Jóslás, jósda napi horoszkóp október 28 -Jósok, látók, kártyajósok, számmisztikusok, telefonos jósok éjjel-nappa (Astronet ezo)

Kos
Ha új kurzusra kíván feliratkozni vagy kiegészíteni képzettségét, ma ideális az ilyen jellegű tevékenységekhez: Néhányan közületek ezt a bolygóbeli befolyást fogják használni, hogy érdekesebb irodalmat olvassa el, mint tudományos. Nem számít, hogy melyik csoporthoz tartozik, kifejezetten szüksége lesz otthon időt tölteni.

Bika
Még ma is hajlamosak a lények és jelenségek elemzésére. A vágy felébredt benned, hogy mélyebben megismerje a körülötted lévő világot. Ön hajlamos a magányra, így szeretteit aggódni fogja. Élvezni fogja a sétálást vagy a természetben töltött időt. Egy partnerrel kapcsolatban úgy érzi, hogy elhatárolódott magától, ezért jó lenne megpróbálni megmagyarázni neki elvonulásának okait.

Ikrek
És ma kedvező nap az Ikrek számára. Újra mozgásban van, emberekkel körülvéve, és amikor társadalmi eseményekről van szó, akkor csak nem tudja, hová szeretne menni. Ha elfoglalt vagy, két pillanatra gyönyörű pillanatok várnak rád, és ha a jel szabad tagjai között vagytok, a kaland a láthatáron van. Valaki érdekes bemehet az életébe.

Rák
Úgy érzi, hogy hibát követett el valahol, mind az üzleti életben, mind a magánéletben. Még ma is hangsúlyozzák az egészséggel kapcsolatos aggodalmakat, így ebben az értelemben aktívvá válsz. Itt az ideje, hogy vigyázzon az étrendjére, és változásért enni valamit egészségesen. A test figyelmezteti Önt, hogy hiányzik valami, ezért érdemes egy kicsit szórakoztatóbb módon megterveznie az étkezését.

Oroszlán
Az oroszlánok ma is életük szerelmi oldalán vannak elfoglalva, ahol utóbbi időben nem voltak túl jól. Nem szokott hozzá egy ilyen helyzethez, így megsérül az ön egoja, de úgy döntött, hogy nem adja fel. Vigyázzon, ne váljon túlságosan agresszívvé, és ne bosszítsa az embert, akinek szeretetét szerezni kívánja.

Szűz
Szüksége van egy kis szünetet. Túlterheltek és úgy érzed, hogy egyszerűen felrobbansz, ha folytatod ebben a tempóban. A kapcsolatokkal kapcsolatban tartson megbízható barátokat. Élvezni fogja a társaságot, de kis adagokban. Hajlamosak vagyunk a világ minden titkát átmászni, így lehetőség van ásni valamit, ami nem tetszik.

Mérleg
Még mindig dolgozol. Napi ütemterve nagyon szűk, ezért várja el, hogy nem teljesíti pontosan azt, amit kitűzött. Növekedett a nem tervezett üzleti utak lehetősége, vagy olyan helyzetbe kerül akkor, amikor valami, amire gondolta, hogy szüksége lesz, egy kicsit lelassul, és lelassul. A nap nagy részét e-mailek küldésére és telefonhívásokra tölti.

Skorpió
Ma szeretne pihenni és pihenni, de úgy tűnik, hogy vágyaid egy dolog, és valódi lehetőségei valami más lesz. Nyilvánvaló, hogy a nap tele van eseményekeddel mind üzleti, mind magánszférában. A hangsúly azonban inkább az üzleti eseményekre vonatkozik, amelyekben hirtelen események fordulhatnak az ön javára.

Nyilas
Ma érzékenyebb, mint általában. Mintha szimpatikus megjegyzése megduplázódott volna, hajlandó lesz meghallgatni másokt, sőt, ha lehetséges is, segíteni fog nekik. Próbáljon meg ne túlzásba lépni, mivel nem kell vállnak lennie, hogy bárki kopogjon az ajtón napközben. Számos kellemes esemény várja Önt szerelmesen.

Bak
Ha a szeretethez fordul, akkor egy szép nap áll előtted. Az összes többi terület rosszabb az Ön számára. Az Ön hangulata nem a legfényesebb, de az időváltozásoknak tulajdonítható, amelyekre reagál, még jobban, mint más jelek tagjai. Ideges vagy, így növekszik a másképp való összecsapás lehetősége.

Vízöntő
A Vízöntő ezt a napot szocializációra használja. Az időt arra fogja felhasználni, hogy megismerje azokat a kedves embereket, akikkel nem járt sikerrel a hét folyamán, az önmagát terhelő erős kötelezettségek miatt. Lehetőség van új ismerősök létrehozására is, amelyek gyorsan barátságra nőnek, ami nem meglepő, figyelembe véve, mennyire szereted az embereket.

Hal
Úgy tűnik, hogy a csütörtök nem fontos szerepet játszik az életedben. Nevezetesen, továbbra is ugyanolyan ütemben dolgozol. Ezúttal ez nem nehéz neked, bár nem lenne helytelen, ha egyszer szabad vagy, vagy legalábbis képes lesz arra, hogy elidegenítse azt az időt, amelyet csak szabadnak tart az életedben. Lassítsa le a munka ütemét a hét végén!

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét