Jóslás, jósda heti horoszkóp 28.09-tól 04.10-ig-Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Kos – Nem számít, milyen gyorsan gondolkodni kell, döntéseket kell hoznia, legalább tízre számítania, ne maradj ki a kékből. Óvatosságra és élességre van szüksége ezen a héten. Fáj az, ha egy kicsit több időt ad magadnak, mint általában, inhalál, és elhúzza a szavak torrent. Sokszor megbánta, de nem ismerte el, hogy sietett. Dolgozz magaddal, legalább ezen a héten, kíméljen egy kevés ideget. A szerelem a hét elején hasznos lesz, és minden találkozó szép és szenvedélyes lesz. A hét végén azt találja, hogy magyaráznia kell, mert partnere féltékeny lesz. Azt mondanám, hogy nem ok nélkül.

Bika – A hét során végzett munkáid és gondolataid általában a családoddal kapcsolatosak. Az elvégzendő felújítások több munkát és ezzel pénzt fognak eredményezni. De szereted élvezni a gyönyörű környezetet, és jól csinálod. A munkahelyen nehézségekbe ütköznek és ellenségeid vannak, akik megpróbálják tönkretenni a munkádat. Nyissa ki a szemét is a hátán. Az érzelmi állapot ellenőrzése alatt áll. Ön megkérdőjelezi partnere és embere emcojie-ját. A szeretetben a gyakorlatiasságot keresi, és nincs ilyen, ha igazán szeretsz. Beszélj magaddal!

Ikrek – Nem számít, mennyit adsz magadnak az ismeretek és az üzleti ismeretek terjesztése szempontjából, ez a hét nem engedi, hogy ötleteit a végére tolja. Nem rajtad múlik, a rendszer olyan, és türelmesnek kell lenned. Szükség lesz érzelmi kacsareakciókra és dührohamokra, de tartsa vissza magát és várjon. Nincs más. Előfordulhat, hogy egy barátja hirtelen segít abban, hogy néhány dolgot gyorsabban végezzen. A szerelem akarsz téged, és te is akarsz. A jó öreg romantikus módon, egy gyönyörű érzelmi heted van előttünk. Élvezd!

Rák – Bizonyos üzleti változásoknak és változásoknak a hét folyamán kell történnie. Nem igazán fogsz ugrálni az örömért, de valami mozog. Van némi pénz a szemének fedezésére, de jobb, mint semmi. Legyen elégedett és nyelje le az ego-t. Előtted szokatlan hét érzelmi értelemben. Olyan, mintha kikapcsolta volna a szívét és az agyát. Így fog történni, ha páros vagy, egyedül vagy, és elégedetlen, nem mondván, hogy boldogtalan. A partnerével folytatott beszélgetések során bizonyítékokat keres az ön iránti szeretete iránt, mintha szavakban is kifejezhető lenne. Az elégedetlenségből fakadó némi neheztelés jelzi az összes találkozását. Egyikük sem fog jól érezni magát.

Oroszlán – Viharos hét vár rád! Sok olyan beszélgetésed lesz, amelyek érzékenyek, finomak, diplomáciai és sötétek. Minden egy héten belül, amelyben többnyire barátokkal leszel, és magánszövetségekkel üzletelsz. Több oldalra szétszóródik, ami irritálja Önt, és erre sírtál tegnapig. A kapcsolatok létrejönnek, és az ajtó kinyílik neked, és vigyázol, hogy nyitva marad-e, vagy gondatlanul bezárja. Az érzelmi állapot nem változik jelentősen, és nem lesznek hullámvölgyek, unalmasan szép és lusta hét ebben a kérdésben.

Szűz – a hét folyamán különféle emlékek fognak kísérni. Nem leszel nyugodt, mert azon tűnődni fogod, vajon miért kísért téged a múlt most, különösen a családdal összefüggésben. Ez nem valami rosszul történt, és most egyes helyzetek emlékeztetnek erre. Mindezt álmatlanság és idegesség kíséri, mert egy ilyen állapotra nincs logikus válasz, és veled történik. Hagyja, hogy a film visszatekerjen, megkapja a választ, talán már a hét végén. A munka zökkenőmentesen megy végbe, bármilyen kudarc nélkül, ami megfelel Önnek. Ezen a héten a szerelmi kapcsolat inkább barátságnak tűnik, mint két egymást szerető lény közötti kapcsolatnak. Kisebb összegű pénz érkezik a hét közepén.

Mérleg – Ezen a héten meg kell tisztítania az összes munkát és kapcsolatot, amelyek még nem fejeződtek be. Olyan helyzetek merülnek fel, amelyekben kegyetlennek és elemzőnek kell lennie, és csökkenteni kell. Mindezeket a helyzeteket a jövőd és a benne rejlő biztonság oka okozza. Meg kell majd tisztítania a családi parcellákat és a bonyolultságokat, amelyek könnyekkel és hazugságokkal vannak összefonódva. Minden sok erőt és energiát igényel, de tisztában kell lennie azzal, hogy nincs értelme lerázni. Az anyagi elégedettség boldoggá fog tenni a hét folyamán. Érzelmileg makacs és túl statikus. A szőnyegek alá helyezi a problémákat, mert gyűlöli őket, és nem fogja megtenni. A jövő héten várnak rád, és ott ott vannak…

Skorpió – a Saturn belépett a jelére, és elkezdi a kínzás és a tanulás ideje. Minden tapasztalat, különösen a rossz tapasztalatok alapján megtanulja. Ezen a héten a barátságok lesznek az elsődleges segítség a barátok részéről, különben nehéz lesz átjutni az elkövetkező héten. Meg kell tanulnia, hogy nyitott legyen az emberek iránt, és őszintén elmondja nekik a boldogságát és boldogtalanságát. Jelentős nyereséget fog elérni a hét folyamán. Az érzelmek jobban kapcsolódnak és kifejeződnek a szexen keresztül. Ez fog működni az Ön számára ezen a héten, de ne vigyük túlzásba!

Nyilas – Vállalkozása és karrierje menetrendszerű, mert ideje dönteni. Sok nem múlik tőled, és mérje meg azt, ami a fejedben reálisan és nem naiv módon függ attól, hogy mennyire profitál mindentől. Ne élj az emberiségtől, tudj rá. Annyi erőt, akaratot és energiát fogsz kapni, amennyire mentálisan és fizikailag meg kell tenni mindent, ami vár rád. Nagyszerű idő ennek a jelnek a tagjai számára, akik szeretnének beiratkozni és tanulni valamit. Örök tanítványok, ez a tanulási hét. Érzelmi élete jelenleg várakozással van kötelezettségek miatt, de az nem romlik tovább. Aki szeret téged, az így fogja megérteni az Ön időszakát.

Bak – A napi házimunkája, akár otthon, akár munkahelyén, kaotikus lesz. Ez a kötelezettségek gépezetbe helyezi Önt, gyorsan gondolkodnia kell arról, hogy mindent el fog érni, amit akarsz, mert sorsára és karrierjére vonatkozik. Mindent meg fog tenni, és mindent el fog érni, és elégedett lesz, elsősorban te és körülötted lévők. A forgalmas hét még előtt áll, de jól fogja érezni magát. A fegyelem megfelel Önnek. Az érzelmi viharnak mögötted kell lennie, és áttekinti a heti eseményeket. Remélem, nem lesz sok ideje, mert tévesen értelmez mindent, és nagyon kemény lesz.

Vízöntő – jobban ki lesz téve a nyilvános kritikának, mint általában. A szavait, cselekedeteit és tetteit elemezzük. Minden, amit tettél, és nem tetted. Nem olyan ember vagy, aki túl sokat törődik a nyilvánosság hangjával, és így marad. Hagyja, hogy beszéljen, felelősen és pontosan áll a munka mögött. A hét folyamán intropszektikus támadások, újbóli vizsgálatok és betekintést nyújtanak magadba. Érzelmileg motiválva lesz arra is, hogy újragondoljon azon, hogy azon gondolkodik-e, hogy sok olyan helyzetet hoz-e létre, amely az Ön ellenőrzése alatt áll. Mintha valaki érzelmeit ellenőrizni lehetne? Szocializálódni fog és kellemes időtöltést fog élvezni egy régi barátjával, és ez békét hoz minden olyan zavargáshoz, amelyet ön maga rendezett.

Halak – Ragyogni fog ettől a hétfőtől, hogy minden rosszat hátrahagyjon. Ez egy olyan hétfői sorozatában, amelyet végül megfordít. Akárhogy is, próbáljon elegáns, beszédes és mosolygós legyen a munkahelyén és a közvetlen környezetében. Legyen ez a hét edzése. Talán így változtatja meg magát. Neptunus a tiéd, illúziókat készít és igazságként eladja azokat. Így erősíted meg magad. Tehát vonzza vagy visszatér a szeretet, amely az egyetlen étel. Gyomorprobléma lehetséges a hét végén.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét