Keltski horoskop / LIPA-Vrlo ste lijepi u mladosti, ali s godinama pokazujete tendenciju ka debljanju ….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

LIPA: 13.-22. rujan i 11.-20. ožujka

Smatra se da je lipa drvo čarolija i čarobnjaka. Ljude koji su rođeni pod njegovom zaštitom imaju veliku sklonost tajnim društvima i organizacijama. Strasno ih zanima okultizam i sve nadnaravno ili neobjašnjivo. Veoma volite udobnost i sigurnost, ali možete se prilagoditi raznim uvjetima života. Vrlo ste lijepi u mladosti, ali s godinama pokazujete tendenciju ka debljanju. Imate praktičnu inteligenciju i veliki talent za precizne poslove. Često pretjerujete s urednošću i pedanterijom i time zamarate svoje najbliže. Obično u ljubavi dajete malo od sebe, ali kada se predate zahtijevate zauzvrat jednaku predanost i vjernost. Ako se ta očekivanja ne ispune, možete se razočarate.

Tada se posvećujete traženju duhovne “čistoće”. Ili se marljivo posvećujete poslu. Ipak, obično uspijevate naći srodnu dušu, jer ste vrlo senzualni i tolerantni. Kada nađete srodnu dušu, stvarate sretnu obitelj. Obožavate djecu i ako i vaš partner to misli, rado ćete kuću pretvoriti u zabavište. Ipak, u ljubavi ste vrlo ljubomorni. Ponekad ste skloni i pretjerivanju u tome pa se više ne razlikuje što je ljubomora a šta zavist. Zbog toga su česti konflikti u vašim emotivnim vezama.Ponekad zaista imate blještavu intuiciju koja se javlja samo na mahove. U svom ponašanju se slobodno na nju oslanjate, jer se vjerojatno već pokazalo koliko od nje imate koristi. Zbog toga ste skloni zanemariti praktičnu analizu i zdravo prosuđivanje. Potrebno je naći pravu ravnotežu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.