Kis éves horoszkóp 2021

Aries – Jövőre lesz nyugtalan és izgalmas minden téren. Uránusz a jele, és ez ad egy váratlan helyzetekre, hirtelen és robbanásveszélyes. Tekintettel arra, hogy csak lélegezni, ha éppen akcióban, a következő évben breathers legteljesebb mértékben! Felváltva a jó és rossz pillanatok, nyugodt lesz, és akkor úgy érzi, erős és vidám. Gyorsan reagálni, mert akkor nem lesz gondolkodási időt. Hiányozni fog a tervezés, és ezért az esetleges hibákat. Ezeket kell a figyelmeztető és akkor nem kell, hogy mikor kell kijavítani, és megérteni, akkor is folytatódnia kell. Előtted egy viharos év, amelyben minden bűnt, hogy van értelme, mert akkor tanulni valamit ebből a jövőre nézve.

Taurus – az elkövetkező években nem lesz könnyű. Lesz harc elsősorban veled, mert nem tudja elengedni a régi félelmek, szorongások és a múlt általában. A makacsság fog tűnni boldogtalan. Ez a hozzáállás akkor a hibák és erények. Az év közepén lesz egy érzelmi válság, vagy növelni kell az üzleti hatékonyság és elindul, hogy jobb. Egész évben egy olyan területen kap, a másik veszít. Mindig hiányozni fog valami, ami teljesen boldog és elégedett. A lényeg az, hogy adsz minden egésze és minden mást, amire nem maradt idő, erő, akarat, energia. Ez lesz a tanulással töltött év érzelmi szinten. Nézni az időt!

Gemini – Jupiter tartózkodik a jel. Használja az első része az év, amelyben meg lehet tanulni, bővíteni a család helyett a munkát, keres valami újat, akkor hagyjuk valahol … Mi lesz feltétlenül jelölje meg a következő évben a tagok ezt a jel egy munkát. Egyes nehézségek már megkezdődött, és az év során lesz probléma. Ezért, ha kap egy esélyt, hogy a legtöbb, és megváltoztatja a munkát, vagy te magad keresed nem várhat egy másik probléma. Jó lenne beszélni csak veled, és hallgat meg, és döntéseket hozni, a bizonyság sokan elveszítik a fókuszt. Hallgassa meg magad, és ha jól. Szerelmi kapcsolatokat kell javítani az év közepére, és annak lehetőségét, hogy új, friss érzelmi hozzáállás!

Rák – évközben nem drasztikusan változik a helyzet minden területén az életed. Júliustól Jupiter belép a megjelölés és a következő évben várható bővülése minden területen. Ön család és a szeretet az első helyen, és nem lesz jó dolog, de elsősorban az üzleti terv kerül sor pozitív változásokat. Sleduje ha az üzleti terjeszkedés, hogy előfordulhat, és nem lehet egy családtag. Az a lehetőség, külföldi munkavállalással fog megijeszteni, de akkor meg kell dönteni. És a babák szállítjuk Tropic anyukák és apukák természetesen! Pack a törlőkendők lassan, mert akkor nem kell, legalábbis nem annyira, mint a korábbi években. Mindig megtalálni az okot a könnyek, úgy vélem, hogy több lesz az öröm!

Leo – A család szüksége lesz az év során fontos lehet. Egyes aggodalmak erősíteni fogja néhány örökre visszatér a régi helyére. Mindenesetre megtudhatja az adó, szenvedés és áldozat számára, akiket szeretsz, és ezek a legközelebbi vérrokonok. Amíg meg előre viharos és változékony állapotát pályafutását. Miután az üdülési szezon lesz nyugodt, és akkor kell készíteni, hogy hogyan kell eljárni. A nagy év további oktatás és a tanulás általában. Valószínűsége külföldre, de nem valami tartós és állandó. Az érzelmek lesz a vizsga az érettségi. Néhány fog újjászületni, néhány leállt örökre.

Szűz – Adminisztrációs munkát, vizsgák, dokumentumok, minden papírmunka fejezte be az év folyamán. Először is, mert ez egy kedvező időszak, különben akkor vegye meg kínozzák a fejét, mert minden van szüksége, fekete-fehér, egy bélyeg. Mivel rájössz ajándéka barátság és az öröm, hogy adnak. Lesz segítség minden értelemben barátok. Néhányan barátkozni az élet, a jobb is, lojális és hűséges. Egyes tagjai a változó jel fog történni a szenvedély a fajta nem is álmodott. Lesz felébredt szexualitás és a szenvedély, hogy távozni fog mély nyomot a lény. Mások lesz a válság az év során lesz legyőzni. Megy néhány tagja ennek a jele, hogy támogatni kell, vagy hogy jobb fizetést.

Mérleg – A viharos években a közéletben. Az a lehetőség, a tárgyalás, a válás, csalódás egy barátom, aki válhat az ellenség, felfedezni az ügy … Minden a szabadban lesz múlandó, instabil, váratlanul és hirtelen. Ez még nem minden negatív, de nem lesz ideje, hogy felkészüljünk, és eljátsszák elleni állami közömbösség vagy az érdeklődés hiánya, különben megérteni. Másrészt, a szeretet, hogy titkos, romantikus, érzéki, lágy, néhány a végén az oltár előtt. A legtöbb probléma lesz az anyagi természet. Lesz problémák pénz és a tulajdon, amely elviszi ebből a fejfájás. Jó időszak bevételeit és elkezd valamit, ami akkor a profit az időszak július-augusztus.

Scorpio – Szaturnusz bolygó kínzó és tanító, a jel. Ha még nem tette meg a leckét, amit kaptak, akkor kap még nehezebb, amelyen keresztül akkor leállítjuk. Remélem élvezni a kínjai és produžavatih kedvéért etetés a mazochista. Küzdelem és tanulni fegyelem, mert akkor nem lesz könnyű. Az engedelmesség fogja fogadni normalitást, nem várható dicséret. Itt lesz a hajlam hihetetlen, erős és szenvedélyes szerelem. Ez jót fog tenni, és akkor odvlačiće figyelmet tüskés szerese, mint egy ember át kell adni. Mivel néhány tagja ennek a jele nem tudja elképzelni az új élet a szülővé válik az értelmét. Az üzleti terv is kell, hogy legyen türelemmel, és mindenek felett, a következetesség! Amikor a Nap belép a jel akkor lehetősége van egy új munkát.

Nyilas – Az év fog terjedni a barátság, ismerős az új embereket, változó munkahely és akkor változékony betegségével. Az a tendencia, hogy kihagyja a problémákat, hagyja őket később égisze alatt a felületesség az őszi kap minden ezt az adagot a spiritualitás és a vágy a nyugalmat. Azok, akik házasok, akik a meleg otthon és a család, akik nem vonuljon a kalandok, és szeretné, hogy talál valakit, akivel majd az igaz szerelem és a béke. Az év elején lesz egy könnyű, szellős és vidám időszakok egészségügyi problémák, amit akkor forduljon a családtagok, majd nyugodt, mint szeretni fogja csak be kell bitisali. A pénzügyi helyzet nem változik jelentősen, mint az előző évben, ha marad az azonos munkát.

Bak – A legtöbb az év lesz a helyzet, hogy jól ismer, csak most az új szereplők. A tapasztalat lesz az egyetlen szövetségese. Felváltva lesz olyan helyzetben, amikor úgy érezte, a félelem, a bizonytalanság, a kegyetlenség ,, gyanús … Ezúttal nem ismételjük meg a hibákat már, hogy minden helyzetben kilép, mint egy új és büszkék magukra. Kapsz néhány depressziós állapotok ahol szeretné, hogy egyedül és elszigetelve a világot, hogy, mint mindig, a leginkább beszélt magad, és rájönnek, hogy kapok egy pár több lehetőséget, hogy helyes magunkat. Erre a helyzetre, hogy hozzon létre egy hamis kulcs a jövőben. Szeptembertől minden szeretet nézeteltéréseket kell oldani, és akkor lesz egy csendes romantikus időszak. A pénzügyi helyzet a május hónap indulhasson a jobb.

Aquarius – újra lesz a vágy, hogy váltani életét a gyökér. Uránusz piszkálja gondolatok míg Saturn Skorpió hogy hozza meg a bajt, „kényszerítve”, akkor a bűnnek tanulni. Gazdagítása alkalommal lesz főiskolai hibák és tanul őket. Nem számít, milyen nehéz úgy tűnt, nem számít, mennyire minden delírium, akkor kap vissza nem térítendő tanulságok az érzelmek, és megtudhatja, hogy legyen türelmes és megfontolt lépéseket véget, nem a sebesség és a barátok segítségével. Akkor marad magukra, és döntéseiket. Ezek azok a tanulságok, hogy már hiányzott a család, mert meg kell játszani a nagy és okos. A pénz mindig törekszünk, hogy van vagy emelje fel a hitelt. Júliustól kezdve történni szeretet. Válasszon a barátok, és nem teszik meg!

Halak – manipulátor akkor fényviszonyok jövedelem, árnyas üzlet, néhány hívást, hogy részt vegyen televíziós műsorok … Vigyázni kell, mert a törvény a következő évben. Ne játszani, és nem csinál semmit, ami jogilag nem helyes. Nehéz lesz, mert szeretsz titkok jár, de nagyon veszélyes lehet! Az jó, neiskvarne lélek bizalmat az emberek, akik garantálják a biztonságot. Ne legyen naiv kérem! Szintén ezek szerepelnek hazugok és hízelgők aki el fogja távolítani a csillagokat az égből, a pincében az örök szerelem. Az intuíció akkor a legerősebb, de ezúttal hallgatni, és milyen arányban azt mondja, hogy nem lehet sérült. Várja meg, amíg az őszi, aki mindig ott van, hogy valaki a múltból, valaki bízhatsz, akkor csak az a fajta szeretet, amit akar.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét