Astro INDEX

Kardinalni T križ-Retrogradni Pluton intenzivira psihičku napetost!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Veliki križ je konfiiguracija koja nastaje kad su dvije opozicije u međusobnim kvadratima (oporba Rx Mars-Uran i Jupiter – Rx Pluton). Ova konfiguracija se smatra izuzetno teškom i može biti posebno oštećujući za ljude s ograničenim sposobnostima samodiscipline i umjerenosti. Za aktualan T križ ključno je naučiti dobro usmjeravati svoje vitalne energije ili će one biti raspršene, raštrkane, a čovjek se osjećati iscrpljen i bez energije. Kada nauči koristiti svoj energijski potencijal može otkriti velike unutarnje rezerve energije, medjutim u slučaju da se ovaj obrazac loše savlada život može biti prepun nesklada i napetosti koji iznova stvaraju stresne situacije u vanjskom okruženju. Veliki Križ daje unutarnji osjećaj napetosti i pritiska, ali može dati i dosta dodatnog psihološkog pogona da bi se izgradio život sa ciljem.

Globalno, kardinalni T križ po osi 13 ° simbolizira nagonsku potrebu za oslobođenjem od svega što porobljava. Retrogradnost Marsa u Vagi, Saturna u Škorpionu, Plutona u Jarcu potencira promjene na psihofizičkom i spiritualnom, individulanom i kolektivnoj razini, koje su već aktivirane ranijim djelomičnim aktivacijama aktualnog T križa.
Retrogradni Pluton intenzivira psihičku napetost – promjene na kojima ste radili u prethodnih 1,5 godinu sada su u fazi zastoja, osujećeni su i postupno prepoznajete duboku ukorenjenost tema koje stvaraju zastoj, prepoznajući obrasce koji se ponavljaju, te ste sada skloni biti radikalni u namjerama i zauvijek prekinuti kontakte s osobama koje dirigiraju skrivene iza kulisa. Ovisno o tome gdje se nalazi tranzitni Pluton i koliko je osoban (kojom natalnom kućom vlada), upravo u tom životnom segmentu natus će morati posvetiti rješavanju određenih situacija kako bi pronašao konačan izlaz iz teškoća koje traju od rujna 2012. (Pluton kreće direktnim hodom 2014/9/22. na 10 ° 59 ‘Jarca).
Aktualan T KRST prvenstveno aktivira osjećaj nezadovoljstva dosadašnjim načinom života, blokadama s kojima smo suočeni i sugerira u kojim područjima ćete biti spremni potencirate promjene. Kako biste procijenili u kojoj mjeri će tranzitna konfiguracija pokrenuti promjene u vašem životu, procijenite koja od planeta u T križu je najosobniji za vas (da li je vladar Asc-a, Sunca i Mjeseca, Venere / Marsa u vašem natalnom horoskopu u neposrednoj blizini 13 ° stupnja kardinalnih znakova Ovan, Rak, Vaga, Jarac), kao iu kojim natalnim kućama se nalaze tranzitni Uran, Jupiter, Rx Mars i Rx Pluton.

& Nbsp;

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.