Jóslás, jósda napi horoszkóp október 23 -Jósok, látók, kártyajósok, számmisztikusok, telefonos jósok éjjel-nappa (Astronet ezo)

Kos
Egészségügyi szempontból ez nem a legjobb nap az Ön számára. Ha a betegség bármely tünete észlelhető, azonnal forduljon orvosához. Ennek a jelnek néhány tagja ma üzleti nehézségekkel fog szembesülni. Ahelyett, hogy munkatársaival ütközne, jobb lenne, ha megpróbál megoldást találni a problémára. Erőfeszítéseidet és munkáját a felettesei elismerik, így a nap végén továbbra is elégedett leszel az elért eredményekkel.

Bika
A szerelem a levegőben a napjel sok tagja számára. Úgy érzi, hogy nyitni kell valakinek, és ezáltal megkönnyíti a lelkét. A csillagok azt mondják, hogy egy barátja a közelben lesz, és hogy vele való beszélgetés megkönnyebbül. Manapság a szerelmes jel tagjai fantáziálnak néhány romantikus eseményről. Lehet, hogy a partnere nincs abban a helyzetben, hogy szocializálódjon, tehát értsd meg őt, ha azt javasolja neked.

Ikrek
Ma pihenni szeretne. Gondolataiban kapcsolatban áll a házaddal és a családoddal, nem számít, hol voltál, vagy mit csináltál. Könnyen konfliktusba kerülhet valaki barátjával, de ha időben abbahagyja a vitatkozást, akkor a kapcsolata nem kerül komoly veszélybe. Ha ma a partnerét szenteli, akkor nem fogja megbánni. Előtted egy gyönyörű szerelmi kalandokkal teli nap.

Rák
Ha ma pihenni tervez, felejtsd el. Nem tudja megvédeni magát a telefon csengésétől, üzenetektől, hívásoktól. Úgy tűnik, hogy mindenütt jelenlétedre van szükség, ami legalább ma nem jelent problémát Ön számára. Élvezni fogja más emberek problémáinak megoldását és a vállát sírni. Érdekes, hogy ezek a tevékenységek újratöltik az akkumulátort, így a nap végén jól fogod érezni magát.

Oroszlán
Ideges vagy és túlérzékeny, tehát ma senki sem akarja, hogy a közelben legyen. Ülés és nyafogás helyett jobb lenne megkérdezni magától, hogy mit tettél, hogy ilyen hírnevet szerezzen. Légy őszinte magaddal és nézz vissza minden olyan kínos helyzetre, amelyet a közelmúltban hozott a szeretteivel, és a válasz magadnak fog adni. De ez nem azt jelenti, hogy teljesen összezavarodtál, továbbra is megjavíthatja a dolgokat hívással és bocsánatot kérve.

Szűz
Ön élvezi a szó teljes jelentését. Amikor szinte senki sem elégedett, akkor azért van, mert tudja, hogyan számolhatja meg azokat a kis dolgokat, amelyek jobbá teszik az életet. Ezúttal az arcán lévő mosoly oka van! A szerelem síkján elérte azt, amit akart, és most már kettő mellett élvezheti a terveket, és még a pénzügyekről is jól megy a helyzet. Az egyetlen, amire szükséged lenne az egész kitöltéséhez, egy rövid kirándulás, a téli ünnepek kihasználása.

Mérleg
Noha jó kapcsolatban áll a partnerével, és úgy tűnik, hogy nagyon jól megérti egymást, és a szerelem minden irányban virágzik, manapság enyhe elégedetlenség van jelen. Ön maga nem tudja megmagyarázni depressziójának okait, de tisztában van azzal, hogy jelenléte elront néhány gyönyörű pillanatot. Az elégedetlenség oka a Hold jelenlegi helyzetében rejlik, amely áthalad a tizenkettedik mezőn, és kevesebb elégedetlenséget eredményez, amely gyorsan elmúlik.

Skorpió
Mindenképpen remek nap a Scorpios számára, kivéve talán, amikor a szerelemről van szó. Ha kapcsolatban állsz, akkor semmi jelentős nem fog változni a kapcsolatában, egyszerűen jobban összpontosít néhány hosszú területre. Ennek a jelnek a ma a szabad tagjai a szocializáción és a jó időtöltésen alapulnak. Nem fog hiányozni a motiváció vagy a lelkesedés, hogy a barátait bármilyen tevékenységbe vegye, amely szórakoztatóvá teszi.

Nyilas
Ha a Vénusz és a Nap van a jelében, akkor tényleg nincs oka aggódni. Az Ön oldalán szerelem boldogság és sok energiát jelent, amelyek két jó feltétel ahhoz, hogy ma a lehető leghamarabb befejezzék munkáját és segítséget mutassanak a kollégáknak. Minden bizonnyal egy kellemes nap áll előttünk, amelyet teljes mértékben élvezni fog, és nem felejti el megosztani pozitivitását és energiáját másokkal.

Bak
Noha a kedd nem szabadnap, élsz így, és inkább ma otthon maradsz. Ha valamilyen csodával eljut az üzlethez, akkor könnyen bekövetkezhet egy hiba, hogy becsúszik, és hosszabb ideig maradhat az íróasztala mellett, mint gondolnád, ezért gondold át alaposan, mielőtt úgy dönt, hogy röviden áttekinti az iratokat. A jel azon tagjai, akik szeretikkel időt tölteni, kellemes pillanatokat mosolyognak.

Vízöntő
Az Aquarius szülei bajban vannak a gyermekeikkel, míg a jel többi tagja dilemmában találja magát, amikor a szeretetükről szól. Ne adjon fel valakit, mielőtt megadta nekik esélyt, mert meglepődhet. A jel azon tagjai, akik ma úton vannak, mosolyognak a rövid életű kalandra. Ha ezt már régen elvégezték, akkor feltétlenül el kell magyaráznia azt a haditengerészeti őrnagynak, akivel ott találkozik, ahol a legkevésbé számít.

Hal
Egy romantikus nap az állatöv ezen szelíd tagjai számára. A szerelmes halak mindent megtesznek annak érdekében, hogy ma kedveskedjen. Két vacsorát terveztek, és egy teljes napi szocializációt. Az egyetlen probléma az, hogy érzékenyebben reagál a másik fél reakcióira, ezért lehetséges, hogy ha partnere nem ugyanolyan lelkes az ötleteivel szemben, csalódott lesz. Ne feledje, hogy mindenki másképp élvezi a dolgokat.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét