Jóslás, jósda napi horoszkóp szeptember 18-Jósok, látók, kártyajósok, számmisztikusok, telefonos jósok éjjel-nappa (Astronet ezo)

Kos
Ma energiateljes lesz. A hét végéhez közeledve úgy tűnik, hogy ugyanúgy élsz. Az álmosságtól való felébredés valószínűleg a ma esti eseményekből fakadó izgalom következménye. Fél ember vagy, és mivel péntek van, gondolkodjon oda, hová menjen. A jel idõsebb tagjai élvezik az otthoni légkört.

Bika
Megfázhat vagy érezheti a közelgő megfázás tüneteit, amelyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni, hanem nagyobb mennyiségű vitaminnal kell megfertõznie magát. Az utóbbi időben nem sok figyelmet fordított az étrendjére. Lehet, hogy a munkája olyan, hogy nincs ideje étkezés megtervezésére, de próbáljon meg engedni magának egy vitamin italt.

Ikrek
Örülök, hogy ilyen jó hangulatban látlak. Készen állsz arra, hogy mindenki körülötted szórakoztasson, saját szellemes módon, tehát ma egyszerűen csak emberek vesznek körül magad. Azok, akik elindultak egy kis nyári kalandba, ma időt töltenek arra, hogy találkozzanak azzal a személlyel, aki szeretetét mutatta nekik, ami szinte lehetetlen küldetés lesz.

Rák
Te tényleg elaludtál. Van néhány üzleti ötlete, amelyekre gondol, de nem szabad elkezdenie azok megvalósításával. Inkább csak fantáziálhat róla. Tudod, hogy magadnak kell gondoskodnod az eredményről, de manapság nem erre a megfelelő idő. Ne feledje, hogy pénzt fog keresni ezen ötletek közül néhányra.

Oroszlán
Ma továbbra is kötelezettségeid vannak. Ha úton van, kevesebb nehézségre számíthat. Semmi szörnyű, de elég ahhoz, hogy bosszantja Önt. A mai lecke számodra az, hogy megtanulja hűvös fejfájást tartani, nem számít, mi történik veled. Szüksége lesz türelmesen felfegyverkeznie, és mély lélegzetet kell vennie, tízig számolva, amikor akadályba ütközik.

Szűz
Vigyázzon, hogy ne viseljen indokolatlan költségeket. Ma pénzt fog keresni, de próbáljon megfékezni magát a kiadásoktól, mert többet fog adni, mint amire szüksége van, amire valójában nincs szüksége. Annak elkerülése érdekében, hogy később megbánjuk, és szükségtelenül rágjunk, jobb lenne, ha távol maradnánk a boltoktól, különösen azoktól, amelyek áruk átlag feletti áron vannak.

Mérleg
Lehetséges, hogy ma elfoglalják a munka gondolatai. Megpróbálja megtalálni a meglévő kötelezettségek könnyebb kezelésének módját, valamint megpróbálja javítani a jelenlegi üzleti módszert a profit növelése érdekében. Ha nehézségei vannak az üzleti életben, akkor további erőfeszítéseket fog tenni ezek megoldása érdekében.

Skorpió
Ha rosszul érzi magát, ennek jó oka van: túllépettél! Ha nem tudta, hogy a testnek nyolc órányi egészséges alvásra van szüksége, akkor az alatt levő minden nem kielégítő. Úgy fogja érezni, hogy nem fog aludni sokáig, mert így ellenhatást hoz létre – belefáradsz! Fitt és energikus maradás érdekében hozzon egy kis rendelést a napi ütemtervébe.

Nyilas
Péntek a napi megjelenés. A jó hangulat kíséri Önt mindazon tevékenységekkel, amelyeket ma csinálsz, vagy inkább nem teszel. Jobban hajlandó megtenni azt, amit szereti, vagy egyszerűen csak úgy pihenni, hogy közelebb álljon hozzád. Mindent fel fog érdekelni, ami lehetővé teszi az élvezést, így könnyen lehetséges, hogy ma rá fog összpontosítani.

Bak
És ma kedvező nap az Ön számára, amikor az összes üzleti eseményről van szó. A tárgyalásokat bármely kérdésben kedvezően tekintik. Ha a szakmaváltás szakaszában van, és híreket vár a változásról, akkor ez ma megérkezhet. Mindenesetre az egyik legkedvezőbb nap előtt áll, mind üzleti, mind magánszférában.

Vízöntő
Tekintettel arra, hogy mindig tele van kötelezettségekkel, és ezt a napot az Ön számára tipikus hektikus stílusban fogja tölteni. Szüksége lesz egy kis szervezettségre, de jó akaratával mindent el fog érni, amit kitűzött. Ne feledje, hogy a partnerének nagyon nehéz lépést tartani veled, ezért ne hibáztasd őt, ha úgy dönt, hogy ma a vakációra szenteli magát.

Hal
Előtted van egy szerelmi konfliktus. Az elégedetlenség ezen a területen manapság nyilvánvaló. Próbálja meg engedni az elvárásait, és próbáljon még mindig alkalmazkodni a partneréhez. A helyzet az, hogy nincs túl jó hangulatban, tehát hajlamos lesz arra, hogy elégedetlenségét is átvigye erre a tervre. Ahelyett, hogy vitatkozna, legyél őszinte és mondd el, mi igazán zavar téged.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét