Jóslás, jósda napi horoszkóp augusztus 16-Jósok, látók, kártyajósok, számmisztikusok, telefonos jósok éjjel-nappa (Astronet ezo)

Kos
Kihúzod a romantikus hangulatot, amellyel ezekben a napokban éltek, és teljesen más szakaszba kerülsz. Prioritást ad más olyan dolgoknak, amelyek zavarnak, és megpróbál egy praktikus megoldással bekerülni a gondok tengerébe. A dolgok nem olyan rosszak, mint amilyennek látszanak, éppen csak pihentek, így nehéz visszatérni a szokásos ütembe.

Bika
Ma kompatibilisebb a kompromisszum, mint az előző napokban. Ha konfliktusba lép a partnerével, akkor a megfelelő idő a megbékélésre. Nagyobb valószínűséggel figyelnek arra, amit mondani kell, és találkozni fognak velük. Kéz a szív, te vagy a konfliktus fő bűnösje, tehát elsőként kell felajánlod a megbékélés kezét.

Ikrek
Az első munkanapon már teljesen összpontosít az üzleti terv eseményeire. Készen állsz minden lehetséges és lehetetlen helyzetre, elegendő pihenés van, és úgy tűnik, hogy semmi nem vezet ki a lépcsőből. Csodálatos, amikor olyan jól érzi magát, de vigyázzon arra, hogy előre ne szálljon el. A csillagok sokféle kötelezettséget ígérnek Önnek.

Rák
Ma jó hangulatban vagy. Amikor úgy érzi, hogy minden körülötted van szeretettel, elégedett vagy és hajlandó viszonozni. Különösen szelíd vagy a partnerével, és minden lehetséges módon megpróbál kedvelni őt. Ne vigyük túlzásba, mert a legjobb szándékokkal ellentétes hatást válthat ki. A figyelem érdekes, ha mérsékelten.

Oroszlán
Szeretné ma szentelni magát a családjának és a benne zajló eseményeknek. Élvezi szeretteinek társaságát, ezért próbáljon a nap folyamán minél inkább velük szentelni magát. Ha elkísérne egy közös utazásra, akkor elégedettsége teljes lenne. Nincs kedve az üzleti problémák kezeléséhez.

Szűz
Várható a munka rohanása ma. Annyi felelősséget fogsz vállalni, hogy úgy tűnik, hogy elmúlt a nap, mielőtt sikerült megbirkóznia. Ugyanakkor nagyon jól teljesítesz ilyen ütemben, tehát ezúttal sikeresen áttör az összes üzleti tevékenységbe. A nap végén annyira kimerülsz, hogy nem feltétlenül kelsz fel az ágyból.

Mérleg
A skálák kevesebb pénzt kaphatnak ma. Lehet, hogy szerencsejáték rajongója, tehát ez a győzelem valóban boldoggá tesz téged, és valószínűleg csak a projektért számol fel, amelyen dolgozik. Mindenesetre a hirtelen nyereség lehet alkalom egy esti kirándulásra a barátokkal vagy új ruházati cikkek vásárlására.

Skorpió
A te napod van a szerelemről. Hagyja elfáradni a fantáziáját, és úgy tervezzen időt a szeretteivel, ahogy te tudod. Tekintettel arra, hogy rendkívül romantikus hangulatban van, nem lenne rossz elkészíteni kedvesének valamilyen meglepetést, amely frissítő hatással lesz a kapcsolatra.

Nyilas
Néhány terv sikertelen lesz, készülj fel erre. Nem igazán rendezi a dolgokat az üzleti tervben, így a kisebb problémák elkerülhetetlenek. A koncentrációja manapság gyengébb, ez az oka annak, hogy miért nem érkezik gyorsan megoldásra. Nem kell idegesíteni, csak légy türelmes és várjon.

Bak
Ma sok hívást fogsz kapni a barátaitól. Örülök, hogy látja őket, és velük való beszélgetés rendkívül kellemes lesz számodra. Bizonyos értelemben képes lesz eltávolodni a jelenlegi problémáktól és a zavaró dolgoktól, így majdnem teljesen elárasztottnak érzi magát a találkozás után. Szüksége van egy kis szünetet.

Vízöntő
Az életében két terület nagyon fontos szerepet játszott az utóbbi időben. Az első a partner és a vele fennálló kapcsolat, amelyet megpróbálsz tökéletesíteni, amennyire csak lehetséges, a második pedig az a munka, amellyel megpróbálja elérni a kitűzött célokat. Ami a partnerrel fennálló kapcsolatot illeti, minden ellenőrzés alatt van, tehát ma egy kicsit több figyelmet fordít a munkára.

Hal
A munkahét kezdete olyan hatással van rád, hogy máris érzi a szükségességét, hogy egy partra dobja magát, és csak a nyárra, a tengerre és a napra gondoljon. Még nem kezdte el lelkesedéssel dolgozni, és egyre inkább úgy érzi, hogy szüksége van egy kis szünetet. Hajlandó gondolkodni azon a napon, amikor csomagolja a táskáját, és elmegy a kívánt rendeltetési helyre.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét