Jóslás, jósda heti horoszkóp 14.09-tól 20.09-ig-Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Kos – Egy hét, amelynél lassabban és átgondoltabban kell dolgozni, ami egyáltalán nem felel meg önnek, de tisztában van azzal, hogy a körülmények megkövetelten kell dolgoznia. Ez idegesnek és gyomorfájdalmakhoz vezet. Szeretné felgyorsítani, a természete olyan, de ez nem lesz lehetséges. Ez az, amiért kedveli az érzelmi életét. A partner tudni fogja kívánságait előtted, és teljesíti azokat. Ez gyermekek örömére és örömére vezet. Élvezze, a munka lassabban fog elvégezni, és a szerelem kitölti Önt.

Bika – A hét kezdetétől kezdve üzleti lehetőségei és megvalósítása egyre javulnak. Ön rajtad múlik, hogy erőfeszítéseket tesz-e arra, hogy lássatok a befolyásos emberek társaságában, és a csomók elkezdenek megszabadulni a siker felé. Ettől a héttől világosabb jövőt kell kapnod! Az érzelmi területen az ön szeretete mellett van bizonyos mértékű kölcsönös nyúlás is. Hagyd, hogy alapelved ne engedjék, hogy valaki beadja magát. Nem tudom, milyen elve van? Nem látod, hogy vicces vagy? Pihenjen és élvezze, ha már van valaki veled!

Ikrek – A szerelem jelzi az aktuális hetet. Minden találkozón szeretettel és mosolyokkal fog részesülni, különösen olyan személytől, akitől vágyakoztak. Ha nem vagy szerelmes, akkor ezen a héten ez az érzés történik veled. Élvezze és boldog legyen! Nem mondhatom ezt az elkötelezett és felhalmozott üzleti kötelezettségvállalásokról. Ne aggódjon túlságosan a határidők, a szállítások és az Önt váró emberek miatt. Mindig tudja, hogyan varázsolja el őket, ezen a héten is kipróbálhatja, bár tudatában van annak, hogy az emberekben már nem működik érted. Menj dolgozni és csináld a dolgod, nem kell többet várni!

Rák – hangos lesz a változásról szóló fantáziáidban. Minden áll, forog a családban és otthon, és ez kitölti a személyiség egy kis részét, a többi üres. Írhatna valamit, megtanulhat valamit, ez remekül fog dolgozni, és kitölti a hiányosságainak nagy részét. Mindent megtesz annak érdekében, hogy tegyen valamit magad és a jövőd érdekében, ne várja meg, hogy ez veled történjen. Az ön munkája olyan emberektől függ, akik kedvesek veled, de semmi köze nincs hozzá. Változtasson valamit magaddal úgy, hogy valamit a másik oldalon keres. Érzelmileg és szexuálisan ennek a hétnek jónak kell lennie, talán még gyümölcsözőnek is!

Oroszlán – A hét folyamán a munkája függ az emberekkel folytatott kommunikációtól. Meg kell mérni, hízelgőnek és diplomáciainak. Ez nem része a természetének, de a cselekedet is. Ezért úgy teszel, mint a finomság a cél elérése érdekében. Vigye magával a varázsa, bárhonnan szüksége lesz rá. Családproblémák várják Önt, amelyeket nem tud majd egyszerűen megoldani. A makacsság örökletes számodra. Próbálj ott is diplomata lenni, esküdj magadra, légy kedves hangosan. A szerelem csak akkor fog támogatni, ha nem biztos benne, hogy szeretne-e szerezni az a személy, és gyenge vagy, hogy feladja.

Szűz – A hét szokatlan és nem tervezett üzleti kéréssel kezdődik tőled. Ez nem azért vezet kisiklást, mert nem fogja tudni megtenni, hanem azért, mert megzavarja a terveit. A leginkább dühös lesz az, hogy úgy döntöttek, hogy úgy csinálja, mintha senki más nem lenne képes. Olyan érzés lesz, mint egy öszvér, idegesíteni fogja, de meg is fogja végezni a munkát. Legyen óvatos, akinek panaszkodik a kinevezett munka miatt. Kollégáidban nem bíznak, és a barátok sem. Az érzelmi kapcsolatok stabilak és ellenőrzés alatt állnak, nem lesz meglepetés.

Mérleg – A következő héten számos munkahely és üzleti lehetőség lesz, és a mérlegelésed és a határozatlanság felgyorsul. Gyorsan kell gondolkodnia és gyors döntéseket kell hoznia, amelyek idegességet hoznak a mindennapi életbe. Valószínűleg nem fogsz aludni, amíg mindent át nem rendezel a fejedben. Próbáljon meg nem feldúlni, mert semmi sem végleges. Hamarosan több visszafordítás lesz. Érzelmi partnerkapcsolatai döntési pontba kerülnek. A helyzeteket rendezik és döntéseket kell hozni, és mindazonnak semmi köze nincs a szeretethez, mint az együttéléshez. A szerelem nem elegendő a házassághoz vagy az együttéléshez. A döntések rajtad múlik.

Skorpió – Ne hallgasson és ne bízzon sok emberben a hét folyamán. Van elég erő, akarata és energiája ahhoz, hogy magad elvégezze a munkáját, nincs szüksége tanácsra, és meg fogja osztani veled. Próbáljon meg nem reagálni hevesen és veszekedés nélkül. A tudatlanság a legjobb fegyver az ilyen helyzetekben vagy a diplomácia során, bólintva a fejedre és dolgozva egyedül. Érzelmileg sebezhető és ideges leszel. Valami, amire számít, bizalmatlanná tesz. Nem ismeri el a féltékenységet, és enni is tud. A nyílt beszélgetésnek nincs értelme számodra, mert bízik az intuíciójában. Akkor küzd. Csak te lehet veszteséges.

Nyilas – Sok terv és vágyod van. Szűkítenie kell a listát a fejében, és meg kell határoznia a jövőjét befolyásoló döntést. Nem Önnek tervezi, ezért konzultáljon valakivel, elsősorban jogi személyiséggel. Túl naiv vagy ezekre az időkre, így szakértői tanácsra van szüksége. Óvakodj az emberektől, akik a barátság fátyla alatt ragaszkodnak rád, lehetnek olyan ellenségek, akik nem kívánnak téged. Ragaszkodjon az öreg, megbízható emberekhez, túl hamisak vagytok. Érzelmileg feszült időszak előtt áll, de nem olyan szörnyű, hogy az ágy nem oldja meg a problémát.

Bak – Ez egy olyan hét, amely tanít neked toleranciát, türelmet és diplomáciát. Olyan helyzetek merülnek fel a magán- és munkakörnyezetben, amelyekben meg kell birkóznia az elveivel. Lázadást fog okozni benned, de tisztában vagy azzal, hogy meg kell tenned, mert a jövőre vonatkozik, amelybe sok erőfeszítést teszel. Ön nem egyike azoknak, akik filozófálnak és elfogadnak szükségszerűen a profitért. Nincs vesztenivalója, és hagyja, hogy az alapelvek egy másik alkalommal pihenjenek. Érzelmi szinten sem az anyag, sem az irány nem változik. Üzlet, mint általában.

Vízöntő – érzékeny lesz az emberi ostobaságra, és ezért kellemetlen a nyilvánosság számára. Ez nem az ön hitelképessége, mert sok dolog nem vonatkozik személyesen Önre. Hagyja, hogy az emberek mi legyenek, és ne pazarolja a gondolatait, ha nem kérnek. Menj, ha a társadalom nem felel meg neked, egyébként feszült vagy. Ezen a héten családi problémák merülnek fel, miközben minden rendben lesz és rendezkedik a munkahelyen. Légy kicsit udvariasabb a családtagok iránt, nem csak száz vagy, hanem egy. Érzelmileg bekapcsolja a lámpákat, hogy megtaláljon valamit, ami nem tetszik. Még nem tudtad meg, hogy amint a fény kigyullad, a kapcsolatod vége?

Halak – A családi környezet nem tetszik, és érzéketlenné teszi. Nem vagy képes és anyagilag képzett megváltoztatni, és ez kétségbeesésbe vezet. Nem látsz ilyen nyilvánosnak, és rendezett ember benyomását kelti. Munkája nem változott, bár a figyelemelterelést észlelik, amikor közeledik az otthoni távozás ideje. Pénzügyi helyzete bizonytalan, jobb lesz meglepetés! Képzelete menti meg ezeket a fekete gondolatokat, mivel a hét folyamán minden valósággá válhat. Van egy hete előtted, amelyben a szex lesz az elsődleges, ez ellazít és ragyog a napjain. Élvezd!

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét