Jóslás, jósda napi horoszkóp november 12 -Jósok, látók, kártyajósok, számmisztikusok, telefonos jósok éjjel-nappa (Astronet ezo)

Kos
Végül hagyja, hogy egy pihentető nap hajnalban neked is hajnalodjon. Hajlik lefeküdni, pihenni és időt lazítani. A napja szerelmes, mert rendkívül romantikus hangulatban van. Ha elfoglalt vagy, töltsön idejét ma partnerével. Szerelmesnek és boldognak érzi magát, mint egy kapcsolat kezdetén.

Bika
Új üzleti vállalkozásokkal foglalkozik. Neked úgy tűnik, hogy be kell vonni az üzleti tervben felmerülő összes folyamatba, hogy a lehető legjobb cselekvési tervet készítsük, amely a kívánt sikerhez vezet. Legyen óvatos az egészségre vonatkozóan, hogy a nap folyamán ne legyen kellemetlen meglepetés.

Ikrek
Már feladja a munkát. Az irodán kívüli rendezvények iránt érdeklődik, így sétálva és lógva töltheti az idejét. Ma hajlamos vagy beleszeretni. Nem szabad tartózkodnia, ha az ellenkező nemmel fennálló kapcsolatról van szó. Elég bájos és ékesszóló, hogy bárki ellen nyerhessen, aki rápillant.

Rák
Nem érzi magát abban, hogy kemény emberekkel, üzleti kötelezettségekkel, otthoni problémákkal foglalkozzon. Csak nincs erőd. Szüksége van egy kis szünetet, és most megpróbálja biztosítani magának. Vágyakozik, hogy besurranjon a kényelmes otthonába, és elkerülje az embereket és a dolgokat, amelyek felboríthatják Önt. Nem akarsz aktívan részt venni semmiben.

Oroszlán
Manapság sok oroszlán hirtelen egy rövidebb utat választott. Noha a hét kezdete, nem dolgozik, és meg akar szabadulni minden lehetséges kötelezettségvállalási forrástól. Különféle kifogásokkal fog előkerülni, hogy elkerülje őket, de tisztában van azzal, hogy az „azonnali” utazás a legjobb és legbiztonságosabb módja annak, hogy távol tartson magát, és hosszabbítsa meg a hétvégét.

Szűz
Most szeretné biztosítani a jövedelmét. Papírra helyezi a pénzt, amire szüksége van, és megpróbál beilleszkedni a költségvetésbe, és új bevételi forrást biztosít minden lehetséges kiadáshoz, amely tartalék lenne a sötét napokra. Ma még mindig sokat dolgozol, de ez az Ön esetében a munkahét tipikus kezdete. Holnap másként határozza meg napi prioritásait.

Mérleg
Ma a Mérleg érzelmesebb és hozzáférhetőbb más emberekkel való kommunikációhoz. Lehetséges, hogy felajánlja a vállát, hogy sírjon egy barátjának. Ma mindenki iránti együttérzésével jár. Úgy tűnik számodra, hogy a környező embereknek támogatásra és kedves szavakra van szükségük, tehát megoszthatatlanul adod magadnak. Szép változás az előző napokhoz képest.

Skorpió
Valami nem megy végig az utóbbi időben. Nem a legjobb és legfényesebb kiadásod van, és jól érzi magát. Ideges vagy, zavart és minden zavar. Inkább kihúzza a saját bőrét! Nem pontosan ez a legfényesebb idő számodra. Minden oldalról frusztráltnak és korlátozottnak érzi magát. Ön hajlamos visszavonulni a magányba.

Nyilas
Várhatja, hogy egy régi barátja felhívja Önt ma, és kellemesen lep meg egy lehetséges látogatással. Egyébként ezt az egész napot baráti kapcsolatok és sok barát jelöli. Lehet találkozni néhány új emberrel, és ezek az ismerősök idővel erős barátságokká válnak. Ami a mai munkát illeti, mindent könnyedén megteszel.

Bak
Ha azt várja, hogy valamelyik üzleti oldalon megoldódjon, ma kaphat választ. A nap bármilyen típusú üzleti kapcsolattartásra és megállapodásra alkalmas. Ha éppen egy másik pozícióra költözik, töltse a napot a jövőbeli üzleti lépéseinek megtervezésével, hogy jobban teljesítse új feladatát.

Vízöntő
Manapság sok Vízöntő elvárja, hogy megismerje a különböző kultúrákat, legyen az közvetlen kapcsolat külföldiekkel és idegen régiókkal, vagy érdekes oldalakat találsz róla. Néhányan számítanak az oktatás új szakaszának megkezdésére. Felvesz egy új kurzust, vagy megpróbál többet megtudni egy új területről.

Hal
A Ma sem a Halak számára ideális nap. Rosszul érzi magát, és ez a hangulat, akár tetszik, akár nem, terjed körül, így az emberek egy kicsit elkerülnek téged. Ha otthon akarsz maradni, oda kell fordítanod magad és a belső zavarodást, de az a kérdés, hogy a körülmények lehetővé teszik-e, hogy teljesen leválj a külvilágtól. Ez csak átmeneti válság, ne aggódjon.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét