Jóslás, jósda heti horoszkóp 23.11-tól 29.11-ig-Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Kos – Sok olyan feladat és kötelezettség vár rád, amelyek ellenségesen fognak nézni, mert elveszítik a szabadságodat. Ez lelassítja a munkáját, és egyéni munkát igényel tőled, ami egyáltalán nem felel meg önnek. Nyomás lesz a fejedben, és idegeit ellenőrizni fogják. Az előírt ütem és az igények nem adnak választási lehetőséget, jobban összpontosíthat és dolgozhat, amire számítasz, a jövője forog kockán. A szerelem a szenvedélyed, ne gondoljon túl sokat, csak vegye el, és adjon magadnak egy kicsit. Amíg van valaki veled, élvezze.

Bika – Lesz olyan helyzetekben, amikor türelmet és önellenőrzést kell tanulnia. Mit mondanál, a harag kezelésén fog dolgozni. Ezt követően jól fogod érezni magát, mert valójában győztes leszel, elsősorban magad és a környező emberek számára. Tolerancia és rossz interperszonális kapcsolatok várnak rád. A szerelemben olyan helyzetek is vannak, amelyeket tisztázni kell. Sok van befejezetlen közületek között. Nem kell, hogy most véget érjen, hanem az érzelmeit, szokásait és vágyait rendbe kell hoznia. Fontos, hogy legyen akarata erre!

Ikrek – egy hét, ahol minden, ami a nyilvánossággal kapcsolatos, nehéz lesz neked. Szeretnénk, ha ezen a héten nyugodt és könnyű lenne. Vagy állítson fel tökéletes kifogásokat, vagy készülj fel úgy, hogy úgy tesz, mintha mosolygott és szívélyes. Nincs harmadik. Várhatóan megjelenni fog, különösen az állami intézményekben, a bíróságon, és szembe kell néznie valakivel, aki nem szeret téged, és nem kíván téged. A témától való eltérés a szűkebb szakterület, és használja ezt a kellemetlen helyzetekből való kiszálláshoz. Szereteted tiszta, bár változtatható, egyedül lennél, de nem mindig. Testreszabhatja a kapcsolat ritmust, miközben csak tud.

Rák – Az üzleti partnereinek következetességre, pontosságra van szüksége, és nem kell érzelmeket hoznia az üzletbe. Önnek jelenleg fárasztó igény van. Van egy csomó más terv a fejedben, amelyek nem kapcsolódnak a munkához. Érzelmeken keresztül keresi magát, és gondolatai erre összpontosítanak. Ha soha gondolkodtál, az nem ment jól. Miért nem csinál valamit, semmit sem az ülésből, sem a gondolkodásból. Van egy irritáló ember a környezetében, érdekli. Fél a kudarctól? Mintha ő lesz az első, ha ő? Felfelé és előre. Lehetséges egészségügyi problémák. Nem a fejedből is?

Oroszlán – A hét elején tapasztalható érzékenység átkerül az élet más szegmenseibe, különösen a családjába. Noha a családban domináns, barátságos és gondoskodó leszel, ami sokat jelent számukra. És csak ki kell kitalálnia. A munka alapvetően lassan megy, ami tökéletesen megfelel Önnek. A héten a szerelem a tiéd, partnere, rokonai, barátai felé. Imádni fogja az egész világot, és felfüggesztett félelme lesz attól, hogy ez nem fog meglágyítani. Ne félj, nem fognak, hosszú ideje nem tartanak ilyennek, még mindig a legjobban szeretitek. Addig élvezze a szeretet és az emberek, akiknek adta!

Szűz – Üzleti szempontból pozitív változások történhetnek. És mint ilyen, bosszantani fogsz, mert túl gyorsan történt, és nem sikerült elemezned a “mellett” és “ellen”, hogy kicsit megkínozzad magad, bár mindenki az ön oldalán van. Az élet újra felveszi a szokásait, ha! Ha meggondolja magát, gyötrelmeskedjen, és úgy lesz, ahogy kell lennie. A szerelemben visszatér a régi jó módokhoz, a régi szerelemhez vagy egy idősebb, komoly emberrel való ismerkedéshez. Lesz akarata, hogy nyitott legyen minden olyan helyzettel, amely veled történik, legalábbis látszólag, mert ügyesen elrejti érzelmeit, amíg nem biztos benne.

Mérleg – Önnek komolyan meg kell fontolnia, mit fog tenni, főleg amikor pénzről van szó. Nincs ravaszsága vagy megtévesztése, hogy képes legyen “kezelni”, de őszinteség, mivel, amint láthatja, nincs semmi. Ne hagyatkozzon a barátokra, kiszámoltak, ők elrejtenek valamit a partnerüktől is. Valamely anyagi problémát csak akkor tud megoldani, ha gyorsan gondolkodik azokban a helyzetekben, amelyeket rávesznek. Őszinteek lesznek, és maguk döntenek az erkölcsről. A szerelmi életetek hamisak, az egyikök több területen játszik. Használjon helyzeteket, mindkét oldal. Csak nem tudom, mi az a szerelem. Valószínűleg tudja, amint belépett a játékba.

Skorpió – el fog lepődni, mennyire bölcsen és méltósággal ugrik át egy több akadály akadályán. Nem tudod, ami jó, hogy van egy csoport ember, aki megpróbálja elrontani az Ön nevét, tiszteletét és általában az életét a nyilvánosság előtt. Kényeztesse magát, mint mindig, az intuícióval, amely félreérthetetlenül megment téged. Ezúttal türelmes lesz szövetségesként is. Nem ajánlanám a bosszút, bár gondolkodni fog rajta. Elegendő, ha az értelmével legyőzi őket. Az igazság nem fog bántani, a maga módján örülni fog az utak tisztításának!

Nyilas – Nem ragyog az optimizmus és a boldogság, nehezebb gondolatai, emlékei, gyengeségei és félelmei lesznek. Ez egy mentális állapotod egy hosszú ideje elnyomott halmaza, amely megragadja magát. Lesz olyan érzelmi kitörések is, amelyek nem jellemzőek az Ön számára. Mindannyian jönnek ezen a héten. Legjobb lenne, ha aludna rajta, vagy valahova messze távol tartana mindenkitől. Nincs olyan tanács, amelyet adnék neked, kivéve a munkát, az egyetlen kiút. Munkahelyeket fognak rákényszeríteni, úgy tűnik számodra, hogy nincs akarata, de a lehető legkevésbé gondolkodik. Érzelmileg sebezhető vagy, és nem ért egyet a partnerével.

Bak – A tervek, amelyeket türelmesen és hosszú ideje terveztek ezen a héten, meg kell valósulni. A jövőd attól függ, amely miatt terveket készítettél. Erő, akarat és következetesség lesz a műveletek végrehajtásakor, így megy! Lehet, hogy egy nem tervezett utazás megzavarhatja a terveit. Ha tudod, kerülje el az utat, hogy a tervei valóra váljanak. A szerelmi életed jó, a kapcsolat pozitív irányban bővül. Hagyja élni a szenvedélyét, ez a pillanat!

Vízöntő – belefáradt bizonyos filozófiákba és gondolatokba, amelyeknek nincs vége a szemmel. Nem tudom, mit fog ez csinálni érted, mert nem kell gondolni. Ön konkrétan és költséghatékony módon dolgozik. Semmi a történetből. Ön is bevonta a családját a filozófia kidolgozásába, és csak arra gondol, hogy valahol utazzon. Mivel? A valóság, különösen amikor pénzről van szó, elhagyott téged. Gyorsan észreveszed, és fájdalmas lesz számodra. Előtted van egy gyermekek hete, amelyben fantasztizál, gondolkodik és így szórakoztatja a körülvevőket. A szerelem ezen a héten inkább barátság, mert megosztja fantáziáját a partnerével. Jó, hogy elvisel téged.

Halak – A munka nem terheli meg téged, és könnyebb lesz, mint gondolnád. Félreértések és konfliktusok merülnek fel a feletteseivel. Szembeszállni fog vele, ami atipikus az ön számára, és nagyszerű lesz az önbizalmában. Az eredmény nem releváns, fontos látni, hogy tudod ellenállni, amikor tudod, hogy igaza van. Egy kellemetlen találkozás egy régi barátjával vár rád. Az ülés után nagyon csalódott leszel. Olyan, mintha még nem látott volna valakit, akit már ismert. A szerelem nyugodt vizekben van, ahogy mindig is álmodtál. Ne hallgasson el az érzéseire, nyisd ki, jobb leszel.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét