Astro INDEX

Kako voljeti Blizanca? Muškarac rođen u ovom znaku u partnerici prije traži sestru, drugaricu ili majku nego ljubavnicu ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Blizanci i Lav mogu se za tili čas zaljubiti jedno u drugo, Blizanci i Strijelac pristaju jedno drugome kao ruka i rukavica, veza Blizanca i Škorpiona puna je suprotnosti i nerazumijevanja.
Muškarac rođen u ovom znaku u partnerici prije traži sestru, drugaricu ili majku nego ljubavnicu. Više voli prolazne avanture koje ga previše ne obvezuju. I ako je kratko vrijeme u vezi s njim, njegova partnerica ima dojam da ga poznaje već godinama. Sklon je čestim promjenama raspoloženja, ali rijetko je namrgođen i natmuren u kući. Kada se naljuti pa djeluje kao da će iskočiti iz vlastite kože, za par minuta može se smiri kao da se ništa nije dogodilo. Ovaj vječiti dječak omiljen je kod žena zbog svoje duhovitosti, pričljivost, druželjubivosti, šarma i snalažljivosti. Dopadaju mu se ženstvene i energične pripadnice suprotnog spola, a svoju partnericu uvijek će motivirati napredovati u karijeri ali i da ima bogat društveni život.

Žena rođena u znaku Blizanaca slijedi svoje osjećaje samo do izvjesne granice, a onda izgrađuje obrambeni mehanizam štiteći se od razočaranja. Radoznala je i nestalna, a često joj se sviđaju dva ili više partnera. Iako djeluje kao da ništa ne može sama, bez supruga, u stvari je vrlo samostalna. Veoma drži do svog izgleda iu zrelijim godinama često djeluje vrlo mladoliko a zbog svoje društvenosti vrlo je omiljena. Ipak, partnera mogu zamaraju česte promjene njenog raspoloženja koje varira od razdraganosti do ljutnje za svaku sitnicu. Svakom muškarcu nalazi manu pa teško pronalazi onog “pravog”, kao da zna da će imati dva ili više brakova, nema strpljenja da se u onom prvom previše trudi.

BLIZANCI I OVAN – Brzo će se prepoznati i uletjeti u vezu bez razmišljanja. Blizanci su šarmantni, pričljivi i pristupačni pa imaju sve preduvjete da na brzinu srijede energičnog i seksepilnog Ovna. Ovan ne voli dosadne, ozbiljne i monotone obiteljske tipove, već upravo duhovite i na avanturu spremne Blizance. Iako Ovan voli dominirati, lukavom i fleksibilnom Blizancu to neće previše smetati.

BLIZANCI I BIK – Bik treba da se pripazi jer će teško odoljeti šarmantnom i pričljivom Blizancu koji iz čista mira može i da ga napusti kao da se ništa nije dogodilo. Biku će vrlo brzo postati jasno da s Blizancem teško može zasnovati ozbiljnu vezu kakvu priželjkuje. A, što se Blizanca tiče, njemu bi s Bikom vrlo brzo moglo postati dosadno.

BLIZANCI I BLIZANCI – Ove dvije djetinje duše jednostavno i lako ulaze u međusobnu komunikaciju. Vole šalu, flert i avanturu ali teško mogu doživjeti najdublju strast i ekstazu. Oboje liče na proljetni povjetarac, čas ovdje, čas tamo, vječito neuhvatljivi. Iako ni jedno od njih nije za neku trajniju i stabilniju vezu, ipak se dobro razumiju i lijepo im je kada su zajedno.

BLIZANCI I RAK – Njih dvoje mogu jedno drugome da se dopadnu … u početku. Razigrana djetinja duša Blizanca traži prirodnu ravnotežu u nekoj smirenoj osobi kao što je Rak. Iako se Rakove ideje o sigurnom domu i zasnivanju obitelji Blizancu čine potpuno nevjerojatnim, on ipak “pada” na njih. Problem je u tome što je ljubav Raka prava i duboka.

BLIZANCI I LAV – Ovo dvoje mogu se za tili čas zaljubiti jedno u drugo. Lav posjeduje očite kvaltete na koje Blizanac pada kao pokošen. Lavu se dopadaju Blizančev šarm i duhovitost. Također, Lav voli laskanje i divljenje, a pričljivi Blizanac neće prestajati da ga obasipa komplimentima. Erotsko slaganje je odlično a na okolinu ostavljaju dojam vrlo skladnog para.

BLIZANCI I DJEVICA – Jednog lijepog dana kada površni i lakomisleni Blizanac dođe u fazu ozbiljnosti i kovanja planova za sigurnu budućnost, može se oduševi Djevicom koja predstavlja oličenje osobina koje njemu nedostaju. Vrijedna, štedljiva i trezvena Djevica ulijeva povjerenje Blizancu, dok će sama imati dojam da njen partner ima ozbiljne namjere.

BLIZANCI I VAGA – Ova dva partnera razumiju se u gotovo svim životnim područjima. Iako ne spadaju u postojane i stabilne ličnosti, mogu se voljeti godinama upravo zato što jedno drugo ni na što ne prisiljavaju. Oboje imaju potrebu za druženjem, pa će se često zajedno pojavljivati ​​na raznim zabavama i prijemima. Duhoviti su i pričljivi, pa im u vezi nikada nije dosadno.

BLIZANCI I ŠKORPION – Njihova veza puna je suprotnosti i nerazumijevanja pa se može reći da su ova dva znaka udaljeni jedno od drugog kao nebo i zemlja. Ogromna seksualna energija i strastvenost Škorpiona, ne odgovaraju toliko ležernijem i površnije Blizancu kojeg nije moguće ni na što natjerati. Hiroviti i često neobjašnjivi postupci Blizanca mogu izbaciti Škorpiona iz kože.

BLIZANCI I STRIJELAC – Oni pristaju jedno drugome kao ruka i rukavica. Vole druženje, pokret, promjene i savršeno se nadopunjuju. Puni duha i volje za životom, stalno stimuliraju jedno drugo i na emotivnom i na erotskom planu. Vjernost im nije jača strana pa eventualna prijevara neće biti shvaćena dramatično. I Blizanci i Strijelac lako stupaju u kontakt ali lako i raskidaju.

BLIZANCI I JARAC – Zajednica ova dva znaka može biti ugodna, ali i nepodnošljiva. Mnogo bolje funkcioniraju kao prijatelji i poslovni suradnici, nego kao ljubavni partneri. Jarac je ozbiljan, temeljit i dosta vremena posvećuje svom poslu. Blizanac se ni na čemu ne zadržava dugo, pa leti s jedne stvari na drugu kao leptir s cvijeta na cvijet.

BLIZANCI I VODENJAK – Dva pripadnika zračnih znakova vrlo brzo se “nanjuše” i lako sklapaju poznanstvo. Dobro se razumiju i lako dogovaraju pa ih od prvog susreta do ljubavi obično dijeli samo jedan korak. Oboje su druželjubivi i pričljivi, pa konzervacija teče sama od sebe. Vole promjene. izlaske i putovanja, pa jedno drugo ne sputavaju a eventualni rastanak brzo prebole.

BLIZANCI I RIBE – Ova veza puna je iznenađenja i preokreta, jer oba partnera znaju biti dvolična i prevrtljiva. Blizanac je u ljubavi nepraktičan, djetinjast, promenljuve ćudi ali nikada nije zlonamjeran. Dovoljno je rječit i duhovit zavesti Ribu koja vječito sanja o idealnoj ljubavi. Ali, pitanje je trenutka kada će Blizančev površan pristup ljubavi dovesti Ribu do suza i očaja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.