Jóslás, jósda napi horoszkóp november 08 -Jósok, látók, kártyajósok, számmisztikusok, telefonos jósok éjjel-nappa (Astronet ezo)

Kos
És ma a munka napja az Ön számára. Lehet, hogy azt gondolta, hogy a tegnap elkötelezettsége elegendő volt minden rendjéhez, de ma az ellenkezőjét fogja látni. Egy csomó befejezetlen üzlet fogad bennünket, amelyekkel ismét magát fogja vigyázni. Nem rossz lenne segítséget kérni a munkatársaktól, és így legalább részben enyhíteni magát.

Bika
Még mindig van kedvező idő befektetésre vagy bármilyen kereskedelmi vállalkozásra. Úgy tűnik, hogy bármilyen pénzügylet is előnyös lesz Önnek. A szerelemről a rózsa virágzik az Ön számára. Ha elfoglalt vagy, boldognak és szerelmesnek érzi magát, és ha szabad vagy, meghódítja magát.

Ikrek
Még ma sem állsz abban a hangulatban, hogy elvégezze a széles körű munkát, és el akarja menekülni, és menedéket menni valahova, ahol senki sem fog zavarni. Bebizonyította, hogy olyan személy, aki mindig megoldást kínál mindenre, tehát mostantól nagyobb nyomásnak van kitéve a környezetnek, amely megpróbálja minél többet kihozni tőled.

Rák
Kicsit fáradtnak érzi magát a mögötted lévő napoktól, és ma szeretné, hogy az idejét olyan módon használhassa fel, amely a lehető legnagyobb mértékben visszahozza az életét. Az Ön esetében ez csak vásárlás útján valósítható meg. El kell boldogítania magát valami apró dologgal, úgyhogy csináld. Látni fogja, hogy csak egy kevés időbe telik, tehát minden fényesebbnek tűnik számodra.

Oroszlán
Ha pénzügyi eredményekre számít egy nemrégiben végzett munkából, akkor boldog lehet ma. Sok oroszlánnak van jövedelme, de cselekedete van annak növelésére is. Ma csak nem akarja foglalkozni a kis dolgokkal, de távolról sem lusta vagy elkerülendő a munkahelyeket, csak konkrét fellépésre van szüksége, amely pénzt hoz

Szűz
Szervezőképessége ma kerül előtérbe. Előfordulhat, hogy nagyobb munkaterhelésnek van kitéve, mert munkatársai jelentős munkával töltenek be Önt. Javasoljuk, hogy ne mindent saját kezébe vigyen, mert nem köteles kitölteni mások hiányosságait. A személyiség érzelmi oldalát még mindig hangsúlyozzák.

Mérleg
Ma továbbra is rossz hangulatban vagy. Talán jó lenne bérelni néhány filmet, és otthon eltölteni a napot. A szerelemre gondolsz, és emlékszel néhány pillanatra olyan emberekkel, akik régen már nem tartoznak az életedbe. Kísértésbe fog próbálni kideríteni valamit arról, hogy hol vannak most és milyen utat tett az életük.

Skorpió
Próbáljon meglátogatni mindazokat az embereket, akiknek már régóta megígérted, hogy nem teljesíted. Néhány barátaid igazán akartak téged. Kerülje a sötét témákat és a halál történetét, mert senki sem olyan lenyűgöző, mint te. Ha nem tud ellenállni, próbáljon meg minimálisra tartani a témával kapcsolatos összes történetet.

Nyilas
Még mindig aktív és hajlandó teljes mértékben engedni magát a munkának. Az ön elkötelezettsége dicséretre méltó, és munkatársai látják. Ha azt a célt tűzte ki maga elé, hogy még fontosabb üzleti sikert érjen el, akkor jó úton vagy a megvalósuláshoz. Rendkívül határozottan viselkedik a beállítással és az eléréssel, és nagyon gyorsan látja az első eredményeket.

Bak
Még ma sem történnek jelentős események a munkahelyen. A munka során szinte unatkozni fog, ami veled ritkán történik, tekintettel arra a hangsúlyozott igényére, hogy hozzájárulj a csapathoz. Ez azonban sok időt hagy az új projektek meggondolására, ezért szánjon időt ezek kidolgozására.

Vízöntő
Valószínűleg azt akarja, hogy megvitassa egy olyan helyzetet vagy eseményt a partnerével, amely erõs benyomást tett rád. Lehet, hogy a partner nem osztja az Ön véleményét, tehát légy kissé udvariasabb. Időnként azon az elven cselekszel, hogy azt akarom, hogy azonnal megkapjak, ami nem felel meg neked. Ha megmutatja legalább egy kicsit a másik fél megértését, akkor az kifizetni fog.

Hal
Csak egy szerelmi történet és minden ahhoz kapcsolódó hangulatban vagy. Áldja meg magad mellett a társát. Ha hajlandó zuhanyozni vele szép meglepetésekkel és szerelmi nyilatkozatokkal. Ideális esetben, ha lehetősége van rá, utazzon együtt egy-két napig. Használja ki ezt a pozitív hatást, mert nem fog sokáig tartani.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét