Astro INDEX

Keltski horoskop / HRAST-izgledaju moćno i ostavljaju dojam velike snage!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Hrast su poštovali mnogi narodi. Stari Slaveni pridavali su mu poseban značaj i odlazili ispod hrasta da razmišljaju i donose važne odluke. Ako ste rođeni 21. ožujka, vi ste po pravilu snažni i lijepi. Žene rođene u znaku Hrasta mogu ponekad djelovati previše temperamentno i hrabro ali to im ni najmanje ne smeta da budu ženstvene i privlačne.

Pripadnici oba spola rođeni u znaku Hrasta izgledaju moćno i ostavljaju dojam velike snage. Imate ogromnu energiju i veliku stvaralačku moć. Obično ste dobrog zdravlja koje vas prati sve do duboke starosti. A ako primijetite neki znak slabosti ili bolesti, pokušavate ih sakriti i od samih sebe. Hrabri ste i ponosni. Imate sposobnost da napravite zaista velika djela. Vaši motivi su plemeniti i obično imate uzvišene ciljeve. Mada, vaš idealizam je ponekad pretjeran i navodi vas da idete glavom kroz zid. Spremni ste učiniti herojska djela da biste ostvarili svoje ideale. Istrajni ste i uvijek završite započeti posao. Vi u svojim akcijama ne odstupate i ponekad ste uporni do tvrdoglavosti.

Ponekad vam kažu da imate više sreće nego pameti i da vas sreća uvijek prati. Veoma cijenite materijalnu sigurnost: stan, auto i sve lijepo što život pruža. Da bi sebi učinili život ljepšim a samim tim i dobili slobodu koju visoko cijenite svjesni ste da morate se zadržite na jednom mjestu iu jednom poslu. Hrast je sretno drvo, i ljudi koji su rođeni po njegovom zaštitom obično i ostvare svoje želje ali tek kada “puste korijen”.

Najviše od svega cijenite svoju slobodu i osobnu neovisnost. U isto vrijeme vrlo poštujete tuđa prava. Ne volite kritiku i ograničavanja jer vas sputavaju realizirati i one stvari koje drugima izgledaju nemoguće. Ipak, otvoreni ste i srdačni i vrlo ste gostoljubivi. Vi ste odan i vjeran prijatelj ali ne i bračni bartner. Veoma volite suprotni spol i ne uzdržavate se od flerta. Svoju slobodu, ipak, cijenite više od svega.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.