Jóslás, jósda heti horoszkóp 24.08-tól 30.08-ig-Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Kos – sok munka és felelősségvállalás lesz a hét folyamán. Egy régi barát segítségével a jövőd olyan biztonságot fog szerezni, amelyre nem igazán törekszik, de természetesen elfogadja. Komoly beszélgetésed van a partnereddel is, előtted. Nagyon sok szenvedély lesz benne. Jó lenne, ha nem engedné magának, hanem ésszerűen beszélne a problémáiról. Az érvelés nem hoz semmi jót, és az ágy várja Önt a beszélgetés után. Néhány szexuális fantázia megvalósulása vár rád. Élvezd!

Bika – Arra készül, hogy komoly családi beszélgetésekbe kerüljön, amelyek a munkádra is vonatkoznak. Családja panaszkodik, és attól tart, hogy annyit adsz munkának, és ne hagyj időt magadnak. Azt is megkérdőjelezi magát, amikor a szerelemről van szó, hogy újra szerelmes vagy, vagy csak illúzió. Szüksége van valós megerősítésre érzéseidetől. Tudod, hogyan lehet ezt megerősíteni. A családdal és önmagával folytatott párbeszéd mellett az urogenitális traktusban megfázás is fennáll. Semmi szörnyű, csak fizikailag és mentálisan, Isten és érzelmileg kimerültek a hét folyamán.

Ikrek – A munkahelyek nem jelent problémát az Ön számára, mindent megtehet, amit elképzel. A hét folyamán gyengédség érzi magát, szeretné, ha szerelem történne veled. Ha partnere van, akkor az őszinteség támadása és a szeretet nyilatkozata lesz. A héten nem fog hiányozni a képzeletétől, de romantikusabb és érzelmesebb lesz, mint általában. Gyerekként boldog lesz és lenyűgözheti magát, amikor új szót fedez fel, tehát folyamatosan megismétli, és nevetve szüleit és környékét. Ha lehetősége van beiratkozni egy tanfolyamra, középiskolára stb., Vegye igénybe ezt. Meg fogsz tanulni valami mást, mert számodra még mindig ismeretlen a világ!

Rák – Az álmait és fantáziáit az emlékek fiókjaiba helyezi. A valóság nagyon durva és nyers volt. Meg kell néznie a mindennapi élet komolyságát, és el kell rejtenie érzelmi képességeit a kötelezettségek rohanása alatt. Nagyon analitikusan képes lesz ötleteit tökéletesíteni, tökéletesen elégedett lesz, de nem boldog. Az álmai ébren tartják. Tudod, hogy ezeket a pillanatot elhalasztják, de nagyszerű, hogy van ideje mindent átgondolni, és megnézni, hogy mindennek van-e értelme. A jövőd remeg és vágyakozik a változásra. Csinálj valamit, hogy az élet ne tegye azt, amit tennie kell, és elégedetlen leszel vele.

Oroszlán – Van erőd és akaratod, hogy minden munkát előtted és nagyon sikeresen végezz. Ez a büszkeség és az önbizalom rohanása miatt túl hangos hangot ad neked a beszélgetésekben. Nem tudom, tudja-e, hogy bosszantja az embereket túl hangos beszélgetéssel és az “én” -nel kezdődő mondatokkal? Az érzelmi és a partneri kapcsolatok egy régi kokonában vannak, amelyet elfordítasz és megkérdőjelezel. Van valami, ami visszatart téged abban a történetben, és valami, amely visszatart. A régi érzelmek támadása alatt mérlegeli a szíved. Valami váratlanul történik, hogy segítsen a döntéshozatalban. Ne bízz a partneredben.

Szűz – sokkal érzékenyebb és határozottabb leszel a hét folyamán. Az a képességed, hogy ezen a héten figyelmen kívül hagyja az igazságot, nem fog működni. Egy hét, amelyben mindenkinek elmondja, mi zavar téged, mit akar, és mit nem. És törődni fogsz a következményekkel. Ez különösképpen vonatkozik a munkakörnyezetre, és mások sem kímélnek meg. Erősen és magabiztosan fogja érezni magát, hogy az önbizalom a jövőben könnyen sokat jelent. Nem leszel pontosan ilyen az érzelmi kapcsolatokban. Minden változatlan marad.

Mérleg – Szüksége lesz találékonyságra és bölcsességre a pénzének visszaszerzéséhez. Könnyedén megadta a bizalmát, és most problémád van. Légy türelmes és diplomáciai, ahogy csak te tudja. Ne hagyja, hogy mások szavai és vádatai bántanak. Ne feledje, mosolyogva szavakkal, ez a legerősebb fegyver. Vállalkozásod jól fog menni, és ez még mindig remek időszak a külföldi országokkal való együttműködés számára. Érzelmileg megengedte magának, hogy fantasztikusan fantasztizáljon, és tisztában van azzal, hogy ez mind illúzió. Tetszik, bár ez az arány figyelmeztet. Élvezze, amíg csak élhet a képzelet világában!

Skorpió – Látens energiája lassan mozog a csúcs felé. Általában nincs motivációja az induláshoz és a legjobbnak. Most egy barátja motiválja Önt, hogy megadja a jövőbeni biztonságossági jelzéseit. Nem ismert, hogy szerelmes vagy és motiválja. Hirtelen és hirtelen a szerelem elért téged, és ez az egyetlen mozgató számodra. Először tisztítsa meg az előző hivatkozással, így új indíthat. Vagy játszol egy játékot, hogy ászuljon a hüvelyed? A döntés rajtad múlik.

Nyilas – Az üzleti ötleteid bővülnek, és pozitív konnotációt nyernek, ami megerősítheti karrierjeit. A partnerségeknek is jó érzelmi támogatása van. A kérdés továbbra is az anyagi helyzet, amely nem mozog előre, mert tartozások vannak. Gyorsan kitalálnia kell a pénzt kereső utat, hogy fedezze legalább az adósság legalább egy részét. Látogassa meg orvosát, és végezzen legalább egy alapvető elemzést. Az egészsége károsodhat.

Bak – Nagyon sok munka lesz a héten, de a gondolataid távol vannak. A gondolkodás és a képzelet nem veled rejlik, de unatkozik a mindennapi életre. Gondolkodásod azon szenvedélyhez is kapcsolódik, amelyet érez, és amelyet nem mutat, büszkén és méltósággal, hogy ne sértse meg hírnevét. Ez zavar téged. Menj át magad felett és adj, vagy maradj következetes? Önnek egyet kell értenie önmagával, és le kell győznie a kudarcával kapcsolatos kétségeinek félelmét. A hét közepén kis változás a jobb pénzügyek szempontjából.

Vízöntő – szinte szeretettel fogja elvégezni a munkát, neked semmi sem lesz nehéz. Mert ez menekülést jelent majd a családjában zajló kegyetlen elképzelések és kétségek elől. Nem áll készen arra, hogy szembesüljön néhány régóta elrejtett igazsággal, amelyekre utalásokat kapott. Mi történik, az történik, és a hét közepén érzékenyebb leszel. Összezavarodott és mégis szeretsz téged, készen állsz minden lehetséges megértésre és igazolásra. Nem fogsz ítélni vagy elítélni, csak tévedsz. Legalábbis úgy tűnik, mert nyitott vagy mindenhez. Néhány éjszaka álmatlanságot fog szenvedni, amíg az egészet a fejébe nem ugrálja, és folytatja a normál életét. Bátor hozzád. Egy nap veled fog állni, de most minden jól megy.

Halak – Az üzleti életben valaki komolyabb, esetleg felelősebb, ha nem vezetői munkát készít. Nem szereti az ilyen felelősséget és kötelezettségeket, mégis egy ilyen pozíció valamivel jobb pénzügyi hátteret biztosít Önnek. Megállapodni fog, mert egyszer kínálják fel, és szégyen lenne ezt megtagadni, mert vágyakozik arra, hogy több időt töltsön el magának és más dolgoknak. A szerelem még mindig vár rád. Először közeledjen hozzá, ne várjon tovább, és ne zavarja. Nézze meg, ez újabb illúzió, vagy ez alkalommal valódi. Amíg meg nem próbálja, nem fogja tudni. Sok szerencsét és menj tovább!

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét