Jóslás, jósda napi horoszkóp november 25 -Jósok, látók, kártyajósok, számmisztikusok, telefonos jósok éjjel-nappa (Astronet ezo)

Kos
Valaki felkavarja szenvedélyeit, és elégedettnek és energikusnak érzi magát ma, amiben egy ideje nem voltál. A csütörtök lehet az a nap, amikor dönthet valami új és teljesen szokatlan ügyében. Mivel a sport és az élő szórakozás megfelel a temperamentumának, ma meglepheti magát valami teljesen más, például a művészet iránti vonzással.

Bika
Gondolataid a munka- és üzleti eseményekre összpontosítanak. Valamit a mindennapi apró dolgok zavarnak, amelyek nyomorúságossá teszik az életedet, legalább az életnek azt a részét, amelyet a munka során tölt. Étkezés helyett inkább több időt kell szentelnie saját érzéseinek elemzésére, mert igaz, hogy kissé túlzottan reagál. Amikor megtudja, mi igazán zavar téged, abbahagyja az ostobaságot, így a munkakörnyezet jobban megfelel.

Ikrek
Mivel a Hold az ötödik és a Vénusz a hetedik mezőben van, nyilvánvaló, hogy a szeretet és a szerelmi élet fogja elfoglalni ma gondolatait. A légi jel elfoglalt tagjai elégedettek lesznek a már fennálló kapcsolatukkal, mert végre közös szót fognak találni szeretettükkel. Valaki figyelme megfelel a jel szabad tagjainak, még akkor is, ha nem érdekli őket komolyan, elkezdenek gondolkodni azzal a tornáccsal.

Rák
A mai világ központja csak otthona. Mivel ismert, hogy hajlandó otthon időt tölteni és házimunkát végezni, nem lesz szokatlan, hogy ma úgy dönt, hogy napját családjával tölti. Ez a legszebb dolog az űrben, a legközelebbiekkel, és a világon semmire nem cserélnéd. A barátainak egyértelmű, hogy eltökélt szándéka van a szándékában, tehát ma nem fognak zavarni.

Oroszlán
A kapcsolatokkal és a szocializációval teli nap előtt áll. Sok tevékenység, főleg üzleti típusú, várja Önt ma. Ha sikerül megbirkóznia a munkával, akkor valószínűleg túl kimerültnek érzi magát, hogy a szabadidejét máshová fordítsa, mint a TV előtti fekvés és a kiadós étkezés. A barátok azonban nem hagynak békén. Nagyon sok hívást várhat olyan emberektől, akik nem fogadják el könnyedén a „nem” kérdését.

Szűz
Aggódik a pénzügyeid állapota miatt. A szokásos módon, valamikor, decemberben, elkezdi a számlák elszámolását, és azon tűnik, vajon mennyire használta fel idejét és forrásait. Szüksége van egy pénzügyi injekcióra, amellyel rendezheti a hátralékot, és ne aggódjon. Mivel az ilyen csodák ritkán fordulnak elő, már terveket készítenek a következő időszakra vonatkozóan, amelyben megpróbálják, ha még semmi mást, még többet megtakarítani.

Mérleg
Jó érzés, ha kizárjuk annak lehetőségét, hogy ma valaki csúnya pillantást vegyen rád, ami legalább néhány órán keresztül aggódhat. Mivel túlérzékeny vagy, ellenkező esetben minden olyan csúnya gesztus, amelyet túl személyesen tapasztalna meg, és a környezet minden gondatlan reakciója rossz hangulatot okozhat. Ne aggódjon, a csillagok feleslegesen tanácsot adnak Önnek, mert lehetetlen teljesen megváltoztatni a világot, és még ha te is vagy, akkor nem a felelős a változtatásért.

Skorpió
Ma hajlamos vagy a sötét gondolatokra és témákra, így az emberek többnyire megpróbálják, hogy ne legyenek közelében, amikor elméletet kezd. Időnként nagyon szívesen megkísérti megkísérteni a körülvevő embereket megdöbbentő kijelentésekkel, és mivel ma van a nap, amikor előtérbe kerül a ti vágyatok, rájössz, hogy nagyon kevesen tudnak hallgatni rád, és megbirkózni vele. Ennek a jelnek néhány tagja akár sértődhet is, mivel szeretteik ma egyszerűen elmenekülnek.

Nyilas
Ha a Vénusz a jelében, nincs különösebb oka aggódni, szépségére és örömére ragyog, amely minden bizonnyal megragadja a környezet figyelmét. Egy barátom élvezni fogja a társaságát, de ne hagyja, hogy ma kezelje az Ön idejét, vagy használja az ötleteit, amelyeket néhányan feltétlenül próbálnak meg. Tudva, hogy jóindulatú és hajlandó segíteni mindenkinek, egyesek egyszerűen csak gondatlan igényekkel rohannak hozzád. Kerülje őket.

Bak
Úgy érzi, hogy valami nem megfelelő a kapcsolatokban, de most nincs elég ideje arra, hogy elkötelezze magát a partnerével, és részletesebben megtudja, vajon ez egy másik szeszély, vagy valami valóban rossz. A beszélgetés helyett olyan munkához fordul, amely még mindig sok problémát okoz, de jó eredményeket is eredményez. Tudod, hogy időnként jobb, ha nem veszünk részt, hanem adjunk némi időt szeretteinknek gondolatainak rendezésére.

Vízöntő
A távolságok és az utazások meghúzzák Önt, tehát ha felkérést kapnának, azonnal csomagolja a táskáját, és ismeretlen irányba induljon. Mivel a való élet más kötelezettségeket hordoz magával, úgy dönt, hogy elhalasztja az utazását, vagy inkább ábrázolja a képzelet világába. Ön is ismert személy, aki kielégíti a kicsit, tehát azok a pillanatok, amelyeket egyedül tölt egy jó könyvvel vagy egy csésze kávéval, elég lesz a nap felfrissüléséhez.

Hal
Ön nincs jó hangulatban, és hajlandó túlzásba hozni néhány dolgot, főleg amikor a szerelemről van szó. Mivel ma mindennek negatív jele van az Ön számára, ezért most a szerelmi kalandjait egyáltalán nem gyönyörű szögből nézi. Ha kapcsolatban állsz, akkor gyengéden beszélgetsz partnereidetől, amelyek a paranoiájához vezetnek, ami nem a legideálisabb módszer a nap eltöltésére, mert végül valójában nem kívánt konfliktusba kerülhet. A szabad halak manapság elkerülik a társadalmat.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét