Jóslás, jósda heti horoszkóp 30.11-tól 06.12-ig-Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Kos – promóciós, bölcs és kicsit nyomozónak kell lennie ahhoz, hogy biztonságos utat találjon a jövőjéhez. A gyors és éles akciók eddig nem hoztak megelégedést. Ne gondolja, hogy mindent előre tud, és hogy másoknál gyorsabban gondolkodik és dolgozik, ez nem hozott neked sikert. Ügyetlen természete nem ad békét, könnyebbnek kell lennie. Ez az egyetlen, amit meg kell tennie, tartsa meg élességét, de mérlegelje az embereket és az időt, a legnagyobb ellenséget, és most a szövetségesedet. A házas kosoknak nincs jól, és a kilátások egyelőre nem nagyok. A jel többi tagja számára az előző héthez képest nincs változás.

Bika – A nyilvánosság, a bíróság, ügyvédek, nyilvános ellenségek … egy héten belül. Türelemmel és erővel lesz minden olyan helyzetben, amely elbukik, nagyon méltóságteljes és mindenekelőtt elbűvölő, hogy megzavarja az embereket. Ezt nevezik önbizalomnak és tiszta lelkiismeretnek, ami megvan, és ez a legfontosabb dolog. Tartsa távol a régi megbízható barátokat, társait, az összes új ismerőst, mint korábban. Eloszlatja a pozitivitást a bajok ellenére, és valójában minden el fog múlni. Kitartás. Egy szerelmi partner és általában a szerelem lesz a szél a hátadban és támogatja.

Ikrek – a hét folyamán sok szót és erőfeszítést kell tennie az induláshoz. Az a benyomásod lesz, hogy minden körül van, és ezért elkezdené valamit. Először kényszerítse magát vezetésre, és akkor rá kell rábeszélnie a környező embereket, hogy tegyék meg ugyanezt. Forgalmas üzlet, papírmunka is, egy dokumentum elvesztésének lehetősége, ügyetlenség és koncentrálódás hiánya. Talán sikerül megbirkóznia abban a káoszban, mert csak így működik. Próbálja ki még egyszer. A szerelemben nem lesznek problémák, a helyzet tiszta és tiszta.

Rák – Van ötleted új vállalkozás indítására, de ha bízik benne, hogy elkezdi, akkor jó lenne. Hidegen, mereven, visszataszítóan fog viselkedni a nyilvánosság előtt, ismét visszavonul, ápolja kétségeit és felveszi az összes maszkját. Hiányzik a bátorság, és dolgoznia kell rajta, amint tudja. A szerelemben elsősorban magadnak bizonytalan. Adsz egy esélyt a partnerének, és fogalmad sincs, miért csinálod, mert az nem ugyanaz, mint korábban. Az érzelmeitek eltűntek, csak szokás van. Kínozza magát úgy, hogy nem vagy egyedül, és ismét teljesen megtéveszti magát.

Oroszlán – A problémáid a jövő héten is a családból származnak. Itt van az alapvető problémád, a kín és a megoldhatatlanság érzése. A makacsság kölcsönös, és senki sem élvez hasznot, a problémák csak elmélyülnek, visszatérnek a múltba, mintha valamit ezzel megoldanánk. Senki sem próbálja meg toleráns, rugalmas, ésszerű és békéltető lenni. Ragaszkodjon minden oldalához, és nyomja meg, csak menjen tovább, tegye meg azt, amit mondott vagy tett a múltban, és van egy biztos megoldás a problémára. Nem szabad létezni ma és holnap! A szerelemben nem lesznek problémák, a kapcsolat szépen és energikusan megy végbe.

Szűz – Ezen a héten bizonyos helyzetekben szerzett tapasztalatai nagy jelentőséggel bírnak, sokkal fontosabbak, mint a jelenlegi helyzet, valamint az adott pillanatban alkalmazott elemzői és perfekcionizmusaik. Nagyon gondolkodás nélkül kell reagálnia, és csak a tapasztalat segít. Közvetlen környezetében olyan kellemetlen helyzet lesz a tanúja, amely szomorúvá és dühösé fog tenni. És itt fontos lesz a tapasztalata, és a reakció ezekben a pillanatokban. Csak erre támaszkodva ne gondolj túl sokat. Szeretetben elkezdtél mászni a siker lépésein, dobd el a kétségeidet, és biztos lépéseket folytatsz a csúcs felé!

Mérleg – Kicsit pozitívabb és elégedettebb leszel, mert pénzügyi helyzete javul a hét folyamán. Tedd át mindazt a pozitív gondolatot és hozzáállást a családodhoz, amennyit csak tudsz, mert valaki boldogtalan, szomorú, elégedetlen, valahogy segít. Lehet, hogy egy családtag támadása támad, ami veszekedést okoz. Légy okos és értsd meg, hogy ez csak egy módja annak, hogy észrevegyék. Vásároljon nekik valamit, kezelje őket, és boldoggá tegye őket! A szerelmi kapcsolat még mindig nem őszinte és nyitott. Mindenki a másik oldal becsületességére vár. Azt hiszem, valaki kinyílik, és hagyja, hogy az igazság lavina elinduljon!

Skorpió – Képzelni fogsz, és gyakran visszatér a múltba. Hiányzik néhány jó öreg dolog, amiben a sajátaiddal biztos volt. A legjobban hiányzik az érzelmeid, amelyek már nem léteznek ilyen formában. Ne bánja, mert érett, és azok az időszakok, amikor szenvedélybe fordítja magát, és fenntartás nélkül felajánlja magát, azok számára szól, akiknek meg kell érezni a lényegüket. Te vagy, nem lehetsz különbözõ, és ne próbálj annyira megkínozni magad! Az üzleti életben hajlandó lesz sietve változtatni a döntéseken, ami nem feltétlenül jelenti rosszat, sőt akár az ellenkezője is lehet!

Nyilas – Lassan és nem túl kellemesen megismerheti az élet hiányosságait. Minden megvilágosodás fájdalmas, de kihozza az ördögi köröket. Először beszélgetést fog kezdeni önmagaddal, majd az Önt körülvevő emberekkel. Az őszinteséged a legjobban fog bántani, de csak így lehet. Emiatt érzelmileg el fog távolodni partnerétől, de megérti az őszinteségét, és hagyja, hogy egyedül maradjon önmagával. Ha nem teszi meg, akkor nem érti meg téged, és a kapcsolat alapja a megértés. Sok munkája lesz, amely hasznos lesz, így nem kell gondolni, legalább munkaidőben.

Bak – Egy hét, amelyen kitartással, türelmével és betekintési képességével jár a vizsga. Ennek nem fog hiányozni, sőt még több erőt fogsz kapni, mint amire szükséged van. Az érzelmi reakciók kiszámíthatatlanok, és ebben a pillanatban kell félni. Az érzelmek ellenőrzése felismerhető, de engedje el őket, ha úgy érzi. Hagyjanak sírni, sikoltozni, kiabálni, hadd éljenek! Könnyebb lesz. A barátok ott vannak, és nem várhatják meg, hogy beszéljen velük, hagyja, hogy veled legyenek. A szerelem még mindig irigylésre méltó szinten van, és nincs vizsgák, mindenki sikeres!

Vízöntő – Az instabil és kiszámíthatatlan pénzügyi helyzet megakadályozza, hogy valahová utazzon, vagy fizetjen egy megállapodásért külföldre. Nem tehetek boldoggá, hogy jobb lesz, de ha igazán akar valamit, megtalálja a módját annak elérésére, hogy senkit megsértse! Munkája zökkenőmentesen és kiszámíthatóan megy a hét folyamán, jelentős visszaesések nélkül. Vigyázzon egy családtagra, valaki történik valakivel és elég intelligens vagy ahhoz, hogy megtudja. A szerelmi kapcsolatok még mindig inkább egy barátság, amely némileg megfelel neked, és némileg nem. Csinálj magad valamit, és ha akarod, változtasd meg az állapotot.

Halak – A gondolatai nyugtalanok, sok ötleted és ötleted van a megvalósításhoz, ami pozitív, csak lassan kezdje meg a megvalósítást. Munkája nem lesz probléma, be tud lépni az újságba, amely megkönnyíti a munkáját. Keressen egy régi barátot, különben egyedül fog megjelenni, és beszélgetés útján képesek lesznek megoldásokat találni ötleteire. Érzelmileg fenntartottá vált, intuitív módon közeledtél és távolodtál. Hallgassa meg intuícióját, ritkán hibázik. Csak ne hazudj magadnak, és minden rendben lesz!

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét