Jóslás, jósda heti horoszkóp 14.12-tól 20.12-ig-Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Kos – A hét idegességgel, nézeteltéréssel, esetleg érveléssel közeli emberekkel kezdődik. Semmi esetre sem egyértelmű, hogy valaki nem gondol és viselkedik úgy, mint te. Felejtsd el, hogy az emberek magánszemélyek, mindenki maguknak szól, és ha hibákat követnek el, engedjék meg nekik. A lényeg az, hogy személyes vereségként tapasztalja meg, ha valaki hibázik. Te vagy az életük tanára? A legjobban tudod? Pihenjen és élje meg az életét. Az érzelmi élet nem a legjobb irányba megy, van egy kölcsönös választó. Siettek, a másik fél inkább lassabb. Ön sem a kompromisszum mellett áll. Nézze meg, mit fog tenni. Kár, hogy a szeretet szenved hiúságod és egood miatt!

Bika – Az év vége előtt megoldódnak a jövőddel kapcsolatos problémáid. Sok nem múlik tőled, az eddig elvégzett feladat marad, várni kell az eredményeket. Használja gondolatait a ház díszítésével, mert élvezi, gondoljon arra, hogy mit takarít meg az ételekből. Nincs veszteségveszély, de a kérdés az, hogy mennyit fog nyerni. Ezt határozottan nem befolyásolhatja. Ami az érzelmi állapotot illeti, ez inkább a szenvedély kielégítésével kapcsolatos, valahogy kipufogószelepként jön neked. Próbáld meg ne érezni, mert ez nem túl kellemes az ellenkező oldal számára!

Ikrek – elvonja magát, ami nem furcsa számodra, sok irányba fut, és sehova sem jut. Ne ígérj semmit, ami a legfontosabb. Aki elkapja Önt a következő héten, az ő minden része! Vigyázzon arra, amit csinálsz, és hogyan dolgozol a munkahelyén, mert már vannak problémái ott, így nem válnak még nagyobbá. Legalább nyugodj meg ott, és ne szétszóródjon. Nyilvánosan tökéletesen és hiánytalanul bemutatja a szeretet, és a gondolataid az, ki tudja hol. Egy újabb játék a kíváncsiságodból. Vigyázzon, nehogy megsérüljön!

Rák – hagyja ki az elkötelezettségeket, mint a pocsolya az utcán. Hagyja hátra azt, amit kellett tenni. Nem tudom, ki gondolja, ki fogja csinálni érted? Vitatkozik az akaratgal, és lyukakat készít magadnak, amelyeket nehéz lesz kitölteni. Betegnek nyilvánítja magát, hipokondriummá válik, és tökéletesen meg van győződve arról, hogy nem tud tenni valamit. Tényleg megbetegszik, ha így folytatja! A szerelmi élete nehezen esik le, mintha manapság nincs rá szükséged, és vágyakozik, hogy valaki szeretjen. Elutasítja hozzáállását, és nem tudja miért. Nem véletlenül bosszút áll, és nem ismeri el magának? Csak nem tudom, ki, nekem úgy tűnik!

Oroszlán – Türelemmel és bátorsággal fogja lepni magát a hét folyamán. Semmilyen munkában, helyzetben nem fog feladni, minden nyugodt és mérhető. Valamit megtanultak, a színház nem megy mindenhova! Hagyja neki, hogy cselekedjen azokban a kapcsolatokban, amelyekben már kialakult. A hűség azért nyugodt, mert nem őt hallgatta, hanem ösztöneiteket. Nem ez az első alkalom, sikerül. Tehát egy boldog erotikus hét vár rád, amely nagyon kellemes lesz az ön egojának, isteneinek és testének! Élvezze, amikor csak tudsz és tudsz! Vigyázzon egy boldog családtagra, tegyen valamit, hogy boldoggá tegye!

Szűz – A szomszédokkal való kapcsolatok feszültek, mivel az, aki beszél, az idegeire lesz. Van egy egyszerű világ körül, és egy kicsit ostoba, képzelje el! Ön rapper önmagához, és nem fogadja el, hogy valaki nem úgy gondolja, mint gondolnád. Azt hiszem, ma már megszokták ezeket a morcosság-kitöréseket, és újra meg fogja kelteni magának az idegesség fájdalmait. És minden szükségtelen, próbáld megérteni ezt. Nem változtathatsz meg embereket, nem változtathatsz meg magad, nézd meg magad! A szeretet a régi mód, és vállalkozása nem tervezett, és ez az idegesség ideje. Tanuld meg külön elválasztani a munkát az otthontól!

Mérleg – kiszámíthatatlan lesz a nyilvánosságban, mert nem biztos benne, hogy véleménye van. Szeretne mindenkivel megfelelő kapcsolatban lenni, mert nem tudja, mikor lesz szüksége rá, és ez bizonytalan előadást jelent. Zavarodottnak tűnik az emberek iránt, és az is leszel. Nem lesz ideje mérlegelni a cselekedeteit és annak következményeit, ezért tartsa be a régi hozzáállást, legalább következetes legyen, akár a hátrányokra is. Nem mindenki szerethet téged, ezt a tényt el kell fogadnia. A pénzügyi helyzet kissé javul, csupán az adósságok visszafizetése és a következő év tiszta belépése érdekében. A szerelem továbbra is illúzió, megtévesztés, annak ellenére, hogy élvezi. Ez nem rossz, a pillanatok emlékezetes és boldogok, és nekik is lesz!

Skorpió – Minden olyan nehézség esetén, amely ezen a héten sem kerüli meg önöket, türelemmel fogja elfogadni őket és kezelni azokat. Nyilvános és munkahelyi meglepően beszédes és kommunikációs, sőt beszédes leszel. Mások humorával és nevetésével etetheti kínjait, melyeken keresztülmentél. A pénzügyi helyzet felvidíthat, mert növekedni fog. Még mindig azt akarja, hogy elmeneküljön a szerelem, mert más területeken nem teljesítesz jól. Nem tudom, mi elronthat téged, ha valaki szeret téged és veled van? Gyere, próbálj legalább, ha ez nem működik, akkor könnyen elmegy. Mióta próbálkozol?

Nyilas – A történetével és karizmájával vonzza az embereket, amire nem fog hiányozni ezen a héten. Bár ez atipikus számodra, mivel általában mindent tapintat nélkül csinál, vegye igénybe a helyzetet. Ez olyan manipulációnak tűnhet, amelyet utálsz, de nem az, mindenki hatalmában áll majd látni és hallani téged. Biztosan használható! A munka és az egészség nem lesz a legfényesebb számodra a hét folyamán. Semmi komoly, amit nem tudsz legyőzni. A szeretet a héten is a tiéd. A szívében, a szemedben és az ajkában áll. Látható és kézzelfogható. Élvezd!

Bak – Minden, amit nem mond, mélyen tartod magát, ez kifejezésre kerül a tetteiben, látni fogja az emberek iránti címében. Egy hét, amelyben nem lesz képes elrejteni gondolatait és érzéseit, mint általában. A szokásosnál több munkája lesz, ami nem zavar téged, és ami zavar, hogy tudja, hogy erőfeszítéseiért nem kapnak megfelelő fizetést. Jelenleg ugyanaz a helyzet. Úgy tűnik, hogy a szeretet más jelentéssel bír, amelyben elveszíti azokat a részeket, amelyekben volt. Visszatérés valami régihoz, új formában. Nem tudom, mennyire boldog lesz abban, ha egyáltalán boldogságot akar, vagy talán a végét.

Vízöntő – A hét közepén visszanyeri erőt, jobb energiát és energiát, ami megkönnyíti számodra a jövőd tisztítását. Nagyon felelősségteljes és pontos, és megpróbálja felgyorsítani a helyzeteket, hogy több idő maradjon a barátokra. Az összejövetel ezen a héten lesz jelölve. Ez tölt be téged és boldoggá tesz. Kisebb családi problémáid lesznek, amelyek útközben megoldódnak. Lehetséges a nem tervezett jövedelem vagy ennek hirtelen beáramlása. Szerelem vagy barátság, kérdezed. Magadnak kell döntenie, bár már tudja a választ, csak mondja el magának, majd egy másik embernek.

Halak – Különböző módon terjessze gondolatait, mert azt akarja, hogy minél több ember haljon meg. Ez az őszinteség támadása atipikus, de nem rossz. És meg kell hallgatni téged, mert sok okos dologod van mondani. A tapasztalat és a mélyen elmélyült hívő gondolatok tőled beszélnek, amelyek csak segíthetnek. Azért jöttek létre, hogy másoknak segítsen, sajnálom, hogy nem tudod ezt megtenni magaddal. Az, akinek szüksége van rád, meg fog hallani és más szemmel fog ránk nézni, ami a jövőre nézve előnyös lehet. A szerelem nem lesz különösebben kedves veled, mert félreértés folyik, tehát mindketten bántaszkodsz. Mennyire nehéz lenyelni a büszkeséget, igaz?

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét