Jóslás, jósda napi horoszkóp szeptember 29-Jósok, látók, kártyajósok, számmisztikusok, telefonos jósok éjjel-nappa (Astronet ezo)

Kos
Ez az a nap, amelyet otthon szeretne tölteni. Nem a legjobb akarataid vannak, tehát arra gondolsz, hogy mit tudsz és mit kell megjavítani az életben. Miközben tisztában vagy azzal, hogy az a pillanat, amikor nem érzi magát mesésnek, nem a legideálisabb, ha engedi magának valami életcél megváltoztatását, kitartóan csinálja. Ön is nagyon rosszul fogja érezni magát ezen a napon, amikor a szerelmi státusodról van szó. Ne hagyja, hogy a rossz hangulat elrontja azt, ami jó a jelenlegi kapcsolatában.

Bika
Jobb nap kezdődik számodra, és ma a megkönnyebbülés első jeleit fogja érezni a szeretet síkján. Tetszik, ha valaki vigyáz rád, és a másik fél tisztában van ezzel, ezért ma teljes figyelmet szentelnek rád. Ha szabad vagy, ez a pillanat, amikor új rajongókkal fog szembesülni. Örömmel fogja tudni, hogy valaki csodálattal figyeli téged, így egész nap jól érzi magát.

Ikrek
Ennek a jelnek sok tagja számára a Saturn belépése a Mérlegbe a szeretet komolyságának időszakát jelölte. Ennek a jelnek az idősebb tagjai komolyabb figyelmet akarnak adni a meglévő kapcsolatról, míg a fiatalabbek szerelmi nehézségekkel szembesülnek. Annak ellenére, hogy ez a változás ideje, próbáljon meg mindent nem megváltoztatni minden áron. Néhány dolgot később kell hagyni. Ez egy olyan nap, amikor nem javasoljuk, hogy utazzon.

Rák
A Hold uralkodója van a jelében, ami azt jelenti, hogy ma különösen kiszolgáltatottnak érzi magát. Ha pozitív emberekkel veszi körül magát, ez a nagy boldogság napja lehet számodra, és ha negatívokkal veszi körül magát, könnyek és szorongás érzés vár rád. Próbálja meg kedvezőbb hangulatát megteremteni, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy nem válaszol bizonyos telefonon!

Oroszlán
A helyzet az, hogy a horoszkóp nagyobb rései közé tartozik, és ezúttal nem is próbál el rejteni tőle. Szüksége van valakire, aki ma vigyáz rád, és teljesíti minden kívánságát. A királyi kezelés az, amit gondolsz, de az igazi kérdés az, hogy vajon hány ember képes-e elviselni a körülötted és hány ember lesz. Mielőtt elkezdené beállítani a feltételeket, kérdezze meg magától, vajon megérdemel-e kényeztetést.

Szűz
A bolygók fokozott koncentrációja a kommunikációs területén nem csak azt jelenti, hogy ma mozogsz, hanem azt is, hogy élvezi. Gyönyörű bolygók haladnak át a harmadik mezőn, és nagyszerűen érzed magad, ha úton vagy, vagy lehetőséged van új arcokkal találkozni. Ez egy olyan nap, amikor jó benyomást kelt a körülvevő emberekre, még túlzott erőfeszítések nélkül. Használja a lehető legjobb módon, mert ilyen lehetőség ritkán merül fel.

Mérleg
A jelében lévő szaturnusz számos nehézséget okoz, mivel olyan ember vagy, aki nem hajlamos az élet nehézségeinek túlzott fáradtságára, és ez a bolygó erre kényszerít téged. Az biztos, hogy ma dilemmában találja magát, amikor a pénzügyekről szól, és hogy kudarcot vall majd a kíméletlen helyzetről. Tudja meg, hogy néha a megtakarítás az egyetlen módja annak, hogy ellenőrizzék a készpénzes egyenlegét, amikor az önről szól.

Skorpió
Vénája van a jele alatt, ami határozottan az az oka, hogy jól érzi magát a bőrében. Ma elkötelezi magát a szépítéssel, a saját módján, és ismét megpróbálja provokálni a lelkesedés hullámát a potenciális szerelmi jelöltek körében. Javasoljuk, hogy fordítson nagyobb figyelmet az egészségre, mivel ebben a periódusban a csillagok kevésbé részesülnek az Ön javában, és mivel a vasárnap szintén szabadnap, akkor ezzel kezdje.

Nyilas
Nem vagy a legjobban elégedett, de megpróbálja nem mutatni. Előtted van egy nap, amikor a legjobb visszavonulni a világodba, és élvezni néhány pihentető dolgot. Nem itt az ideje, hogy megmutassuk a társadalom legviccesebb tagjaként, és partira rohanjunk, mert manapság általában a legrosszabbat hozza ki mindent. Tudja meg, hogy néha le kell nyugodnia és pihenni kell egyszerű dolgokkal.

Bak
Nagyon nyomást gyakorolnak Önre az üzleti és az élet kötelezettségei, és megpróbálsz velük foglalkozni, annak ellenére, hogy egy ideje úgy érzed magad, mint egy karika. Legalább ma ez a nyomás megkönnyebbül, és lehetővé teszi, hogy lélegezzen és összpontosítson más dolgokra is. Meg kell tanulnod pihenni, és végre megtudod. A jógamenet vagy csak egy kis testmozgás reggel döntő jelentőségű lehet.

Vízöntő
Ön stresszhelyzetben van, és nem tud ellenállni annak a ténynek, hogy még mindig sok kötelezettsége van előttünk, amelyeket valószínűleg nem teljesít a megadott határidőn belül. Ezért próbálkozik ma megszervezni magát a munkaidő pontosabb ütemezése érdekében. Tudja meg, hogy a vasárnap a pihenés napja és ha továbbra is kimerültek, akkor csak ágyba fogod helyezni magad, nem pedig üzleti problémáid megoldására.

Hal
A szokásos pihenési módja szerint olyan világokba sétáltál, amelyek csak neked ismertek. Ha valaki megpróbál kiszabadítani téged ebből az állapotból, akkor szembesül a szokatlan kitartással, hogy figyelmen kívül hagyja a külvilág befolyásait, és makacsul marad a kedvenc letargikus állapotába. Délig aludni, majd nyitott szemmel aludni lehet egy kellemes nap eltöltésére.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét