Jóslás, jósda heti horoszkóp 21.12-tól 27.12-ig-Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Kos – Napjainkban helyzetek történnek, bár nem tűnik úgy, hogy nagyon fontosak a jövőben. Ne utasítsa el az alkalmi embereket, legyen türelmes mindenki számára, ne hagyja ki az Ön számára lényegtelen helyzeteket! Minden, ami történik, mindenki, akivel találkozik, megáll, valakiben vagy valamiben „hitel” a jövőre! Mindebben vigyázzon a viselkedésére, hogy ne szerezzen ellenséget, aki mindent elronthat neked. Érzelmi szinten minden ezzel a héten a félelemmel kezdődik és végződik. Élvezd, ez jó!

Bika – A barátok és a család támogatásával könnyebben dönthet úgy, hogy máris vár rád. Mindezekben fontos megőrizni pozitív hozzáállását és mindenekelőtt az őszinteségét, amely részed van benned. Bármit is dönt, tiszta szív és tisztességes, anélkül, hogy más embereket veszélyeztetne. Még mindig vannak nehézségek az üzleti tervben, amelyből megismerheti a környező embereket, sőt magadról is. Bármennyire is nehéznek tűnik, okkal is bírja ezt az időszakot. Érzelmi szinten van olyan stagnálás, amely visszavitt téged a múltba. Másoknak tetszeni fog, másoknak nem, de nincs semmi baj.

Ikrek – Belső küzdelmed lesz, ha lelassítja vagy felgyorsítja a helyzetek kialakulását. A tapasztalat nem sokat segít. Mindaddig, amíg ezek a kétségek az idegekre hatnak, jó, hogy úgy jelentek meg, hogy néhány fontos helyzetben nem közelítik meg őket felületesen. Egy hét, amelyet szerencsejátéknak is nevezhetünk, mert sok tapasztalatra és gyors gondolkodáson túl sok szerencsére lesz szüksége. Az érzelmi kapcsolatok tiszta és stabilak; azok, akik szabadok, visszatérhetnek a régi szerelemhez, vagy megbékélhetnek egy ex-partnerrel.

Rák – Az újévi belépés visszahozott téged néhány régi helyzethez és emberhez. Akár véletlen egybeesés, akár az egyetlen biztonságod, ezt tudod. Ellenkező esetben nehezen tud elfogadni mindent, ami új és ismeretlen, sok időre van szüksége az újításokhoz való alkalmazkodáshoz, így valószínűleg nyáron rájössz, hogy az új év elkezdődött. Manapság lehetősége van vállalkozása kibővítésére, munkatársak megváltoztatására és az üzleti élet új módjaira. Látjuk, hogyan fog megbirkózni ezekkel az újdonságokkal! Érzelmileg visszatekintve a múltba, hogy azonosítsa a hibákkal kapcsolatos leckéket. Sok szerencsét!

Oroszlán – Ön konfliktusba lép egy olyan emberrel, aki magasabb pozícióban van, mint te a munkahelyen. Ha az igazgató vagy, akkor valamilyen intézménnyel, amely fölött van. És a pop felett van egy pop! Nem érdemes azt mondani, hogy nyugodj meg, maradj csendben, legyen kedves. Mindez kimenetele nagyban befolyásolja karrierje és általában a jövő további fejlődését. Légy okos, és legalább próbálja csökkenteni a hangját, mert lehetetlen, hogy csendben maradjon. A szerelmi kapcsolatok jók és szenvedélyesek, élvezze őket. Vigyázzon, ne a családtagokra, valami nincs rendben vele.

Szűz – Sok munkahelyi helyzet tisztázatlan lesz számodra, és véleménye szerint nincs logikája. Haszontalan megpróbálni megérteni, mert nem tud befolyásolni semmit. Tegye úgy, ahogy mondják, és megkeresztelkedik magadban. Az új technológia és az új szabályok bevezetése szinte minden vállalkozást kísér, és a jövőbe kell alkalmazkodnia. A hét folyamán lehetséges egészségügyi problémák, ne essen pánikba, csak a vírusok átmeneti jellegűek. Erősítse meg immunrendszerét, és minden rendben lesz. A szerelmi kapcsolatok elbűvölnek a beszélgetésekben, ami nem rossz, csak azért, hogy ne maradjon így. Nem sokkal többet igényel, mint a szavak, tudod, hogy magad is!

Mérleg – a gondolkodás és a tervek készítésének zónájában lesz. Bizonyos helyzetekben gyorsan reagálnia kell, különösen üzleti ügyekben váratlan eseményekre kerül sor. Gondolj a többire. A pénzről, a hitelről, a családról, akivel jelenleg jó kommunikációt folytat, barátaival. Olyan érzést fog érezni, amely megkérdőjelezi az összes hozzáállását és alapelveit. Ön dönti el, hogy megváltoztassa-e őket, vagy maradjon a régiekkel. Még ha megváltoztatja hozzáállását és véleményét is, ez nem azt jelenti, hogy megváltoztatja magát. Érlelődik, de a döntés rajtad múlik. Érzelmileg becsúszik az illúzióba, tudatosan, mert így van. Sok szerencsét!

Skorpió – Ezt a hetet pénzátutalások jelzik. Önnek is lesz fizetése és kivétele, adása és átvétele. Az agyad túlterhelt lesz különféle számításokkal és számításokkal. Fontos, hogy a végén minden tiszta legyen, csak ne vegyen fel kölcsönt! Lesz még egy csomó ismerős, melyben maximálisan be kell vonni az értékelési receptorokat. Legyen óvatos, aki jól kíván, és ki haszonnal jár. Érzelmileg rossz és hűtlen. Először magadnak, majd a partnerének. Ön meghatározza a határokat, megbecsüli, hogy itt az ideje.

Nyilas – Lesz olyan helyzetek, amikor olyan embereket vonz, akik veled együtt akarnak működni. Kínálják a szolgáltatásaikat, pénzüket, idejukat. Olyan naiv vagy, meglepve és boldog leszel lelketek mélyén. Nem az anyagi alap számít számodra, hanem az a tény, hogy az emberek bíznak benned és együttműködőként akarnak téged. Úgy gondolom, hogy bölcs lesz a lehetőségeidet választva. Először mindent ellenőrizze, majd döntse el, ne hagyja magát el az emberek kedvessége által, ám ezt a saját javára teszik. A szerelmi kapcsolatok egyfajta nyúláson, makacsságon alapulnak, amelyek mindkét felet gyötölik. Nagyon zavar, hogy megbetegedhet. De a döntés a tiéd, hogy így marad-e vagy sem.

Bak – A legnagyobb gyötrelmek gyötrelmesek lesznek a szerelmi kapcsolatok körül. A tudatalatti “arra készteti”, hogy cselekedjen, tegye meg a megengedhetetlent, érezzen valamit eddig tapasztalatlanul. Minden benne tiltakozik, mert elvi, makacs és mindenekelőtt ijedt. Fél a kudarctól, a fájdalomtól, a csalódástól és visszatartja magát, és minden ég benned. A kínzások nem kedvesek, ám önmaguk és lehetőségeik teszteléséhez szükségesek. Ha senkinek sem fáj, nyissa ki a kaland ajtaját és folytassa. Túlélted a rosszabb dolgokat, így csalódás esetén ezt fogod megtenni. Megnyert az élet bátorsága. Természetesen a döntés rajtad múlik. A munka és az egészség változatlan.

Vízöntő – A legtöbb akaratod lesz a szocializációra, az utazásra és a szocializációra. A kívánságnak teljesülnie kell, legjobban vigyáznia kell rá, önmagában nem. Azonban van egy hete előtted sok emberrel, mások örömmel fogadják Önt, mások nem, különösen a dolgozók körében. Lassan allergiát kap tőlük, de ez átmeneti és inkább a tudatosság állapota, mint a valóság. Váratlan pénzt kap ajándék vagy szerencsejáték, bukmékerek és hasonlók formájában. Kényeztesse magát azzal, amit akar, egy partival vagy valami mással. Családtagokkal terjed az elégedetlenség, ügyeljen erre. Szereteted ingatag és megváltoztatható, ilyen időszakot tapasztaltál.

Halak – olyan helyzeteket fog találni, ahol a múlt embereivel találkozik. Némelyikük tetszetni fog, mások nagyon sérülnek, mert neked nehéz a múlt véget vetni. Mindig azzal fenyeget, hogy jelen lesz, mert örökre nem szakítja meg a kötelékeit. Tartsd őket valahol maga mögött, és várja meg, hogy valaki megbánjon és visszatér veled. Az érzéseid szerint azt hiszik, hogy megérdemlik. Ez a fő tévedés minden kapcsolatban, amelynek ízlése ezen a héten is eljön. A munka nem lesz számodra fontos, automatikusan meg fogja csinálni. Oldja meg a jelen jelenét, amelyben a múlt volt, próbáljon következetessé válni, és hagyja a múltat ​​ott, ahová tartozik.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét