Jóslás, jósda napi horoszkóp december 12 -Jósok, látók, kártyajósok, számmisztikusok, telefonos jósok éjjel-nappa (Astronet ezo)

Kos
Szünetre van szüksége, amelyben erőt gyűjt az új tevékenységekhez, valamint békében megfigyelheti a terveket és azok jelenlegi menetét. Még mindig a legjobban érzi magát otthonában, és ideje nagy részét szeretteivel körülveszi. Élvezi a nyugtató családi légkört, valamint mindenféle kapcsolatot a szeretteivel. Fáradt vagy, és jelenleg nincs akarata, hogy új üzleti tevékenységeket indítson.

Bika
Manapság sok bika használja pihenésre. A szerelmi kapcsolatokat azonban nem szabad elhanyagolni. Ha nem szerelmes már bele, akkor ideje lenne erre. Elég annyi hinni önmagában és meghódító képességein, hogy ne habozzon megközelíteni az érdeklődőt, és az a érdeklődés, amelyet a másik fél mutat neked, egyike annak a kellemes meglepetésnek, amelyet ez a nap hoz, a sugárzott pozitív energiának köszönhetően.

Ikrek
Manapság sok Gemini szerető kapcsolatokkal rendelkezik. Van egy új őrző a listán, és ezért több mint boldog. Rendkívül elégedett vagy az ellenkező nem figyelmével, és elegendő az a pillanat, amikor valaki bókkal vagy egy apró ajándékkal boldoggá tesz téged, hogy nagyszerű, magabiztos és szinte szerelmes legyen. Ne siess az utóbbival, mert ma nem látja a dolgokat a legreálisabb módon.

Rák
Vigyáznia kell az immunitására, amely enyhén hanyatlik, és ügyeljen a megfelelő táplálkozásra. Felismerhetetlenné vált. Ma egyszerűen mindenféle meglepetés vagy esemény kedvében áll, amely szórakozást vagy utazást von maga után. Kihúztad a félénk héjadat, és az élet felé fordult, és minden tüdejével élvezted azokat a dolgokat, amiket most hoz.

Oroszlán
A mai napon valószínűleg bele fog költeni a kiadásokba. Mivel a pénz jelenleg nem olyan nagy probléma számodra, adhat magának egy kis pihenést, de vigyázzon, hogy időben álljon le. Örülhet, hogy egy kis dolog elégedetti magát, de nem szükséges mindent, amit a pénztárcájában eltöltöttél, elkölteni azért a kis dologért. Szeretettel ennek a jelnek a tagjai ma élvezik a partnerek társaságát.

Szűz
Minden területen részt vesz az új vállalkozásokban. Nem rossz egy kicsit átgondolni, mielőtt új tevékenységekbe rohanna. Költségvetése jelenleg egyike a korlátozó eszközöknek, tehát a jól ismert iskolai logikából kell néznie. Szeretne valamilyen sporttevékenységet, ezért próbáljon ma arra koncentrálni. Tiszta elméd és nyugtalan kreatív ereje új kihívásokat keres.

Mérleg
Manapság ennek a jelnek sok tagját el fogja érni egy barát hívása. A meghívott társadalmi események sokasága olyan helyzetbe hozza Önt, ahol nehéz eldönteni, hogy hova menjen először. Minden oldalról jó idő lesz, és ma izgalmas eseményekre és helyekre vágyik, amelyekről ismert, hogy sok ember látogatja meg őket. Nagyon jól érzi magát a tömegben, ezért vegye figyelembe ezt a helyet választva.

Skorpió
Fáradt vagy, ezért morcos. Tudod, hogy igazi bunkó vagy, ha nem tetszik valami. Te vagy az állatöv egyik legbarátságosabb jele, de az ilyen viselkedése valódi meglepetés az Ön közelében lévő emberek számára. Próbáljon meg egy kicsit pihenni igényeiben, és gondolkodjon jól azon, amit mondani szeretne, majd fuss bele a történetbe. Végül is ismeri be, hogy ma rossz hangulatban vagy, és mindenki békén hagy téged.

Nyilas
Ma a csillagok számtalan lehetőséget keresnek pénzt keresni, akár szerencsejátékok, kvízek, akár részmunkaidős foglalkoztatás révén. Ne hagyja ki a lehetőséget, amely önnek jelenik meg, mert később megbánni fogja, hogy nem ragadta meg a lehetőséget. A munka továbbra is az egyik legfontosabb mentális problémája, tehát amikor erre a mai napra jut, gondolkodni fog arra, hogy miként erősítheti meg önmagát.

Bak
Ma pénzügyi helyzettel kell szembenéznie, ami mindig az oka annak, hogy a már komoly homlokod még jobban összevonja a homlokát. Ön az egyik állatöv-megtakarító, még akkor is, ha gyakran túlzásba lép azzal, hogy gondolkodik arról, hogyan és mit kell megtakarítani. Nem rossz pihenni egy kicsit, és alkalmanként leválasztani a táskát. Abban a pillanatban, amikor megtanulod megbánni anélkül, hogy elkezded kapni. Ne aggódj túl sokat.

Vízöntő
Szomorú vagy, hogy a területén egy teljesen észrevehetetlen változás történik, amelyet ezúttal rámutatni szeretne. A legnagyobb probléma az, hogy nem vagy hajlandó megnyitni és hangosan mondani, mi a baj veled. Egy partner van neked, de nem tud segíteni, ha nem hajlandó dolgozni vele. Próbálja meg kissé könnyebbé tenni a barátait és szeretteit, legalábbis megmutatva nekik, hogy melyik irányba kell haladniuk, amikor kapcsolatba lépnek veled.

Hal
Ma azt akarja, hogy szentelje magát a szórakozáshoz, és élvezze a baráti társaságot, amelyet egy ideje még nem látott. Végül is vasárnap van, és a nap az élvezet és a pihenés számára készült. Leginkább a barátok között fogsz költözni, bár számos kapcsolatot élvezsz különböző emberekkel. Ennek ellenére részben a munka és az események középpontjában áll a térségben, eltökélt szándéka, hogy a jövő héttől kezdve teljesítse azokat a kötelezettségeket, amelyek a háttérképen szerepelnek.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét