Jóslás, jósda napi horoszkóp szeptember 16-Jósok, látók, kártyajósok, számmisztikusok, telefonos jósok éjjel-nappa (Astronet ezo)

Kos
Ez egy olyan nap, amikor abszolút minden embernek szentelje magát, aki az útjába kerül! Elegendő, ha valaki látni vagy hallani akar téged, ha azonnal létre kell hozni! Ma a lehető legtöbb dolog és esemény iránti vágya minden bizonnyal annak eredménye, hogy a Hold az első házán keresztül vándorol. A jel egyes tagjai számára ez rövidebb utazás lehetőségét jelenti.

Bika
A bikák esetében a mai nap legfontosabb kérdése minden bizonnyal a pénzügyleteivel kapcsolatos. Ha még nem fizetette ki a számlákat, most használja a napot a kötelezettségek ezen részének befejezéséhez. Lelkesedése minden értelemben dicséretes, de emiatt nem kell megtagadnia magától néhány kisebb örömöt. Végül is később teljesíthet bizonyos kötelezettségeket.

Ikrek
Ön nagyon érzékeny a ma körülvevő emberek érzelmi állapotaira. Vigyázzon, hogy szerettei ne bántalmazzák azt. Jelenleg a legfontosabb dolog az, hogy megpróbálsz távolodni attól az embertől, aki negatívan érint téged. Nem kell valaki vállát játszania, hogy sírjon, vagy ok nélkül rossz hangulatba essen.

Rák
Ma egy kicsit szomorú vagy, de a dolgok jobban mennek. Gondolkodott néhány olyan problémára, amelyet az üzleti környezetben tapasztalt, valamint a magánszektor részéről. A dolgok nem olyan feketék, mint amilyennek számítanak, csak te kissé komor vagy inkább túlteljes az eseményekkel, így nincs elég erőd ma foglalkozni.

Oroszlán
Neked ez egy olyan nap, amikor bármilyen szabadidőre és kikapcsolódásra vágyik, így valószínűleg odautazik, ahol biztosan jól érzi magát. Lehet, hogy néhányodnak van oka ünnepelni, de még ha nincs is, akkor ez nem akadályozza meg a nagyszerű időtöltést ma. Csak néhány jó barátra van szükséged!

Szűz
Még egy elfoglalt nap áll előttünk. Önnek is kell tennie a munkát, így valószínűleg minden napi kötelezettségének elszámolására vállalkozik. Tudod, hogy fel kell fordítania az ujját, és dolgoznia kell valami elérése érdekében. Nem szokott más emberek képességeire, jó akaratára vagy szerencséire támaszkodni, hanem kizárólag saját képességeire támaszkodik, ami a legjobb.

Mérleg
Ma a Mérleg, legalábbis a fejükben, eljuthat valamilyen egzotikus célállomásra. Meg szeretné változtatni a környezetén, sőt teljesen új munka- és életkörülmények között találja magát. Úgy tűnik, hogy hiányzik az élet izgalma, ezért a képzelet világában keresi. Kicsit dolgozzon azon, ami jelenleg van, látni fogja, hogy sokat változtathat jobbá.

Skorpió
Kicsit komor vagy, mert néhány olyan kötelezettsége, amelyek várták és amelyek alapján számottevő eredményeket vártak, valahogy kudarcot vallottak. Kíváncsi vagy, hogy hol vagy, és miért hibázott, de ne ess kétségbe. amit megtett, megtett, nem érdemes megtérni vagy visszatérni, csupán annyit tehet, hogy gazdagítja ezt a tapasztalatot, hogy új törekvésekre és eredményekre törekedjen.

Nyilas
Ha azt akarta, hogy az első nap azonnal megpróbálja rávenni magát a főnökökre új munkajavaslatokkal, akkor nem választhatott volna jobb napot. Manapság meggyőzőbb és hatékonyabb vagy a szokásosnál, amelyet akkor kell használnia, hogy megkapja mindazokat a kiváltságokat, amelyeket elvár, vagy amelyeket korábban meg kellett volna kapnia.

Bak
Annak ellenére, hogy ma kötelezettségvállalásokat vállal, a szerelemről gondolkodik. Jelenleg csak a partner vonzza a figyelmet, és alig várja meg azt a pillanatot, amikor a munkanap véget ér, és elkezdődik a vele régóta várt találkozó időszaka. A lehető legdrágább akar lenni, mert csak akkor lesz teljes és elégedett. Ha szabad vagy, ez a pillanat, amikor a hódításhoz fordul.

Vízöntő
Bár szeretne tenni valamit a szerelmi helyzetén, nem tanácsoljuk, hogy próbáljon ki ma. A dolgok egy kicsit jobb, vagy úgy mondhatjuk, nyugodtabbak, de még nincs pillanat, hogy teljes felbontásuk irányában cselekedjünk. Ha nyíltan kijelenti, hogy mi a problémád, ezúttal nem fogja megoldani a dolgokat.

Hal
Nem akarod ma munkába menni, annak ellenére, hogy ez a munkahét kezdete. Úgy érzi, hogy szükség van ágyba mászni és aludni, ameddig csak lehetséges, annak érdekében, hogy legalább részben kiküszöbölje azt a rossz érzést, amely az első munkanapon felébred. Ne aggódjon, ma semmi szörnyű nem vár rád, és több mint elegendő ideje lesz a pihenésre akkor is, ha vállal egy napi kötelezettséget.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét