Kipróbált LOVE: 7 legjobb pár a horoszkóp

Tanulj meg állatöv párok élvezni együtt hosszú távon!

Kos és Gemini
Erős szél és a láng az ég felé, szikra repül a légáramot. Nézd meg ezt a képet, hogy megértsük: a levegő és a tűz, a két elem, hogy ellenőrizzék a jelek a Kos és a Gemini – nagyon szükségük van egymásra – mint partnerek, akik alatt született, ezek a jelek. Ráadásul – a kölcsönös vonzalom erős nem csak fizikailag, hanem szellemileg. Ilyen partnerek egyesültek, van egy veleszületett optimizmus, az élet szeretete és öröme … Mi kell még, hogy a szeretet és élvezem minden új nap?

Nyilas és Leo
Milyen kapcsolat hozható létre a két tüzes karakter? Nos, persze, csak hot! Leo és Nyilas erős karakter, és a tendencia, hogy a versenyben. Logikus lenne azt feltételezni, hogy lesznek versenyben állnak egymással. Tehát minden bizonnyal altatni, ha ez nem igazi szeretet. Egy fényes, szenvedélyes természet – ez jó, de két ilyen jellegű együtt lehet építeni egy boldog élet. Ebben az esetben minden a sikerek és eredmények vannak szorozva kettő!

Mérleg és Kos
Ez a két jel együtt egy igazi csapat, és ez lehetővé teszi, hogy könnyebben és sikert az életben. A környezet nyűgözve a pár, de mi történik a kettő között egy pár? Védnöknőjének Libra – női Venus, míg a Mars meghatározza annak jellege született a Kos jele. Az eredmény – állandó feszültség a szerelem, a szexuális energia, ami az élet együtt, szinte állandó mozgásban van.

Szűz és Vízöntő
Azok alatt születtek az állatöv jelei, a csillagok nekik általános vágy, hogy változtatni a világot. Azonban, Szűz és Vízöntő csinálja a maga módján: ha a Virgin ismerik a gyakorlati kérdésekre Vízöntő, amely mindig készen áll, hogy tárja fel az új trendeket és részei friss ötleteket. Ha ezeket a tehetségeket kombináljuk, az eredmény tökéletes tandem, mindig készen áll a nagy eredmények!

Skorpió és rák
Az emberek született Rák, azt mondják, szenvedélyes, és szeretné, hogy teljes mértékben élvezni a partnere. De ez a funkció nagyon alkalmas bizonytalan Skorpió: ez a kapcsolat megnyugtatja a gyanús jellegét és bizalommal, hogy mindig szeretni. Szenvedélyes Scorpio mindent megtesz, hogy segítsen a határozatlan Rák nem vonja vissza a héjában. Más szóval, egy ilyen szövetség, mind a partnerek úgy érzi, teljesen biztonságos.

Bak és Bika
Földes jelek egyesül, mindenekelőtt erős és alapvető. Azok, akik meg vannak győződve a „földön” sokkal könnyebb lesz megérteni egymást, mint elmagyarázni a szempontból az emberek egy teljesen más jellegű – például álmodozók, jegyében született a Halak. Partnerekkel, mint Bak és Mérleg jól felkészült az igazi, nyers élet és mehet nagyon messzire.

Víz táplálja a földön, és hogy viszont szolgál biztonságos elhelyezéséről. Az interakció és elemek kombinációja, amelyek szabályozzák az egyes partnerek ebben a pár teremt szinte ideális feltételeket a hosszú, gyümölcsöző kapcsolatot. A praktikusság és a józan ész Taurus tökéletesen egyensúlyoz egy mély, érzelmi és egy kicsit álmodozó Halak.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét