Jóslás, jósda heti horoszkóp 17.08-tól 23.08-ig-Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Kos – A következő héten csak támogatást és megértést fog kapni a családjától, fordítani – türelem. Az összes többi kapcsolatban nem lesz béke elsősorban azért, mert Ön is kiszámíthatatlanul mérges és ingerlékeny. Meg fog sérteni az igazság, bár csak értékelni fogja, de ezen a héten nem fog tetszeni, főleg, ha mások nem beszélnek. Mások rámutatnak minden hibára, és te is ugyanezt fogod tenni. Nem ellenkezel magaddal, és nem fogsz menni, és nem tudom, hogy lesz veled. Sok szerencsét.

Bika – Félreértés, nevetségek és idegesség a munkahelyen. Nem fogja élvezni az interperszonális kapcsolatokat ezen a héten, és egyáltalán nem lesz könnyű. Jelentkezni fogsz merészségéről a szeretteitek iránt is. Meg fog bántani a családját, és tudni fogja, hogy rossz, de azt fogja mondani, hogy erősebb, mint te. Az önkontroll kudarcot vallott téged. Oldja meg a régi problémákat a munkahelyen, hogy tiszta kapcsolata legyen kollégáival, és hogy ne adja át ezt az elégedetlenséget a családjának.

Ikrek – Sok munkája és munkája lesz a hét folyamán, nagyszerű időszak azok számára, akik családi vállalkozásokban dolgoznak. A szerződések megkötése és az együttműködés a külföldi országokkal megvalósítható és sikeres lehet. Ennek a jelnek néhány tagja olyan családi bővítést tapasztalhat meg, amely boldoggá fog tenni téged. Az érzelmi élete jelenleg stagnál, mert elfoglalt vagy a munkával, de ez nem jelenti azt, hogy rosszul megy. Csak egy nyugodtabb időszak és semmi több.

Rák – Még mindig vannak szerelmi nyugtalanságai. Ön kapcsolatban van, házas, és szeretne változtatni valamit. Nem elégedett azzal, hogy elvesztette a bizalmát, az a kérdés, mikor te, magad vagy partnered? Érzelmileg viharos kitöréseid vannak, és alapvetően nem is tudják, mit akarnak. Akárhogy is, nem hiányzik a képzelet, ezért használja fel és ellenőrizze először magát, majd a partnerét úgy, ahogy gondolkodik. A család és véleménye nagyon fontos lesz számodra a hét folyamán. Próbáljon meg nem kicsinyezni velük, és elemezze korábbi tevékenységeiket. Mindig ott vannak és veled!

Oroszlán – Legyen egy kicsit csendesebb, és engedje le a hangját, amikor valakihez mondasz, legalább próbálj meg, mindenki hallhat téged, hidd el! Nem hiányzik az ékesszólás, és ha színész vagy színész vagy énekes, nagyszerű, kiabálj, nem kell ezt tetszened! Kiváló időszak a tárgyalásokra, esetleg néhány újdonság a jövőben. A szeretet annyira gyötrel téged, hogy megbetegedhet tőle. Mi a véleménye az ego lenyeléséről és az első megközelítésről, és valamit javasol mindkettőjének? Javaslom egy csendes beszélgetést ketten.

Szűz – Készítsen nagy terveket a fejedben a jövő hétre. Úgy gondolom, hogy ezt minden este megcsinálja, mielőtt elalszik, így egyáltalán nem tudom, mit írok neked? Vigyázzon a munkára, a feletteseivel folytatott beszélgetésekbe, ne emelje fel a hangját, és ne mutasson idegesen. Partnerével együtt ne veszekedjen a megvásárolt tárgyaknál, amelyek meghaladják a megadott költségeket. A partner szeretne kedves lenni veled, hogy felvidítson, és vegye ki a számításokat a fejéből. Élvezze és ne légy féltékeny.

Mérleg – Minden partneri viszonylatban van. Gondolkodik azon, hogyan lehet mindent rendbe hozni anélkül, hogy megsérülne. Az erőd a személyes célok felé irányul, a stratégiád pedig a partner célok felé. Úgy gondolom, hogy vágyakozni akarsz mindenkivel jó feltételekkel, hogy mindenkinek jó véleménye van rólad, hogy csodálják cselekedeteidet. Hogy vagy? Hogyan nézel ki a tükörbe? Ha ez a reflexió megfelel Önnek, akkor továbbra is tapintatos és készülj fel a biztonságra.

Skorpió – döntéseket hoz és következtetéseket hoz, és nyilvánosan beszél róla. Annak ellenére, hogy makacs, őszinte. Veled gyakran feltehetik a kérdést magadtól, hogy őszinteség vagy ravasz? Megvágja magát az igazsággal, de nem bánja vele, mintha élvezné mások fájdalmát. Ezúttal az az előnye, hogy nem csendben marad, hanem hangosan beszél, tehát ki érdekel. Ez a cél. A hét közepén keverednek a kötelezettségek és a szerelem. Megbotlik az igazság csapdáján. Az esés, valamint az emelkedés nem lesz kellemes, próbáljon meg nem terjeszteni elégedetlenségét. Nem engedi, hogy valaki segítsen neked, és úgy tűnik, élvezi. Ne szakítson körülötteket sem.

Nyilas – kapsz egy esélyt, hogy tegyen valamit a jövőért, használd ki! Pénzügyi helyzete rossz, és hamarosan nincs esélye javulásra, ezért ne hagyja ki ezt a lehetőséget. Lehet, hogy szenvedélytelen ajánlat, de nem illegális, tehát nézd meg, hogy az erkölcsed lehetővé teszi-e valami keresést. Érzelmileg egy szeretetteljes, csendes időszak áll előttünk, amely jelenleg nem elég számodra, mert üres a zsebében, de legalább az egyik oldalon nyugodt és nyugodt lehet. Vigyázzon egy családtagra, váratlanul történhet esemény, ezért nyissa ki a szemét.

Bak – egy hét, amikor előtérbe kerül a híres türelem és ellenőrzés ön és az emberek felett. Elhalasztja néhány olyan helyzet megoldását, amely hosszú ideje különösen érzelmi, és a jövő héten lehetősége nyílik arra, hogy békésen oldja meg, de bátorsága elhagy téged, és ugyanaz marad. A szokások gyenge lényré tesznek még akkor is, ha nem vagy, egyszerűen hozzászokik mindenhez, amely biztonságot keres. Nem fogja kizárni a fájdalmat, de szenvedni fog. Neked nehéz veled …

Vízöntő – A régi, jó, bevált barátságok ragyognak a jövő héten. Nagyon sok beszélgetés lesz a barátokkal, bizalmas, egyáltalán nem könnyű, de barátként semmi sem nehéz. Végül is minden szépen veled végződött. A munka során fel kell emelnie a hangját, hogy meghallja és megértse, mert eddig még nem tették meg. A szerelem akar téged, és a tiltott oldalt, ahonnan elmenekülsz, mert szereted a tiszta munkát. Ön egyike azoknak, akik többet hallgatnak a barátaidra, és kevésbé beszélnek a problémáiról. Ossza meg ezt valakivel, hallja meg mások véleményét.

Halak – Előtted áll egy fárasztó munkahét. Várják, hogy dolgozzon, és nincs ideje más dolgokra. A gondolatok és a képzelet nem vesz el tőled, és ez normális állapotban tartja Önt. Pesszimista hangulatban vagy. Valaki iránti szenvedélye izzad, és nem vagy hajlandó megtenni az első lépést. Arra számít, hogy a szerelem megtörténjen veled, hogy valaki észrevegyen, látja a vágyat a szemében … Ha nem akarja megtenni az első lépést, akkor sem fog hiányozni a másik oldal ösztönzése. Biztos benne a vágyában, vagy ismét csak a fantáziád egy alkotóeleme, hogy nem tette meg az első lépést?

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét