Jóslás, jósda napi horoszkóp december 28 -Jósok, látók, kártyajósok, számmisztikusok, telefonos jósok éjjel-nappa (Astronet ezo)

Kos
A Vénusz még mindig a jele alatt áll, annak ellenére, hogy a hátrafelé járó járása kissé zavart okoz az érzelmeidetében. Inkább hajlandó visszatérni néhány régóta befejezett történethez, és újra megpróbál közelebb kerülni a múlt szerelmeibe. Ennek ellenére sok új és érdekes ember van előtted, akik mindenképpen megpróbálják felhívni a figyelmüket magukra. Mivel a péntek határozottan a szórakozás napja, lazítson a barátaival ma este.

Bika
A közeli emberek továbbra is prioritást élveznek a napi felelősségeikkel szemben. Ma nagyszerű hallgató vagy, és a környezetéből származó emberek érezni fogják, sőt ki is használják azt. Ennek ellenére senkit sem hibáztatsz, mert vigasztalást keres a vállán. Szelídsége és gyengédsége mindenki számára megfelel, és tudatában van annak is, hogy öntudatlanul ezeket a tulajdonságokat tegye előtérbe. Különösen érzékeny a gyermekekre.

Ikrek
Az üzleti siker csak egyike azoknak a dolgoknak, amelyek manapság mosolyognak az arcodra. Más okok a szeretettel és az új emberek megjelenésével kapcsolatosak az életedben. Jól olvasol, új emberek, mert soha nem volt egy ember a játékban. Ha néhányat félbeszakítasz, akkor csak a dolgokat érdekesebbé teszi, ami valójában az, ami érdekli Önt a történelem során.

Rák
A jel néhány tagja mosolyogva nyíltan kollégáját udvarolja a munkából, mások inkább az utazási lehetőségekre irányulnak. Ha azt tervezi, hogy elkötelezi magát egy komolyabb munkával, akkor nem erre a napra, de határozottan van néhány jó üzleti ötlet, amely boldoggá fogja tenni társait. Ha hétvégi kirándulást tervez, most remek alkalom a terv megtervezésére.

Oroszlán
Ez nem a te napod. Nem elégedett üzleti tevékenységeivel vagy szerelmi tervével. Ha ma radikális lépéseket tervez tenni, amelyek az ön javára fordítják a dolgokat, akkor jobb, ha tízre számít és megnyugod. Nem fogja tudni megváltoztatni a már kidolgozott terveket, amikor a munka megtörténik, és még a szerelmi tervre sem számíthat sok megértésre partnerétől.

Szűz
Leginkább a partnerségekre fordul, és mindazra, amit ma hoznak magukkal. Ha felkérést kapnának erre a napra, akkor ezt szeretteivel együtt tölti, és mindenkit kizár a terveiből. Szüksége van egy rövid ideig tartó menekülésre a mindennapi életből a tökéletes kis világába, ahol csak a szabályokat diktálja. A partner ugyanazon a véleményen van, akkor miért nem csinálja?

Mérleg
Ha rád van, ha még nem voltál, akkor most visszatérhetünk valamilyen korábbi szerelemhez. Bár valami ilyesmi nem ajánlott számodra, alig fog hallani a barátok figyelmeztető jelzéseit. Vigyázzon, hogy ne essen kellemetlen helyzetbe azért, mert a saját vágyatok miatt szeretnéd újraélni egy régen befejeződött romantikát. Jó lenne, ha ezúttal a fejével gondolkodna.

Skorpió
Bár érdeklődése leginkább a szórakozás és a szórakozás körül mozog, az üzleti vállalkozásoknak meg kell fizetniük az adót. Szerencsére ma nincs nagyon sok felelősséggel. Idegességének mi az oka, hogy határozottan visszatér néhány olyan hosszú idejű kérdéshez, amelyeket úgy gondolt, hogy megoldódtak. Ma azt tapasztalhatja, hogy a legnehezebb az embereket kedvelni, és bizonyos esetekben a legjobb, ha távozik a csatatéren.

Nyilas
Ha egész nap elkezdett valamilyen házimunkát, akkor ebben a jelben leszel. Nagyon sok tevékenységre számíthat, amelyek tervezetlenül felbukkannak, amikor munkába indul. Szeretettel várnánk a segítséget, ezért ne habozzon, hívj egy barátot. Sokkal könnyebb a társadalomban dolgozni, és láthatóan szórakoztatóbb lesz az Ön számára. A nap nem felel meg kiadásoknak, ezért próbáljon megmenekülni minden bevásárlóhelytől.

Bak
A névjegyek, meghívók, találkozók röviden leírják napjait. Bár kitűzött valahol, hogy ezt az időt a családtagokkal tölti, ma ezt nehezebb megtenni. Próbáljon meg minden üzleti kötelezettséget úgy megoldani, hogy holnap neked kell többé papírmunkával és telefonhívásokkal foglalkoznia. Este továbbra is élvezheti a jól megérdemelt békét szeretteivel.

Vízöntő
Kizárólag a pénz és annak módja érdekli őket. Ma elég sikeres vagy ebben, ezért próbáld ki a legtöbbet hozni belőle. Ha magánvállalkozásban vesz részt, akkor sikeres lesz, ha nem vagy, akkor egy váratlanul megjelenő oldalról való kis nyereség elegendő ahhoz, hogy egész nap mosolyogjon az arcodon. Mindenesetre egy meglehetősen viharos nap van előttünk, örömmel és munkával teli.

Hal
Ideális idő a jel azon tagjai számára, akik megpróbálnak mozogni és bármilyen lépést megtesznek a külvilágban. Furcsának hangzik, de figyelembe véve a dolgokból és eseményekből való gyakori kizárást, szokatlan, ha valami új iránt érdeklődik, nem is beszélve a kezdeményezésről! A nap ma még csak a jelében van, tehát használja befolyását, hogy személyes szinten adjon maximális értéket.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét