeretem az időt egyedül, és hogy az övé. Gyakran nevezik lázadók és kényelmetlen, de valójában introvertáltakra.

6. éjféltől 04:00
Dreamers! Élnek a világon a képzelet és nagyon nehéz számukra, hogy visszatérjen a valóságba. Ezek a kiváló zenészek és művészek.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét