Jóslás, jósda heti horoszkóp 16.11-tól 22.11-ig-Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Kos – néhány korábbi döntés miatt dühös leszel magadra, siettek és meggondolatlanok voltak. Elutasította a lehetőségeket és néhány embert, amelyekre ebben a pillanatban szükség lenne. Olyan konfliktushelyzetek állnak előtted, amelyekből nehéz lesz kijutni. Ha tudja, mi a türelme, próbálja ki, mert csak időre van szüksége ezeknek a problémáknak a megoldásához. Egy szerelmi kapcsolatban nem tudja, mit akar. Egy pillanatra teljes elkötelezettség, a következő szabadságon. Veszekedéseket fogsz okozni. Nem igazán élvezi az elkötelezettséget és a figyelmet?

Bika – Az idegei kimerültek és annyira ideges lehet, hogy megbetegedhet. Álljon meg egy pillanatra, és beszéljen valakivel, aki ért téged. Nehéz elfogadni mások segítségét, de nincs más kiút, hacsak nem akarsz kínozni magad. Túlérzékeny vagy, ez egy probléma, és az elkövetkező napokban erőteljesen reagálni fog a körülvevő összes külső hatásra. Mindent észre fog venni, amit egyébként nem tenné, és ez irritálja. Az érzelmi kapcsolatok harmonikusak, megértést és figyelmet szerez. Ne utasítsa el ideges feszültsége miatt, békét találjon ott.

Ikrek – lehetősége lesz kibővíteni tudását, amely hasznos lesz a mindennapi üzleti tevékenységében. A tanulás révén látni fogja, hogyan lehet elmélyíteni a kapcsolatokat, és élesebben, biztonságosan és bölcsen megközelíteni az üzletet. Annak érdekében, hogy helyben maradjon és figyelmet fordítson, nagy előnye lesz ennek. Sokat beszél a szerelemről, azt hiszi, megváltoztatja a hangulatát, nincsenek tettek. Passzív vagy, és meghódításra vár. Az egyik várt Godotra, és látod, mit fogsz csinálni.

Rák – vágyakozni fogsz bosszút állni és visszaadni mindenkinek, aki bántott téged. Némi belső erő, a tudatalatti erre kényszeríti Önt. Nem választja meg a szavakat, és olyan emberekre vágja azokat, ahol ez a legjobban fáj. Nem fogja jól érezni magát, miközben ezt csinálja, de ha nem, még rosszabbnak tűnik. Dühöt gyűlt össze magadban, megaláztatásokat, amelyeket megengedtél a hűség miatt, és ebben a héten üríti ki magát. Pozitív, hogy mindent ki fog tőle hozni, negatív az, hogy nagyon megrázkódsz. Azt csinálja, amit érzel, hogy kell, tisztában van az árakkal, nem ez az első alkalom.

Oroszlán – Az üzlet jól megy neked, még jobban, mint megfelel Önnek, mert nem szereti túl sokat dolgozni. Bár fáradtak vagyunk, minden szegmensben elégedett leszel ezzel a területtel, és jövőbeni munkahelyeket fog létrehozni. Makacs természete megadja neked a gázt, hogy elviselje, mert továbbra is a legjobbak és tiszteletek akarod lenni. Így lesz. A családi dolgok továbbra is elfoglaltak, és sok energiát vesztenek el és érzelmileg ölnek meg. Meg kell, senki más nincs. A szerelmi kapcsolatok jó lesznek ezen a héten. Kellemes pillanatot, élvezd!

Szűz – Az érzelműségedet újra ésszerűsítik, és ennek eredményeként elvonulnak, és ez tükröződik az élet más szegmenseiben. El fogja távolítani a családját tőled, annak ellenére, hogy nagyon szüksége van rád, mert hozzászoktak, munka közben elgondolkodtató és nehéz dolgozni. Gondolkodásaid el vannak foglalva, és szeretne mindent a helyére tenni, mert bizonytalan önmagában, pontosabban az érzésekben, amelyek kezdjenek megjelenni. A rajongás benned van, de nem engedi, hogy lélegezzen. Ez az örök harcod. Remélem, hogy az arány ezúttal elveszíti!

Mérleg – Félsz a jövőd miatt, és leginkább a szegénységetől félsz. A pénzügyi helyzetnek nincs esélye javulni, és máris paranoid vagy. Nem szokott megtakarítani, és ez ebben a helyzetben szükséges, tehát próbáljon meg feladni a megszokott luxusokat. Ne ess kétségbe, ez a szakasz elmúlik. Lehetőség van a munkaváltásra. Van egy adag makacs és érzelmi kapcsolat egy olyan érzelmi kapcsolatban, amely senkinek nem jót tesz. Menj vissza együtt a helyzethez, amely odavezette, és beszélj róla. Amikor megtalálja az okot, megtalálja a megoldást.

Skorpió – Az elkövetkező napokban rosszul fog megérteni téged, valószínűleg azért, mert nem érti meg magad. Jobb, ha nem próbál megmagyarázni és rendezni bizonyos helyzeteket, akkor nem lesz sikere. Az érzelmeitek széttöredenek, és ezért irreálisak vagytok. Bíróként fogsz érezni magát, és ez a szerep egyáltalán nem tetszik. Próbáljon finoman kiszabadulni az üzleti és a családi összefonódásoktól, mert a diplomáciád nem megy jól, az érzelmeitek valótlanná tesznek téged. A szerelem akar téged, fordulj hozzá. Usph a szerelem minden területén vár rád és élvezze!

Nyilas – A gondolatok sokasága, mint a méhek rajta, terheli és irritálja Önt. Először is, a pénz sok nem tervezett helyzetbe kerül, még ha nem is terhelik pénzt, ez elveszíti az egyensúlyt. Családjával és egészségével is gondoskodni fog. Ezt a hetet aggodalmak és zavargások jelzik. Ezúttal a magaddal és a világgal való kompromisszum összes kísérlete nem lesz sikeres. Egyes helyzetek megoldják magukat, másoknak be kell hatniuk magadra. Mindig élvezte a szeretet, ezen a héten ezt a gondolatot sem fogod kapni.

Bak – Erődet, akaratát, energiáját és türelmét minden héten minden élethelyzetben hangsúlyozzuk. Hiányzik a tapintat és a bölcsesség. Meg fog lepődni önmaga olyan helyzetekben, amelyek nem veled történnek először, és úgy viselkednek, mintha vannak. Nem fog reagálni, és türelmesen fogja játszani a kártyát – megmentve. Ez nem fogja elvonni az akaratát és az erődet, csak az idegeit, mert meg kell várnod, és a gondolataid nem adnak békét, és nem várnak. A szerelem meglep, mert többet terjeszt, mint amennyit hajlandó elviselni. Újra elfojtad a szenvedélyt és a vágyat, miért? Ne félj a szerelemtől, ellene bűn!

Vízöntő – Ezen a héten a jövőd más irányba jár. Minden, amit hosszú ideig dolgoztál, jobb lesz. Elégedett leszel, és önbizalmod megérdemelve emelkedik. Az életfilozófia kezdi más, fényesebb irányt venni. Vegye ki a fejéből minden kétséges férget, mert hajlamos rá, próbáld el hinni, hogy csodák mégis történnek veled! Találkozol egy jó öreg baráttal, aki nagyon boldoggá tesz téged. Valaki nagyon féltékeny a kapcsolatra, és lehetséges, hogy intrikákat és kellemetlenségeket okoz majd neked. Ne essünk provokációkba!

Halak – Van néhány régi ismerőse és barátja. Nem önző, de olyan helyzeteket hoznak létre, amelyekben ismeretes emberek találják magukat, és akik mindenben segítenek. Először szégyenet okoz majd benned, majd a boldogságot, mert ritka, ha valami elkészül anélkül, hogy magát zavarná. Ne csak engedd el magadnak, hogy visszatérhess a szolgáltatásokhoz. Éppen ezért az élet mindig idősödik. Legalább boldog legyen valamikor. Szerelmesen fuss el a kötelezettségektől és keressen változást. Megváltoztathatja magát, vagy találhat másik embert. Ne várja el, hogy valaki megváltozik téged miatt. Ez lehetetlen, már nem változott meg, annak ellenére, hogy úgy gondolja, hogy van. Légy kicsit reális!

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét