Ki fél a nagy, gonosz farkas: Discover Mi a legnagyobb félelem a Star Sign

Mi a legnagyobb félelem minden jele? Nyilas egy félelem a zárt terek, és sok szenved klausztrofóbia. Kecske félnek nem fogják elérni a pénzügyi siker …

Kos

Az ő makacssága, hogy hívja a lövések, Rams gyakran mások számára nem látható megsérteni a viselkedésüket. Csak amikor a barátok eltűnnek az életüket, rájönnek azok valami baj van. A veszteség szeretteit egy kemény ősszel és ezt a leckét emlékezni fog.

bika

Úgy, mint a kényelem és élvezet az egyszerű dolgok – élelmiszer, a társadalom, puha takaró és minden, ami megteremti a kellemes légkört. Ahhoz, hogy nyugodt, érezniük kell, biztos anyagi, így a tárca teljes mértékben megvédjék magukat az összes költséget és a tartozások megszökött magad. De bikák és a legtöbb az összes karakter várom, hogy megnyerte a lottó.

Ikrek

Van egy probléma a döntéshozatalban. Ezek több, mint bármi, mint a biztonsági saját privát környezetben. Ott senki sem bántani, és ott voltak ismertek.

Rák

Most attól tartanak, hogy megválasztották az emberek szabadság vagy visszautasítani. Szintén nem szívesen emlékszem nincs negatív epizódot a múltban, mert akkor minden kell újra menni rajta.

Oroszlán

Attól fél, hogy figyelmen kívül hagyták, és úgy érzi, jó, kell az az érzés, hogy mások és meglássátok.

Szűz

Félsz hiányosságai. Bármilyen forma elégtelensége és a tökéletlenség dobja ki az óra pontossággal Virgin, legyen az a kiömlött bor vagy egy rossz vicc.

Mérleg

Attól tart, hogy ha egyedül marad. Gyakran gondolok az élet fogja tölteni magát, és ez súlyos terhet.

Skorpió

Ez a félelem az intimitás és a lemondás, és félek, és el fogja veszíteni a saját identitását egy kapcsolatban.

Nyilas

Attól fél a zárt terek, de sok tagja ennek a jele szenved klausztrofóbia.

Bak

Ezek munkamániás, aki épít az üzleti út, de a másik oldalon az érme rejtőzik mélyen a kudarctól való félelem. Nagyon örülnek minden pénzügyi siker.

Vízöntő

Minden ami őket egy bizonyos fiókban bizonyos magatartási szabályokat és működésének Aquarius megbolondul.

hal

Clam az ideálok, hogy a világ a képzelet. Bár természetesen tehetséges és kreatív, gyakran nem látják a világot, amilyen, és inkompetens kell megbirkózni a napi feladatokat.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét