Jóslás, jósda napi horoszkóp november 13 -Jósok, látók, kártyajósok, számmisztikusok, telefonos jósok éjjel-nappa (Astronet ezo)

Kos
Hangsúlyozzuk a sérülés esélyét, valamint a gyulladásos folyamatokat, ezért fordítson egy kicsit több figyelmet egészségére. Még mindig fennáll a kapcsolata külföldi országokkal, és ennek a jelnek néhány tagja számára lehetősége van az ismeretek kiegészítésére kurzuson vagy továbbképzésen keresztül. Használja ki a bolygók pozitív befolyását, hogy elkötelezze magát az információk gyűjtésével.

Bika
Ez a jel a második évtized tagjai számára a bolygó meglehetősen jó helyzetében. A pénzügyekről még mindig könnyedén kereshet pénzt egy ideig. A nap kedvező a peres eljárásokhoz és az örökség megszerzéséhez is. Ha nehézségei vannak az öröklési iratokkal, mindent meg lehet oldani, ami a mai vitában van.

Ikrek
Még ma is rossz hangulatban vagy, és úgy tűnik, hogy negatív érzelmei eszkalálódtak. Első pillantásra semmi nem fog észrevenni önöket, de azok az emberek, akik tudják, hogy valami nincs rendben. Ha Ön a jel egyik elfoglalt tagja, keressen vigaszt a partnerével folytatott beszélgetésben. Látni fogja, hogy nem minden olyan rossz, mint az első pillantásra.

Rák
Mivel szinte elbúcsúzott a pénzről és a barátokról, és visszahúzódott partnerétől a héjába, használja az egyetlen megmaradt lehetőséget, és kezdjen el dolgozni. Annak ellenére, hogy vasárnap van, van egy csomó befejezetlen kötelezettségvállalása, amelyeket rendezni szeretne. Az Ön esetében a munka ma gyógyító, ezért azt tanácsoljuk, hogy ne fusson el tőle.

Oroszlán
Tudod, hogyan kell rendkívül jól megszervezni az idejét, tehát amikor szórakoztató. A napot baráti találkozókra használja, és azok, akiknek gyerekeik vannak, időt töltenek velük. Úgy tűnik, hogy ma új hobbit fog találni. Hallgassa meg egy barátjának javaslatát. Nagyon jól érzi magát, és megpróbálja mindenkinek megmutatni.

Szűz
Azt szeretné, ha a napot csendben tölthetné, de ez olyan, mintha nem akarsz. A cselekvésben és a mozgásban eltelt hét után a hétvégének hasonló második napja várja Önt. Nincs béke, és új kötelezettségeket vállal, bár egy benned egy hang már kiált egy kis szünetet. Kimerültek mind szellemileg, mind fizikailag, mert annyira megszoktad. Jobb, ha időben figyelünk az egészségre, amely nem ideális.

Mérleg
A természet kirándulására szeretne járni, sétálni és időt tölteni ma az élet minden apró örömét élvezve. Távolról veled kapcsolatba lép egy barát vagy szeretett ember, ami tovább befolyásolja a jó hangulatát. De ezen a napon próbáljon meg tartózkodni a vásárlástól, mert előfordulhat, hogy rendkívül gondatlanul költenek pénzt.

Skorpió
Ennek a jelnek azon tagjait, akik szülők, kevesebb gondozás követi a gyermekeken keresztül. Mindenki számára tovább javul a pénzszerzési lehetőség, tehát gondolataik többnyire ebbe az irányba irányulnak. Biztosítani szeretné magát, és ma mindent alárendelnek a beszélgetésről arról, hogy miként lehet ezt elérni.

Nyilas
Élvezze a gyönyörű napot! Függetlenül attól, hogy csúnya-e kívül, vagy szép idő van-e, nagyszerűen érzi magát! Ha szerelmes vagy, élvezni fogja a szeretet gondolatait, és ha nem, akkor kellemes társaság vár a barátokra. Óvakodj a házon belüli balesetekről. Ön kicsit el van távolítva és ennek eredményeként ügyetlen, ezért nem ajánlott a házimunkával foglalkozni.

Bak
Sokan a munkára gondolkodnak, és megpróbálják erősíteni pozíciójukat az üzleti életben. Ön bizonytalan és elégedetlen, ezért rendkívül kiszolgáltatott, így lehetséges, hogy félreértelmezi valakinek a szavait, és ok nélkül ütközik kedves emberekkel. Ne engedd ennyire a fekete gondolatokat.

Vízöntő
Örülnék, ha ma a saját hibáján keresztül olyan emberekkel lógni, akikkel már egy ideje távol van. Veled minden úgy működik, hogy „amikor a morcosság átmegy nekem, minden rendben van”, de a környezetből származó emberek ezt nem gondolják. Olyan hangulatos és elkényeztetett gyermekként fogja megtapasztalni, akinek szeszélyeire nincs idő.

Hal
Új üzleti lehetőségekre gondolsz, és abban a pillanatban szereted azt a gondolatot, hogy valami nagyobb üzleti siker szélén állsz. Függetlenül attól, hogy fantáziál, vagy tényleg sikerült megbirkóznia, élvezni fogja. Ma nem kell sok minden ahhoz, hogy boldog legyen, függetlenül attól, hogy sok világból melyik lehet.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét