Kardinalni T križ-Retrogradni Pluton intenzivira psihičku napetost!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Veliki križ je konfiiguracija koja nastaje kad su dvije opozicije u međusobnim kvadratima (oporba Rx Mars-Uran i Jupiter – Rx Pluton). Ova konfiguracija se smatra izuzetno teškom i može biti posebno oštećujući za ljude s ograničenim sposobnostima samodiscipline i umjerenosti. Za aktualan T križ ključno je naučiti dobro usmjeravati svoje vitalne energije ili će one biti raspršene, raštrkane, a čovjek se osjećati iscrpljen i bez energije. Kada nauči koristiti svoj energijski potencijal može otkriti velike unutarnje rezerve energije, medjutim u slučaju da se ovaj obrazac loše savlada život može biti prepun nesklada i napetosti koji iznova stvaraju stresne situacije u vanjskom okruženju. Veliki Križ daje unutarnji osjećaj napetosti i pritiska, ali može dati i dosta dodatnog psihološkog pogona da bi se izgradio život sa ciljem.

Globalno, kardinalni T križ po osi 13 ° simbolizira nagonsku potrebu za oslobođenjem od svega što porobljava. Retrogradnost Marsa u Vagi, Saturna u Škorpionu, Plutona u Jarcu potencira promjene na psihofizičkom i spiritualnom, individulanom i kolektivnoj razini, koje su već aktivirane ranijim djelomičnim aktivacijama aktualnog T križa.
Retrogradni Pluton intenzivira psihičku napetost – promjene na kojima ste radili u prethodnih 1,5 godinu sada su u fazi zastoja, osujećeni su i postupno prepoznajete duboku ukorenjenost tema koje stvaraju zastoj, prepoznajući obrasce koji se ponavljaju, te ste sada skloni biti radikalni u namjerama i zauvijek prekinuti kontakte s osobama koje dirigiraju skrivene iza kulisa. Ovisno o tome gdje se nalazi tranzitni Pluton i koliko je osoban (kojom natalnom kućom vlada), upravo u tom životnom segmentu natus će morati posvetiti rješavanju određenih situacija kako bi pronašao konačan izlaz iz teškoća koje traju od rujna 2012. (Pluton kreće direktnim hodom 2014/9/22. na 10 ° 59 ‘Jarca).
Aktualan T KRST prvenstveno aktivira osjećaj nezadovoljstva dosadašnjim načinom života, blokadama s kojima smo suočeni i sugerira u kojim područjima ćete biti spremni potencirate promjene. Kako biste procijenili u kojoj mjeri će tranzitna konfiguracija pokrenuti promjene u vašem životu, procijenite koja od planeta u T križu je najosobniji za vas (da li je vladar Asc-a, Sunca i Mjeseca, Venere / Marsa u vašem natalnom horoskopu u neposrednoj blizini 13 ° stupnja kardinalnih znakova Ovan, Rak, Vaga, Jarac), kao iu kojim natalnim kućama se nalaze tranzitni Uran, Jupiter, Rx Mars i Rx Pluton.

& Nbsp;

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.