Jóslás, jósda heti horoszkóp 26.10-tól 01.11-ig-Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Kos – A hét folyamán üzletelni fog régi rokonaival. Légy okos és “lopj” tudást és bölcsességet. Tegyük fel, hogy fogalma sincs, ne futtasson úgy, ahogy tud, ingyen iskolát kap. Értékelem. Fizetni fogja tudásáért, amikor eljön az idő. Érzelmileg meg van töltve, elsősorban egy olyan szenvedéllyel, amely féltékenység formává válik. Semmilyen módon nem tudhatjuk meg, hogy nehéz követni téged, és hogy nincs ok kételkedni. A szenvedélyedet nehéz követni és megosztani. Hagyja, hogy az agyad megpróbálja elmagyarázni neked!

Bika – A partnerség feszült és ellenőrzés alatt áll. A hét folyamán feszültség várja Önt a munkahelyen, mert nem fog megbirkózni munkatársaival. A helyzet az, hogy mindig helyesen végezted a munkádat, de mások megpróbálnak, még ha hibákat is követnek el, nem mérgesek. Nem mindig vagy bűntelen. A vártnál jobban fog foglalkozni a családi problémákkal. Ez zavarhatja az érzelmi partnerét, mert érezheti, hogy elhanyagolták. Gondolj bele: a családi problémák valóban annyira annyira, hogy elfoglalják Önt?

Ikrek – A hét folyamán számos szövődmény merül fel a mindennapi életben és a munka során. Ön nem lesz képes semmit megtenni, és legalább kétszer mindent meg kell tennie. A káoszban ne bízz társaiban, ismerőseiben vagy akár barátaiban. Csináld, amire gondolod. Lesz objektív ereje, és az agyad mindent megtesz önnek, és dönt. A szerelmi kapcsolatokban gyanús vagy, és mérlegeli a helyzeteket. Az agyad itt is jobban fog működni, mint az érzelmek. Pihenjen, ez nem jó!

Rák – egy hete van előre, melyben lustaság támad meg. Leül, és kitalálja, hogyan lehet becsapni a rendszert, annak ellenére, hogy előre tudja, hogy semmi baj nincs benne. Tehát erőfeszítéseket kell tennie, hogy megtegye azt, amit tennie kell. A lustaság nyugtalan gondolatainak következménye, amelyeket a szeretet motivál. Olyan vágyakozik rá, mint étel és víz! A barátsághoz hozta a kapcsolatot, így minden spontán pillanat elveszik. Csinálj valami mást, romantikusat, próbálj meg bekerülni az elejébe, vagy lépj ki ebből a kapcsolatból, és keress egy újat.

Oroszlán – Az üzleti életben minden ugyanaz, azzal a feltétellel, hogy lehetősége van arra, hogy mutassa meg, amit megtanult egy másik munka során. Nem soknak fog tetszeni. Egyesek azt hiszik, hogy suttognak és okosak, mások féltékenyek, és felettesei elégedettek lesznek az általuk elõterjesztett ötletekkel. Ez a hét a családjának lesz szentelve. Ez olyasmi, amely megismétli és elnyomja Önt újra és újra. Engedd meg magadnak mindent, ami veled történik. Sírj, mérgesedj, hallgass … Ez a hét is elmúlik. A szerelmi kapcsolatokban sokat filozófálsz, és nem teszel semmit konkrétan.

Szűz – Sok dolog érthetetlen lesz számodra a hét folyamán, mert nincs logika benned. Nem mindenki él ütemtervvel és logikával. Sokat szív és szenvedély hajt, kis agyadaggal. Csak annyit kell tennie, hogy figyelje, amint mások dolgoznak és élnek, a lehető legkisebb idegesség mellett. Fontos, hogy senki ne veszélyeztesse téged. Várakozással tekint a pénzre, amely hozzád fog jönni ezen a héten, hagyja, hogy mások dolgozzanak és éljenek, ahogy megfelelőnek látják. Érzelmi állapota jó, csak lépjen be egy kis szenvedélybe, kizárva az agyat. Lehetséges, hogy a kapcsolat sorsa pillanatok alatt áll.

Mérleg – Mint mindig, a régi, kipróbált módon fog működni, és ez csak időt vesz igénybe. Nehéz megtalálni az innovációt, és csak meg kell tennie. Indítsa el a mentális felkészülést az újdonságokhoz való szokáshoz. Az idő akkor jutalmazza meg, ha meglátja, mennyi maradt. Vállalkozása modernizációt igényel! Érzelmileg romantikus és szelíd vagy, jobban, mint álmodozottál volna. Az Ön partnere tudja, hogyan lehetne a lehető legtöbbet kihozni tőled. Élvezze és tartsa meg azt, amire van!

Skorpió – A tudatalatti vágyaink, amelyeket évek óta irreálisnak tartanak, a hét folyamán valóra válhatnak. Legalább néhány. Nem fog megérteni néhány eseményt, de a kocka végül megegyezik, és erre vágysz már régóta. Ennek a jelnek néhány tagja megváltoztathatja a munkahelyét, mások bővíthetik családját, mások pedig szerelmeskedhetnek. Előtted van egy dinamikus hét, amelyben a legkevesebb béke lesz. A pénzügyi helyzet javulhat, és szerencsejátékot játszhatnak. Lehetősége van nyerni.

Nyilas – Erő és energiád lesz minden elvégzendő munka elvégzésére, de elégedetlen lesz. Minden munkája több oldalról szétszórt, és munkáját nem fogják értékelni. Így fogadja el, néha többet kell adnia, hogy később több legyen. Legyen türelmes és tanuljon másoktól. Érzelmi kapcsolatban van egy leckét is tanulnia, hogy mindketten jobban érzi magát. Felszínesége és az, hogy hagyja, hogy a helyzetek később gondolkozzanak rájuk, majd elfelejtsék, az ilyen napokhoz vezet. Tanul!

Bak – Bármennyire is gondolkodsz, haladsz előre, akarsz és adod a legjobbat a javuláshoz, a helyzetek továbbra is visszahoznak téged. Ön egyike azoknak az embereknek, akik az első alkalommal keveset tehetnek és sikeresek lehetnek. A nehéz út vár rád, és rendszeresen továbblép. A kitartás és a kitartás az erényeitek, ezért ne add fel most is a céljait, függetlenül attól, hogy hány akadályod van. A szerelmi kapcsolatok ugyanazok, csak a hét folyamán sok szocializációt és kikapcsolódást fogtok folytatni, amit élvezni fogsz.

Vízöntő – Azt akarja, hogy a béke működjön, és ellenkező helyzet fog történni veled. Tömegben leszel, és ki lesz téve a nyilvános szemnek, ami bosszant téged. Nincs más választása, mosolyogj az arcodra, és esküdj magadra. Ez a karrier és a jövő fordulópontja, ezért tegye félre vágyait. Ha úgy gondolja, hogy elérheti a célt, állítsa be mosolyogva. Ne hagyja, hogy a harag és a harag elárasztja magát, akkor semmi sem a munkából. Érzelmi státusza átkerül a szavakba, a cselekedetek kölcsönösen hiányoznak. Tudnia kell, hová vezet.

Halak – Ezen a héten egyértelműbben láthatja az eddig elmosódott helyzeteket. Mélyen, valószínűleg mindent tudott, de bizonyítékokra van szüksége, hogy elhiggye. Meg fogod kapni. Akkor kérdezd meg magadtól, miért nem bízik magadban. Rendszeres hibáik azokban az emberekben bíznak, akik elcsábítanak téged és nem kívánnak téged. Megint csalódni fogsz önmagában, mert nincs mód arra, hogy eltűnjön a múlttól, amely egyáltalán nem hasonlít a jelenre. Tudja meg egyszer! Éld a jelenet, hagyd a múltat ​​ott, ahová tartozik.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét