Jóslás, jósda heti horoszkóp 28.12-tól 31.12-ig-Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Kos – karrierharc vár rád, gonosz, kitartó, kimerítő és hosszú. Harag és harag fog benned születni. Olyan helyzetbe kerül akkor, amikor az anyagi pillanat nem annyira fontos számodra, mint az alapelvek és az igazságosság folytatása. Ön készen áll arra, hogy “hajtsa le a lapjait”, és pert indítson az ellen, aki nem tartja tiszteletben a törvényt vagy felveti a hangját ellen. Egy hét, amelyben az ön egood az elméd felett lesz, a harag az elméd felett. Ez a természeted, mindig fizetsz az árért, és örömmel mások meghökkentésére. Fontos, hogy kiutasítsa a tiéd. Sok szerencsét is ezúttal. Érzelmileg elhatárolódott magától, és magányosnak érzi magát, még ha nem is. Az ego itt is túl hangsúlyozott. A fizetés valamikor megérkezik.

Bika – Egy hét, amelyben büszke lehet önre a régi alapelvek és hozzáállásod betartása iránt. Lehet, hogy fáj az eredmény, csalódott lehet, de nincs oka oknak, hogy vereséget vagy szégyellést érezhessen. Saját voltál és maradsz, soha nem hagytál le senkit, és nem léphetsz fel magasabb dolgokkal. Érzelmileg úgy érzi, hogy megadta a maximális értékét, és hogy a szeretet csúcspontján van. Biztos benne, hogy nem tud többet csinálni? Ne hagyja abba és ne adja fel, a szeretetnek nincs határa. Ezen a héten minden szegmensben a makacsod és egood előtérbe kerül. Ha nem kell, ne etesse őket. Az éhes reálisabb lesz.

Ikrek – A jövődről a hét folyamán döntenek. Nem lesznek újdonságok és meglepetések, minden változatlan marad. Néhánynak tetszik, másoknak nem. Ne feledje, hogy ez még fontosabb, semmi sem megy fel. A stagnálás olyasvalami, amellyel mindenki találkozik. Az üzleti területén problémák merülnek fel, de nem az ön hátrányára. A szerelmi kapcsolatok intellektuálisak, amelyekben a szavakat és a bölcsességet inkább használják. Ha megfelel a partnerének, lógjon tovább!

Rák – a munkák nem annyira fontosak számodra, mechanikusan és erővel csinálják őket. Pénzre van szükséged, és nehéz pénzt keresni. Az akarata egyáltalán nem megy végbe, megállt és vár valamit, egy csodát, és eltűnt. Ne fantáziálj, semmi sem fog tenni. Szerelem és végre meg fogod érteni egymást a hét folyamán. Az érzések és a gondolatok harmóniában lesznek veled, és így mindent elmondhat a partnerének, amit eddig nem tudott megtenni. A másik fél megértésétől függ, hogy milyen kellemes lesz a végeredmény. Legyen elégedett azzal, hogy végre megértette magát. Ez sokat jelent neked!

Oroszlán – Hűvösnek, következetesnek és komolynak kell lennie mindennapi munkáid során. Nem szokott hozzá, és ez nem a te stílusod, de a helyzetek ezt kéri. Rendkívül ideges leszel, mert visszatartja a természetét, és a fejfájás lesz a hű társa. Légy tudatában annak, hogy a komolyság megtérül, egy ilyen hozzáállás esetén vonzza a komoly ügyfeleket, és hozzáállásuk tisztelettel tele van. Így cselekedj, nincs más útod, ha elérni akarja a célt. Érzelmi kapcsolatban állva makacs és szorgalmas partner vagy. Légy boldog, hogy szenved téged!

Szűz – Nem fogja tudni, hogy mekkora erőt igényel, és végre kell hajtania azokat a munkákat, amelyek rád várnak. Csodálkozni fog önmaga felett és a könnyedén, amellyel bármit megtesz. A szokásos gyanúd elmúlik a valóság rohanása alatt, amely üdvözölni fog téged. A kétségeknek nincs joga hívni és beszélni. Ne keressen logikai válaszokat, ne elemezze a helyzetet és azt, mi történt veled. Legyen könnyű egy hét, hagyja, hogy az agyad és az idegeid pihenjenek. A szerelemben minden stabil és ellenőrzés alatt áll. Pihenje meg gondolatait.

Mérleg – Nem tervezett nyilvános előadások, kirándulások és beszélgetések lesznek. A váratlanság el fog fogni, de kezelni fog, támaszkodik a tapasztalatokra, ez segít a legjobban. A család a héten foglalja el a legjobban, és ez jelzi. Segítségre és támogatásra fognak kérni néhány nehéz helyzetben. Arra számítanak, hogy valakivel nagyon fontos és szükséges. Ne sóhajt, végül is nincs más választása, és mindig veled vannak. Hagyja, hogy a kirándulások és más emberek várjanak egy kicsit. A szerelmi kapcsolatait továbbra is illúziók, titkok, esetleg hazugságok borítják, de túlélik és túl fogják élni.

Skorpió – Belső konfliktusod lesz, az érzés és az érzelmek felkelnek benned. Ez a belső háború az élet minden szegmensét érinti. A szenvedély azzal fenyeget, hogy leront téged, és dühre változtat mindent. A feszültség benned egy bizonyos ember iránti vágy és annak tudatosodása következménye, hogy lehetetlen és hogy sokat meg fog bántani. Ez nagyon veszélyes helyzet az Ön számára. Előtted van egy újabb leckét az őszinteségről, amely van, de ez ilyen rohanás alatt remeg. Meg kell tanulnod a gyökérben vágni azt, ami lehetetlen. Harcolj magaddal és menekülj a kísértésről, amikor csak tudsz. Sok szerencsét!

Nyilas – A hét folyamán sok érdekes emberrel találkozik, akik közül néhányuk valódi barátok lesz. Hirtelen ezekben az időkben, de továbbra is lehetséges, és olyan szerencsés vagy, mert szereted az embereket. Az egyik közülük váratlan segítséget fog kapni, amely boldoggá tesz majd és erősíti az emberek iránti hitét. Ezen ismerősök közül ki lehet bővíteni vagy megváltoztathatja a munkahelyét. Különben is, egy jó hét vár rád. Probléma merül fel, ha egyik régi barátja át akarja lépni a barátság határait, ez meglepni fog, és gondolkodásra késztet. A döntés rajtad múlik.

Bak – Merev és szélsőséges hozzáállásod mások számára is megfelelő lesz, függetlenül attól, hogy mennyire zavarta őket, mert tudják, hogy számíthatnak rád, mert mindenekelőtt következetes. Támaszkodnak a véleményedre és az erőre, addig nem fog zavarni, amíg nem látod, hogy használnak téged. Ez volt és lesz, rajtad múlik, hogy továbbra is őrültnek tesznek tettet, és megengedik maguknak, hogy saját céljaikat elérjék, vagy megszakítsák ezt a láncot. Olyan helyzetekben lesznek, amelyekben azonnal döntéseket kell hoznia, és fel kell készülnie erre. A szerelmi kapcsolatok az érzelmek terjesztésének fázisában vannak. Olyan érzése lesz, amit már látott. Figyelmeztetés, hogy egy másik szereplővel ugyanabban a történetben vagy, egy idő után tudni fogod.

Vízöntő – Elnyomja az erejét, amíg nem gondolja. Soha nem adsz ilyen benyomást, de rendkívül tapintatos és átgondolt. Ez a szolgáltatás megéri a súlyát az aranyban ezen a héten, mert azok az emberek, akik nem kívánnak téged jól, meglepnek az Ön által végrehajtott bölcs lépésekkel. Az akaratod irigylésre méltó, és az erőssége is, ne hagyja abba azt, amikor átgondolja. Tudod, hogy hagyja, hogy az emberek túl sokat játsszanak veled, és jó lenne, ha ezt a minőséget, bölcsességet és türelmet gyakrabban mutatnák nekik. Lehet, hogy nem, így továbbra is egy ász fel van emelve az ujjával, mint ez a hét. Szerelem és nem fogsz megérteni egymást ezen a héten.

Halak – A héten belül a legtöbb helyzetben barátokra lesz szüksége, és kulcsszerepet fog játszani a cselekedeteiben. Tehetetlenség és reménytelenség érzése lesz, de a barátok ott lesznek, hogy felemeljenek és segítsenek. Nem utasítja el az embereket, akik szeretnek téged, még azokat sem, akik nem szeretnek téged, ha segíteni akarnak neked. Rekordtulajdonos vagy a segítségben, hagyja, hogy nekik is segítsenek, így a segítségkör megfordul, és mindenkit elér. A szeretet és a szenvedély is ezúttal keverkezett. A szerelem nem csak a szenvedély és a vágy, hogy valakivel szeretsz. Ha igaz, akkor a szenvedélyből jobbra növekszik, és ez időbe telik. Ne szálljon el.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét