Kako vodimo nadahnut duhovni život?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Do prije desetak godina, bio sam u potpunosti zatvoren za bilo što što je imalo prizvuk duhovnog. Od kada sam otvorio ta vrata, sve ima mnogo više smisla. Bez ovog dijela, nijedan od prethodnih nećemo moći iskreno razumijemo i živimo.
Težim biti sam svoj učitelj, otvorenog uma i spreman čuti svačije mišljenje. Trudim se da ljubav, zahvalnost i ljubaznost budu način mog postojanja, da budem prisutan u svakom trenutku, da znam da nisam svoj ego, da sam povezan sa svime. Dajem sebi visoke ciljeve, ali sam svjestan da je dovoljno svakog dana praviti mali korak, jer zaista, put od tisuću milja počinje jednim korakom. Jedan gesta ljubaznosti svakog dana, sigurno će vam donijeti radost, a možda će imati i jači efekt i pokrenuti lanac lijepih dijela. I za kraj, budimo svjesni da ćemo umrijeti. Nije loše povremeno se podsjetiti toga da će se naše putovanje u ovom obliku, završiti. Zašto ne bismo taj dan dočekali mišlju “Svaka čast, stvarno si dao sve od sebe”?

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.