Astro INDEX

Keltski horoskop / ČEMPRES-Želite se sami probijate kroz život, oslanjajući se samo na svoje snage ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

ČEMPRES: 26 srpnja – 04. kolovoza i 25. siječnja – 03. veljače

Čempres je drvo vjernosti. I u ljubavi, iu poslu, iu prijateljstvu. To je vaša prava priroda. Kažu da se žene – Čempresi zaljubljuju samo jednom u životu.Umete se prilagoditi različitim uvjetima života i dobro se snalazite u novim situacijama. Za vas je lako, jer se zadovoljavate sa malim. Vaš moto je: “nije bogat onaj koji mnogo ima, nego onaj koji malo želi”. Ova se izreka može uspješno primijeniti na ljude rođene pod zaštitom Čempresa.Želite da se sami probijate kroz život, oslanjajući se samo na svoje snage.

U tome ste, najčešće uspješni, i obično imate sreće. Iako ste srdačni i ljubazni znate biti vrlo strogi, a ponekad i surovi. Ne volite da vam se suprotstavljaju. Skloni ste da smatrate da ste samo vi u pravu.Verni ste i nikada nećete iznevjeriti prijatelja, a to isto očekujete i od drugih. Pitanje časti za vas nije šala, jer je čast najvažniji dio svih stvari u vašem životu. Nikada nećete ostaviti druga u nevolji i ne volite ni čuti kritiku na račun svojih prijatelja. Da su dvoboji još uvijek dozvoljeni, vi biste bili u stanju tako branite čast nekog koga volite.Veoma vam je važna ljubav i seks. Vrlo ste potentni i odlični ljubavnici. Da biste mogli sasvim da volite morate biti obožavani ali i da obožavate izabranika svog srca. To nije pravo idealizovanje, jer vi vidite druge onakve kakvi zaista i jesu. Obožavate ljubavne igre i najviše volite da na kraju vi budete savladani.Obično ste vitki i gipki, kao i ovo drvo. Ipak u kasnijim godinama ste skloni i pretilosti.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.