Jóslás, jósda heti horoszkóp 21.09-tól 27.09-ig-Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Kos – az ön hallgatólagos hete. A szokásosnál gyorsabban és gyorsabban fog beszélni, mintha dühös lenne. Bizonyítania kell magát, és szavakkal, meggyőződésekkel kell megmutatnia magát. Senkinek nehéz lesz hozzáigazítania az állításait. Jó lesz, csak ne csapja be az öklét az asztalra, mint állítások újabb bizonyítéka. Ebben az esetben megrendeléseknek fog kinézni. Szeretné, ha ezt így értik, de tisztában kell lennie üzleti helyzetével. A partnerségeket továbbra is vizsgálják. Régóta kölcsönös csend történt döntések nélkül. Sajnos így lesz. Ezért lesz szerencsés a pénzzel!

Bika – Olyan problémái vannak a munkahelyen, amelyeket csak kedves módon, nyugodt beszélgetéssel tud megoldani. Szeretne hangos lenni, és mindenki hallhat téged, de semmit sem fog elérni. Öltöztesd szépen, illatosíts, mosolyogj az arcodra, és megkapod amit akarsz. Légy bölcs, tartsa magának a természetét. Az érzelmi partneri viszonyok során szavakkal is meg kell mentenie, hogy mindkettőjének boldog legyen. Egy hét, amelyben a személyes kapcsolatokban a természetének pihennie kell a szenvedélyes előadásoktól. Ez a jó modor hete, és nem bánja, ha csak a megfelelő módon használja őket.

Ikrek – egy hét, amelyben minden irányba szétszórt leszel. Mindenki elvárja, hogy mindenhová megérkezzen, és elvégezze az összes munkát, mind a munkában, mind a családban, mind a barátok között. Közvetítő lesz mindazért, amit mások nem érkeznek meg vagy nem tudnak megtenni. Minden, kivéve a pultnál való várakozást, nem lesz nehéz neked. A mozgás normális, de éleskedjen néhány várakozó fejhallgatóval a pultnál. Az érzelmi kapcsolatokban erősebb vagy a történetben, mint a cselekvésben. Nehéz lesz az érzelmek bemutatása, de beszélni fog róluk. Aki szeret téged, megérti téged.

Rák – érzelmi állapotra vonatkozó döntési hét. A szeretet félreáll, míg a logikus és érvelő helyzetek a beszélgetések részét képezik. Minden kérdésre válaszokat vár, remélve, hogy meggyőződni fog arról, hogy mi gyanúja felépült. Azt fogja kérdezni, bár tudja a válaszokat. Összegyűjtheti a bátorságot, és elvonulhat valamitől, amely csak egy részét tölti be, miközben a többi üres. Sok szerencsét! Az üzleti vállalkozások sajnos nem változtatnak meg sem lényegesen. De ne ess kétségbe, ez egy elmúlt időszak, akkor sikerül. És könnyek nélkül próbálja meg átjutni ezen az időszakon.

Oroszlán – Olyan helyzetekben találja magát, ahol szavakkal és gondolatokkal blokkolja magát. Különösen akkor, ha munkája kreatív tevékenységekkel kapcsolatos. Semmi ötlet. Próbáljon emlékezni néhány régebbi munkára, és csak adjon hozzá egy új ötletet, hogy másként nézzen ki, hogy ne tönkretegye a csapatmunkát. Természetesen ez nagyon ideges lesz, mivel hozzászokott ahhoz, hogy mindig mindent megtehessen, és elfelejtse a hasonló helyzeteket, amikor akadályok merültek fel. A legjobban történik, lazítson, és hagyja, hogy ezen a héten elinduljon. Az érzelmi kapcsolatokban hűvös lesz, átmeneti, de elég ahhoz, hogy bizonytalanul érezzék magát. El fog múlni.

Szűz – Olyan hét, amelyen úgy tűnik, hogy minden összeesküvéssel összeesküdött és mindenki lelassítja vállalkozását. Egyszerűen csak nagy és elegáns lépéseket kell tennie, amelyek ellentétesek a mért és a kicsi lépésekkel. Ön képes lesz arra, hogy megcsinálja, csak hogy ideje legyen az egész megtervezésére. Természetesen a gyomrod ideges lesz, és ezért problémák merülnek fel. Ne felejtsen el enni minden ellenére. Bár az idegesség minden otthonát elviszi, a család veled lesz és megpróbálja megkönnyíteni neked, és békén hagyja. Ezen a héten jó lesz az érzelmi helyzet, csak ne add át a munkát a kapcsolathoz.

Mérleg – Munkahelyei, hangulata, célja és lehetőségei szinte naponta változnak. Sokkal többet szeretnél magadtól, mint emberektől, optimizmussal mozogsz egy cél felé, majd félsz. Bizonytalanság érzése lesz, mert nem tervezte meg jól a lépéseit, és ezért a hibákat félsz. Lehet, hogy ez a körültekintés elhozza neked azt, amire csendben és észrevétlenül szüksége van. Légy türelmes és higgy magadban. Az érzelmi állapot megfelel Önnek, és semmilyen irányba semmit sem változtathat meg. Kínja magát és partnerét. Ez az elővigyázatosság nem javul, és tudatában van annak. Azonnal elhalaszthatja!

Skorpió – Az akarat és az erő lassan elárul téged, de bátorítást fog kapni, mert gondolataid vezetnek téged. A javaslattal arra kényszeríted magad, hogy mozgatja az egyes atomjait. Tudod, hogyan kell csinálni tökéletesen. Az akarata visszatér és megfosztja a tehetetlenség érzéseit, a híres önjátékát. Megbotlik, felemelkedik. Nem lehet másképp. Ezen a héten a szerelem és a szenvedély nagyon fontos lesz számodra, és mindent megtesz annak érdekében, hogy boldog legyen a partnere és önmaga. Gyönyörű napok vagy éjszakák várnak rád. Szomorú lehet egy családtag miatt. Légy erős, mert itt józanul kell lenned.

Nyilas – Bővítse ismereteit az emberekkel abban a reményben, hogy ez előrelépést fog hozni neked. Nem szándékozik, nem vagy képes rá, de ilyen helyzeteket fel fog készíteni Önnek. Mindezzel nincs semmi baj, mert elsősorban az embereket szereted, és haszonnal járnak, ami szintén nem rossz. Pszichéje túlterhelt, és ennek eredményeként egészségügyi problémák léphetnek fel a hét folyamán. Sokat dolgozol, rosszul alszol, rosszul eszel, és ezt valahol meg kell mutatni. Gondolj többet magadra! Az érzelmi állapota letargikus, és nem próbál meg ott semmit elkezdeni. Próbálj meg változtatni.

Bak – Sok munka lesz a héten, és változatos lesz. Gyorsan kell gondolkodnia és útközben tanulnia kell, hogy minden rendben legyen. Nagyszerű időszak ez a jel azon tagjai számára, akik valamit tanulnak vagy tanulnak. A memória gyors, a tanulás egyszerű és érthető. Sok barátság megszakad a féltékenység és a hazugság miatt. Az érzelmi állapot ezen a héten javul. Lehetősége lesz választani az elérni kívánt utat. Meg kell felelnie neked, mert a döntések rajtad múlik, nem a sorsra, vagy más emberekre vonatkoznak.

Vízöntő – Nem számít, milyen keményen próbálta megkülönböztetni magát a munkahelyi emberektől, ezen a héten mélyíteni kell a munkatársaival fennálló kapcsolatait. Arra számítanak, hogy tökéletes és ellenőrzés alatt állnak a személyközi kapcsolatok. Magánszemélyként nem lesz képes erre a héten, de ez nem jelenti az intimitást az üzleti partnerekkel. Ez már a választásod. A szerelem az ön oldalán is ezen a héten. Minden előfeltétele van a gyönyörű szerelmi kapcsolatokhoz és kapcsolatokhoz, használja őket és élvezze!

Halak – hajlamos az önmegtévesztésre, amely ezen a héten különösen hangsúlyos lesz. Nem lesz képes vagy képes látni magát reálisan, és ezen a világon lenni. A munka elvégzésétől elvárják, hogy pontos és elemző legyen, és elfoglalja majd fantáziáit és álmait. Bízzon a legközelebbi kollégánkban abban, hogy gyenge a koncentráció, és figyelmezteti Önt, ha sok hibát kezdenek elkezdeni. Befolyásolja az érzelmi kapcsolatot, még akkor is, ha nem ismeri azt. A hangulata szerint adsz áramlást. A nemi közösülés felvidít és pihenhet. Élvezd!

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét