Keltski horoskop / HRAST-izgledaju moćno i ostavljaju dojam velike snage!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Hrast su poštovali mnogi narodi. Stari Slaveni pridavali su mu poseban značaj i odlazili ispod hrasta da razmišljaju i donose važne odluke. Ako ste rođeni 21. ožujka, vi ste po pravilu snažni i lijepi. Žene rođene u znaku Hrasta mogu ponekad djelovati previše temperamentno i hrabro ali to im ni najmanje ne smeta da budu ženstvene i privlačne.

Pripadnici oba spola rođeni u znaku Hrasta izgledaju moćno i ostavljaju dojam velike snage. Imate ogromnu energiju i veliku stvaralačku moć. Obično ste dobrog zdravlja koje vas prati sve do duboke starosti. A ako primijetite neki znak slabosti ili bolesti, pokušavate ih sakriti i od samih sebe. Hrabri ste i ponosni. Imate sposobnost da napravite zaista velika djela. Vaši motivi su plemeniti i obično imate uzvišene ciljeve. Mada, vaš idealizam je ponekad pretjeran i navodi vas da idete glavom kroz zid. Spremni ste učiniti herojska djela da biste ostvarili svoje ideale. Istrajni ste i uvijek završite započeti posao. Vi u svojim akcijama ne odstupate i ponekad ste uporni do tvrdoglavosti.

Ponekad vam kažu da imate više sreće nego pameti i da vas sreća uvijek prati. Veoma cijenite materijalnu sigurnost: stan, auto i sve lijepo što život pruža. Da bi sebi učinili život ljepšim a samim tim i dobili slobodu koju visoko cijenite svjesni ste da morate se zadržite na jednom mjestu iu jednom poslu. Hrast je sretno drvo, i ljudi koji su rođeni po njegovom zaštitom obično i ostvare svoje želje ali tek kada “puste korijen”.

Najviše od svega cijenite svoju slobodu i osobnu neovisnost. U isto vrijeme vrlo poštujete tuđa prava. Ne volite kritiku i ograničavanja jer vas sputavaju realizirati i one stvari koje drugima izgledaju nemoguće. Ipak, otvoreni ste i srdačni i vrlo ste gostoljubivi. Vi ste odan i vjeran prijatelj ali ne i bračni bartner. Veoma volite suprotni spol i ne uzdržavate se od flerta. Svoju slobodu, ipak, cijenite više od svega.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.