Jóslás, jósda heti horoszkóp 19.10-tól 25.10-ig-Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Kos – Ezen a héten az összes nyilvános ellenség nem rejti el rossz szándékát. Nem piszkosan játszanak, hanem közvetlenül és nyíltan. Ez önnek megfelelő, mert akkor tudja, ki és hogyan kell harcolni. Ez egy olyan terep, ahol nem fogsz futni, hanem lassan, feszülten, mérlegesen és nagyon gondosan járni, biztonságos lépésekkel. A mindennapi élet mosolyog lesz, mert a versenyek az ételek. Mindez növeli a libidót, és a szexuális aktivitás szükséges. Hiszem, hogy ebben a kérdésben is megbirkózni fogsz!

Bika – A munka megköveteli a maximális koncentrációt és betekintést, hogy mindent meg tudjon csinálni, és megfeleljen a szabványoknak, mások nem ismerik fel őket. A pénz kiszabadul a kezedből, ami kétségbeeséshez vezet, de túl fogja élni. A hét legfontosabb dolog a szerelem. Találkozni fog valakivel, amikor első látásra beleszeret. Az az érzésed lesz, hogy ez “ez”! Azok, akik már kapcsolatban vannak egymással, hasonló érzésnek lesznek, újra szerelmesnek. Élvezze ezt a szerelmi hetet, és ne vonja be sokat az agyad, erre van idő!

Ikrek – Nehéz lesz a hét folyamán a munkatársakkal való találkozás során. Időnként az lesz az érzése, hogy különböző nyelveket beszél. A megértés hiánya miatt a munka elakad és rosszul teljesül. Bosszant az a gondolat, hogy újra mindent meg kell tennie, de nyilvánvalóan nem a kollektív munkára teremtettél. Próbálj bele valahogy beleférni, csak így lesz mindenki jól. Érzelmi szinten gyönyörű kölcsönös érzelmeket kap, csodás és csábító. Élvezze a szeretet, amely felfrissít téged ezen a héten.

Rák – Az üzleti hétnek boldog kezdettel és véggel kell rendelkeznie. Elégedett leszel magaddal, ami bizonyos mértékben növeli önbizalmát. Nem lesz elégedett a díjjal, kíváncsi lenne, ha ez a kígyó van a zsebében. De nincs választása sem, sem semmi, tehát magad dönti el. Érzelmileg elbomlik, akkor képes lesz bomlani, amikor olyan keményen nyomtál. Egy újabb kísértés és provokáció hete van előttünk, amelyre a legjobb, ha nem reagál. Harapd be a nyelved, mert te magad járult hozzá az összes olyan töréshez, amelyből most meg kell tanulnod valamit.

Oroszlán – Ez egy olyan hét, ahol a kötelezettségek erősebbek lesznek, mint minden kívánságod. Erkölcsi, érzelmi és üzleti kötelezettségei lesznek a családoddal, üzleti partnereiddel, gyermekeitekkel, magaddal szemben. Az egyetlen jó dolog ebben a káoszban az, hogy nincs időd vitatkozni és hibákat szerezni. Önnek tovább kell mennie. Mivel tökéletes vagy szervezőként, minden gond nélkül elfér, és a hét végén ragyog. Szüksége van egy szeretett ember alvására és támogatására, hogy mindet ki tudja dobni. Szervezze meg magát az álom érdekében, akkor támogatása és támogatása lesz.

Szűz – Ha betegszabadságra mennénk, az lenne a legjobb. A következő héten minden rosszul megy az Ön számára, függetlenül attól, hogy keményen próbálsz mindent helyesen és időben megtenni. Egyszerűen nem kapják meg számtalan okból, műszaki, időjárási, egészségi állapotból fakadóan … A család ezen a héten a nyaka köré ül, és mindannyian vár. Neked nem nehéz kiszolgáltatni őket, de legalább egyenként fel kell állniuk, de egyszerre mind jönnek. Megbirkózni ezzel a fejjel lefelé fordított héttel, ez nem lesz könnyű neked. A szerelem nem lesz a fejedben, mások miatt az utolsó.

Mérleg – Noha sok munkával és tervezetlen leszel, pozitív és mosolygós leszel. Egy hét, amelyben semmi sem fog nehezen esni rád. Lesz belső erőd és optimizmusod, amely nem engedi meg, hogy kétségbeesjen, és apátikus állapotba kerüljön. A pénzügyi helyzet rossz és nehéz megoldandó. Ön tisztában van ezzel, de tisztában van azzal is, hogy ideges idegrendszerrel semmit sem változtat meg. A szerelem az ön oldalán van ezen a héten. Szeretni fogja egymást, és elterjesztheti optimizmusát a barátok és a körülvevő emberek körében. Azt fogják gondolni, hogy őrült vagy, de nem érdekel!

Skorpió – És ezen a héten visszatérsz magadról valami megismerésére. Ezúttal a pénz eldobása. Olyan helyzeteid lesznek, mint a zsidók. Kíváncsi lesz, vajon elég gazdag-e olcsó dolgokat vásárolni. Egy hét tanulás, leküzdve a kísértéseket, amelyeket meg lehet vásárolni, eladni, és így elszegényedni vagy gazdagítani. A logika nem az Ön nagy öltözete, és a kísértések nagyszerűek lesznek. Az érzelmi szempontból hirtelen események lehetségesek, amint azt az emberek mondanák: mennydörgés a tiszta égboltból, valamint az országában minden más, fekete vagy fehér. Vagy szakadás vagy új szerelem.

Nyilas – Ezen a héten száz oldalra repülsz, és neked semmi sem lesz nehéz. Minden energiája és akarata meg lesz minden munkája során. Megvan a lelkesedés és az optimizmus, de az inteperancia. Mosolyogva három száz kilogrammos zsákot hordol a hátán, ezt tényleg megteheti, de utána három napig mozdulatlanul fekszik az ágyban. Ne túlzásba lépjen, mindenben legyen mérsékelt, különben, mivel rendszeresen elfelejti, a test fizetni fog. Érzelmileg, akár stabil kapcsolatban, akár egyedül, a kaland arra vár, hogy kísértjen. Döntsd el magad, mit tegyél.

Bak – Ezen a héten azt akarja, hogy „ököllel csapjon az asztalra, és mindent az arcára tegyen.” Óvja az igazság ösztöneit, mert senkinek nincs szüksége ilyen durva módon. Légy bölcs, mint amennyire csak tudsz, és játssz, ahogy a játék diktálja, és várd meg a pillanatát. Jönni fog. A hét során a papírmunka vár rád, mindazt, amit nem tettél meg és fizetett, most meg kell tennie, hogy ne viselje a következményeket. Valaki emocionálisan mozgat téged a hét közepén. Kellemes érzés lesz, és újra élni fog.

Vízöntő – Néhány végzetes találkozásnak veled kell történnie a hét folyamán. Ez nagymértékben megváltoztatja a jövőre vonatkozó kilátásait, és általában önét is. Ezekben a találkozókban erőt szerez, amelyet nem tudott, hogy birtokolt, és keményebben harcol vele, elsősorban a szabadságáért, és ez hatással lesz a jövőre, annak ellenére, hogy nem ismeri ezt most. A szerelmi kapcsolatok ingyenesek és kissé statikusak. Hol elakadt a kalandvágy? Mozgás! A családja szerint elég hideg és távoli vagy. Változtasson valamit, hogy később ne bánjon.

Halak – csalódott lesz a családjával, és mélyen megsérül. Nem támogatják az Ön kívánságait és vágyait. Ne legyél depressziós, szeretnek téged és objektívebben néznek ki azokba a helyzetekbe, amelyekbe objektívbe kerülni akarnak, mint te. Vágyaid gyakran naivak és illuzórikusak. Túl sokat fantáziálsz, és végül megsérülsz. Csak meg akarnak kímélni téged. Mint mindig, nem választották a megfelelő pillanatot és szavakat, és ez fájdalmat okozott neked. Bízzon rájuk a saját javáért. Pénzügyi helyzete a hét közepén javul. Az üzlet zökkenőmentesen zajlik, és a szerelem szenvedélyes emberré tesz. Élvezze egy kicsit más érzést. Hagyja, hogy a szenvedély viseli magát!

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét