Kegyetlen és őszintén szólva horoszkóp: Miért ALL megvetés Skorpió és elkerülhető CRAB

Csak azok számára, akik hisznek a csillagok!

KOS

Ön nem csak arrogáns és civakodó gondolkodású, akkor is nagyon merev és dogmatikus.

Mint a python, amely megfojtja a ragadozó könyörtelen végzetes eljárás; egód ne okozzon sérülést minden áron, még ha ez azt jelenti, elidegenedés minden körülötted.

Nincs értelmes vita a Kos. Ön nem köteles a tényeket és az empátia, az csak zavarja a gondolkodás. Nem, ha egyszer úgy dönt valamit, nincs semmi, ami megváltoztathatja.

Ha nem foglalt irritáció mások arroganciája és a „okosság”, kiad egy csomó időt folytató meggondolatlan, impulzív és fegyelmezetlen viselkedés.

Amikor egy projekt be kell fejezni, akkor hagyja, hogy mások is teljes és gondtalan mozgás a következő kaland.

Te vagy az a személy, aki a szóban forgó hivatal valóban szép hely -, ha hagyjuk.

BIKA

A tendencia tuning magát, és a lustaság is igazán zavaró. Úgy vélem, hogy mi tartozunk a világ valamit, de hiányzik a motiváció, hogy ténylegesen tenni valamit ez ellen. A birtokos és materialista természete gyakran okoz féltékeny a többi ember, különösen azoknak, akik ténylegesen elérni, amit akar.

A birtokos a természet és a tendencia, hogy a féltékenység hajlamosító kémkedés, és egyszerűen nem fogadja el a „nem” választ. Továbbá, van egy tendencia, hogy durva. A másik ok, hogy sokan élnek anyám pince és a felnőttkorban is.

IKREK

Nagyon ideges ember hiányzik kapacitás döntéseket hozni. Az, hogy képtelen koncentrálni, nem csak kellemetlen, mert az ő hiányzik a különböző lehetőségeket az életben, ami elég furcsa tekintve, hogy mennyi értéket a felszínes dolog, amit figyelembe státusz szimbólumok.

Az ikrek természetesen intelligens, de könnyen unatkozni, ami tényleg csak egy gyenge kifogás, hogy egy furcsa és homályos. Zsúfolt létre szinte korlátlan energia. Nem lehet létrehozni egy kaotikus munkaterület annyi lelkesedéssel, mint te.

A kettős személyiség teremt bipoláris hangulati hogy nincs iránya és intenzív szorongást. Más szóval, ha nagyon ingerlékeny, és a legtöbb ember úgy gondolja, hogy őrült.

RÁK

Ön gyakran szomorú, depressziós, krónikusan pesszimista, hiper-érzelmi és tolakodó. Ha ez nem volt elég – is, hajlamosak a zsémbes és állandó megbánni. Minden kis kihívás az életben, hogy néz ki az Everest és a krónikus, egy áldozat.

Senki a világon nem tapasztalt a baj, hogy már tapasztalt. Bárhová mész, bárhol is jár, a hegedű kell játszani szomorú dalokat.

Több vonz a családi élet, mint a karrier, mert nem tud előrelépni. A pesszimista gondolkodás és hipochondriával oka a sok hiányzás és végül kirúgják, vagy azért, mert nem jelenik meg, vagy azért, mert az emberek valóban nincs szüksége.

OROSZLÁN

Az ego valóban nem ismer határokat. Ön egy legenda a saját agyában -, és akkor nem érti, mások miért nem ugyanazt a véleményt.

Van hihetetlen lelkesedéssel és túlzott igény dráma, a hasonlóan nagy tehetség hiánya. Soha ne engedje, hogy megakadályozza, hogy elérjük a reflektorfénybe, mert legalább hihetetlenül jó megjelenésű.

A szexis és jó értelemben vett divat, természetesen, ami igazán számít ebben a felszínes világban.

Az Ön kockás természet, a rögeszmés szükség van a figyelmet, állandó igények és a türelem hiánya – a jó néz ki az egyetlen dolog, ami életben tart.

Szűz

Ön nyugtalan, hiper-kritikus és makacs. Az összes, hogy együtt lehetetlen, hogy valaha is teljesíthető, és így vált az egyik legnehezebb az emberek élni.

Van egy tendencia, hogy továbbra is ragadt a múltban elkerülése érdekében minden formáját modernizáció és folyamatosan panaszkodnak, hogy semmi sem működik jól, vagy hatékonyan, ahogy kellene. Az összes karakter a Zodiac, a hiánya találékonyság és készségek a kreatív problémamegoldás valóban lenyűgöző.

Azt értékeljük az építő kritikát és brutális őszinteség mindenek felett, különösen akkor, ha az, aki valamit mondani, egy kicsit kevésbé, ha jön vissza szolgáltatásokat.

Függetlenül attól, hogy az életkor, a meghökkentő hiánya személyiség tesz egy prototípus egy mogorva öregember, aki kiabált gyerekek a környéken, hogy távolodjon el a gyep.

MÉRLEG

Ön ideális partnere a domináns jelei a Zodiákus. A túlzott hiúság, a volatilitás, képtelen valaha is úgy, hogy ha egy kiváló trófea vagy szőnyeg.

Vagina mantra: „Minek gondolkodás, vagy semmit kemény, ameddig csak lehet elérni, amit akarok a jó megjelenés?” Gondolkozz és független nehéz! Az egyensúly nem visel jól mindent, ami érzelmileg kihívást.

Valóban van egy figyelemre méltó ajándék szerzés körül a többi ember. A legtöbb látsz, mint határozatlan és hiszékeny, de ez nem mindig igaz. Ön valóban nagyon okos és képes megmutatni az embereknek, hogy pontosan mit akarnak látni, hogy azok elbűvölte és megkapja, amit akar.

Tulajdonképpen akkor nagyon, nagyon manipulatív ellenére a megjelenést. Jól játszott!

SKORPIÓ

Te vagy a legkegyetlenebb és legértékesebb megvetendő karakter az egész állatöv – és jó okkal. Komolyan, senki sem semmi szépet mondani Scorpio, kivéve, hogy fizikailag nagyon vonzó.

Ön valószínűleg már megtanulta már, hogy a csábító jellegét az egyetlen pozitív dolog, hogy megy javára szemében az emberiség. Ez jó, hogy élvezze a mások szenvedését, mert hogy az életed másképp teljesen szerencsétlen.

Scorpions messze a legrosszabb a legrosszabb. Nárcizmus, a féltékenység, a düh, a vak törekvés és az intelligens értelem nélküli együttérzés; mindannyiótok. Ez olyan, mint egy büfé tiszta gonosz. Senki sem olyan manipulatív, ravasz, titkos és hataloméhes, és nincs harag, mint te.

Skorpió verseny jellegét és a hajtás, hogy a vezető a csomagolás teszi lenyűgöző ellenség. Ő levadászlak a világ vége, és soha nem fog megszűnni, hogy az Ön bűncselekmény. Még ha nem történik semmi, és a Skorpió csak nem tetszik, akkor a cél a vak düh, és ő fogja élvezni a pusztulástól.

Skorpió gyakran csendben settenkedik fel zsákmányukat, mielőtt harap, és az emberek született alatt ez jel nem különböznek egymástól. Még ha a keverék, azt tervezik, a halál, hacsak nem előnyös Önnek, akkor egy ideig biztos.

PONTOZÓ

A végső hiánya tapintat és a diplomácia kell vezetnie, hogy ön minden gyűlölet, de valamilyen oknál fogva, akkor a tűz, mágneses személyiség, amely vonzza az embereket. Ennek vonzott lepke a lángot. Ha tetszik brutális őszinteség és a szeretet az ő utazik egy irányba – a szádból.

Annak ellenére, hogy a hihetetlen tehetség, hogy tompa, akkor van egy csodálatos képtelen elfogadó építő kritikát. Ön hajlamos túlbecsülni szinte mindent magamról. Soha nem csináltam semmi rosszat, mert a fejedben, hogy mindig valaki másnak a hibája.

A jó dolog az, hogy annyira egyedi, élő személy a kalandvágy, vagy a preferencia következetlenségek, gondatlan és impulzív viselkedés lehet tekinteni gondatlanság vagy hülyeség. Sőt, még mindig valamilyen módon figyelembe venni.

BAK

Megvan a személyiség a kaptárba. Az összes karakter, akkor a legunalmasabb. Itt mindig lehet látni a pohár félig üres, és semmi sem fog meggyőzni másképp nem rendeli. Te megöl minden szikra bulikon, akkor szopni a fényt a legnaposabb napig.

Még soha nem tett semmit spontán az egész életem, és biztos benne, hogy fantáziátlan módja a dolgok a helyes utat mindenki számára. Ön olyan elfoglalt, hogy valószínűleg nem is vesszük észre, hogy hány ember megpróbálja elkerülni a jelenlétét.

Ön mélyen összhangban a gazdag érzelmi mélység és végtelenül sirató semmit, amíg azt, hogy köze van. Van egy csodálatos képtelen együttérzés másokkal, és a fájdalom csak nézni az összehasonlítást az örök szenvedés.

Egyesek azt mondják, félénk – de tényleg nem, akkor teljesen felszívódik magát és anti – szociális van. Elég annyit mondani, – ha nincs más szociális készségek és töltsön sok időt a magányban, mert Te vagy a kedvenc személy.

VÍZÖNTŐ

Ön kiszámíthatatlan, következetlen, makacs és makacs. Te vagy a kontroller és a nárcisztikus személy, amely lehetővé teszi, és az érzéseidet, ha szükséges, ki és be.

Játszunk egy jó hallgatni készségek, de ha egyszer valamit tenni, nincs az a gondolkodás, az a tény, nem fogja megváltoztatni a változata az igazság. Ahol a szükség szenvedélyes, logikátlan, irracionális szélsőségesek, fel kell hívni a Vízöntő.

Még soha nem érkezett meg időben mindenesetre a történelemben. Ha ez lehetséges, hogy bárki késni a saját temetését, akkor te.

Ön kiszámíthatatlan, független és nem érdekel, hogy a késés hatással van a másik, negatív módon. Manipulatív te, komor és melodramatikus. A csapat tagjai a munka utálod.

HAL

Az idealizmus nem ismer határokat, ami valószínűleg ezért fogja tölteni élete nagy menekül a valóságtól, nem tesz semmilyen tényleges munkát. Ön sebesült idealista, aki krónikusan demoralizált és mindig indít járatot mondjuk egy elefántot.

A perfekcionizmus megállítani, mielőtt valaha is megpróbál valami igazán. Nagyon nyugtalan és indokolatlan, és a legtöbb ember nem szereti, ha segíteni akarnak, mert te is önző okokból.

Te nem önzetlen, mert szeretnék elhitetni az emberekkel. Motívumok Fish soha tiszta és gyakran jön az ár.

Az Ön túlságosan érzékeny és pesszimista jellegű kombinálva a samosabotirajućim tökéletesség szánják, hogy az középszerűség. Te soha nem lesz igazán sikeres az semmit.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét