Astro INDEX

Kako vodimo nadahnut duhovni život?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Do prije desetak godina, bio sam u potpunosti zatvoren za bilo što što je imalo prizvuk duhovnog. Od kada sam otvorio ta vrata, sve ima mnogo više smisla. Bez ovog dijela, nijedan od prethodnih nećemo moći iskreno razumijemo i živimo.
Težim biti sam svoj učitelj, otvorenog uma i spreman čuti svačije mišljenje. Trudim se da ljubav, zahvalnost i ljubaznost budu način mog postojanja, da budem prisutan u svakom trenutku, da znam da nisam svoj ego, da sam povezan sa svime. Dajem sebi visoke ciljeve, ali sam svjestan da je dovoljno svakog dana praviti mali korak, jer zaista, put od tisuću milja počinje jednim korakom. Jedan gesta ljubaznosti svakog dana, sigurno će vam donijeti radost, a možda će imati i jači efekt i pokrenuti lanac lijepih dijela. I za kraj, budimo svjesni da ćemo umrijeti. Nije loše povremeno se podsjetiti toga da će se naše putovanje u ovom obliku, završiti. Zašto ne bismo taj dan dočekali mišlju “Svaka čast, stvarno si dao sve od sebe”?

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.