Jóslás, jósda heti horoszkóp 31.08-tól 06.09-ig-Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Kos – a szokásosnál részletesebben elvégzi a munkáját, mert sérti a körülötted lévő gyanúkat. Ha valamit be kell bizonyítani, akkor először minden áron ott vagy. Ezenkívül egy hete van még előtted, amelyen keresztül pénzt fog üldözni. Az Ön kívánságai és lehetőségei nincsenek összhangban. A hét elején felhívja a figyelmet egy tüzes emberre, aki felébreszti benned a szenvedélyt. Kényelmesnek kell lennie, mert egy olyan személy, aki nagyon közel áll önmagához, és aligha engedi magának, hogy éppen ilyen módon keresse meg magát. Tényleg vonzza az elutasítás és a büszke emberek. Lesz egy előtted, játssz türelemmel!

Bika – létrejön egy olyan helyzet, hogy szépen és hasznosan kombinálhassa. Az üzleti vállalkozás új jelentést fog szerezni az Ön számára, ha megjelenik valaki, aki vonzza a figyelmet. Ennek eredményeként vágyakozik arra, hogy tökéletesítse megjelenését és viselkedését a munkahelyen. Elég felelősségteljes, hogy munkahelyén nem lesz érzelmi kitörés, de ne gondold, hogy mások nem veszik észre a változásokat benned. Úgy tesznek, mintha nem látnák tiszteletben. A családja is fontos lesz számodra ezen a héten, bízz bennük, ne bízz a barátaidban.

Ikrek – A hét folyamán ötleteidet és üzletviteli módszereket ellentmondásba veszik. Ön kitalálja, hogyan lehet a munkát a lehető leggyorsabban elvégezni, de ezt nem kapja meg neked, valami mindig arra készteti Önt, hogy gondolkodjon és csináljon még egyszer. Legyen óvatos, mit és akivel aláír valamit. Ön is érzelmi kapcsolatokban lesz. Nem fog tudni gyorsan beszélni, és rövidre megy. Mindig lesz valami, ami visszatér. Ez a hét nem fogja tolerálni semmiféle felületet.

Rák – Ezen a héten hosszú és kimerítő beszélgetések folynak a családjával. Túl sokáig figyeltek téged a stagnálásodban minden területen, és aggódnak. Ideges lesz, hogy újra meg kell vizsgálnia a saját tehetetlenségét vagy problémáit, ám magad hozzászoktad. A kapcsolatban még mindig nem tudod, mit tegyél. Bizonyos értelemben ez önnek is megfelelő, bár mélyen tudatában vagy annak, hogy nem ez az. Fél a magánytól? Az üzleti hét nem változik az előzőhöz képest.

Oroszlán – Az ön egojának elegendő étel lesz ezen a héten. Ön behajtja az adósságokat, és a pénz neked hazudik, mivel nincs közel. Végül nyugodtan és vitatkozni fogsz, amit én nem ajánlok neked, bár az ajánlásaim hiábavalók. Szerelmes lesz kávézókba, színházakba, szekrénybe. A pénz gyorsan eltűnik, de érdemes egy nap úriemberként élni. Ez a mondat. Imádni fogja magát, és élvezni fogja magát. A munka és a család terhet jelent Önnek ezen a héten, mert szeretné élvezni magát. De tisztában vagy azzal, hogy nekik is figyelni kell. Vagy nem ismeri?

Szűz – Szorgalmas lesz a körülvevő emberekkel, pontosságot és logikus válaszokat kérve tőle. Az emberek nem úgy gondolnak, mint te, és ami számodra nagyon fontos, mások számára irreleváns. Az egyes expozíciók során a tojásban keres hajot, és kimerítő magyarázatokra fordít energiát. Te vagy az, de ne várd el, hogy az emberek körül vannak. Többek között a bizonytalan pénzügyi helyzet még gyanakvóbbá tesz téged, mint te. A héten nincs javulás remény. Érzelmi vádaid lesznek a múltból, vagy olyanok, amelyeket elfojtottak. Nyugtalan hét, rövid időre szavakkal képzett, érzelmi megszakításokkal.

Mérleg – Nem tervezett kiadások, amelyek miatt alaposan gondolkodni kell a pénz elosztásáról. Gyorsan kell gondolkodnia, még gyorsabban kell cselekednie. Ami a jövő héten fogja jellemezni a barátságait és üzleti kapcsolatait. El kell helyeznie az érzelmeket, és reálisan látnia kell, hogy milyen előnyökkel jár és mi okozza a barátját. Nyers, de meg kell tennie. A szerelmi életetek jelenleg a történetben vannak. Ön arra keres módot, hogyan lehet megközelíteni szeretteit, meggyőzve őket szeretetéről. Meg tudod csinálni jobban, hogy ne csak kedves történetek legyenek. Mutassa meg a szeretetet cselekedetek alapján.

Skorpió – Ezen a héten nem lesz képes ellenőrizni gondolatait vagy nyelvét. Konfliktusok merülnek fel a munkakörnyezetben, otthon, és leginkább személyesek. Ez azon hetek egyike, amikor a provokatív szakasz előtérbe kerül. Ön tisztában van azzal, hogy mennyire fáj az embereket, de erősebb, mint te. Nem fogja jól érezni magát, de ez az állapot normális számodra. Sérülni fog minden mondat, amellyel mérgeket öntött, de nem fog megállni. Tehát mindig keresi a reakciókat, és megkapja őket. Nincs mód arra, hogy hozzászokj, és hagyd, hogy vitatkozz magaddal. Figyelmeztesse őket valamikor. Egy szerelmi kapcsolat felbomlik, mert elviselhetetlen leszel.

Nyilas – rendezetlen vagy. Nagyon sok munka lesz a hét folyamán, mert nem sikerült megszerveznie és mindent időben megcsinált. Felhalmozott és rendetlen, még mindig vár rád. Pánik. Mi a teendő, ha nem tudsz időt szövetségessé tenni, és nem ellenséged? Remélem, nem fogsz izgulni, mert nem tudsz nyomás alatt dolgozni. Az érzelmi élet, amennyire csak gondolkozik, olyan legyen, amilyennek lennie kell, ám a partneri bizalmatlanság és féltékenység sújt. Legyen egyedül, és gondolkodjon azon, hogy továbbra is bizonyítania kell magát és igazolnia kell magát, vagy hagynia kell ezt a kapcsolatot, bármennyire is fáj.

Bak – Önnek kölcsön kell vennie és felhasználnia kell pénzt valakitől, mert olyan pénzgel van kapcsolatban, amely nem jellemző az Ön számára. Szörnyen bosszant azért, mert nem szeretne tartozni, de jelenleg ez az egyetlen kiút. Keresett-e extra munkát a szakmán kívül? A jövője, amelybe fektetett, remegő lábakban van, sürgősen tennie kell valamit, és kitöltenie kell a költségvetési lyukakat. A partnerség továbbra is barátságosabb, mint az ellenkező nemű két lény kapcsolata. Nyilvánvaló, hogy mindkettőnek tetszik, amint túlélsz benne. Kíváncsi vagyok, meddig? Remélem, hogy később nem fog fájni valaki.

Vízöntő – Ezen a héten szeretettel kell elvégeznie a munkát, de ezt nem engedheti meg. Idegesíti a jövő és a feletteseinek parancsai. Neked nem lenne nehéz mindent megtenni, csak hogy másképp mondja el. Nincs más választása, meg kell választania, hogyan érzi magát. Ha ez rendkívüli munka, kérjen előzetesen pénzt, ha tud, hogy később ne tévesszen meg, vagy keressen szerződést, amely védi jogait. Partneri kapcsolata jelenleg a háttérben van, és nem érdekli a partnere, miközben a család a hét folyamán az előtérben van.

Halak – A hét folyamán rettenetesen elvonja magát, hiányzik a koncentráció mindennapi dolgokra, nem is beszélve a munkáról. Remélem, legalább a munka során nem fogsz helyrehozhatatlan hibákat tenni. A figyelmeid figyelme természetesen az érzelmi magányból és a vágyadból fakad, hogy visszaszerezze a régi szeretetét. Újra idealizálja a már átesett helyzeteket, és mindenben keresi a bűntudatát. Ujjával egy lépéssel közelebb van a híváshoz és a bocsánatkéréshez. Ne ha tudod, megsérülsz. Csak tegye magát felesleges káossá az elkövetkező napokban. Valahogy szabaduljon meg.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét