Jóslás, jósda heti horoszkóp 12.10-tól 18.10-ig-Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Kos – Egy hét, amely során stabilabb és békés lépéseket teszel a céljaid felé. Ez a közügyek következménye, amely „leteszi” lelassulni, és így elszigetelni magát, és gondolkodni lépéseiről, stratégiájáról és tetteiről. Ettől kezdve hihetetlen türelem születik benned, ami a kívánt eredményhez vezet. Egy hét, amelyben minden szenvedélyes érzelmi szinten felrobban, amelyben minden szegmenst élvezni fogsz. Ez azon ritka hetek egyike, amelyeken nem lesznek konfliktusok és bosszantások. Idegei nyugodtak lesznek, és szenvedélye eloszlik. Élvezze ezt a csendesebb hetet, amely tetszik.

Bika – Bármennyire is próbálkozik, van ötlete, erőssége és akarata állapotának megvalósításához, ezen a héten nem kap. Sok munkája lesz, változatos, különféle összejövetelekre, rendezvényekre hívják meg, ahol diszkréten reklámozni kell munkádat. Ezen a héten nem lesz eredmény. Ne hagyja, hogy ez visszatartja Önt, légy türelmes, légy gyönyörű bárhol is, és ne ess kétségbe. A szerelmi kapcsolatok tiszta az Ön számára, és ott könnyedén pihenhet, mert nem lesznek kudarcok. Az egészségét nem veszélyezteti, de nem a legjobb.

Ikrek – Találkozol olyan emberekkel, akik érzékenyek és varázslatosak, és mosolyognak. Vigyázz ezekre a finom édes beszédekre. Játszd le naiv szerepedet, és szívj bele, hagyd, hogy érettnek érezzék magad, és nem értek semmit. Nem hiányzik a memória, ne feledje, komponálja, és szükség esetén használja. Olyan játékokat kell játszania, amelyek nem téged állítanak fel, hanem készülnek fel! Érzelmileg nyugodt vagy, valahogy közömbös. Ez a hét, amikor a szeretet egy másik helyen lesz, mert ki tudja, hányszor fog sokkolni az emberek rosszindulata.

Rák – Olyan feladatokat fog létrehozni, amelyeket pontosan, pontosan és mindenekelőtt gyorsan kell elvégeznie anélkül, hogy tudná, hogy megcsinálta. A titkot lefedik, és hűségre számítanak tőled. A közvetítő megvalósulása után meg kell várnia a pénzt. Görcsök, nyugtalanság és érzelmi könnyek lesznek az érzelmi és családi szinten. Nem lesz képes megbirkózni ezzel, és magányra és békére lesz szükséged. Sokat várnak el tőled és adnak egy keveset, és ez számodra is elég. Adj egy kis szünetet, menj valahova, ha nem mást, hosszú sétákon, hogy tisztítsd meg az agyudat, és rázd meg az izmokat az üléstől!

Oroszlán – A hét folyamán örömmel fog látni és tisztelni a különféle nyilvános előadásokon, amelyek szívesen látják Önt. Lehet találkozni egy nyilvános ellenséggel, nem tervezett, de ha tudja, ki az ellenség, akkor is tudja, hogyan kell kezelni vele. A barátok veled vannak, és mellette állnak, ami nagyon fontos, mert megvan a hátad és támogatása. A csend legyen a válasz a támadásra, ha van ilyen, akkor az az ellenséget leginkább sérti, mivel nincs anyag, amelyet táplálkozni lehet. Élvezze a meglévő státuszt, és ne hagyja, hogy egy ember elrontja a premierjét! A szerelmi kapcsolat optimista, pozitív és csak a tiéd. Élvezd!

Szűz – Olyan érzelmi bizonytalanság, amelyet nem lehet elemezni, mert az érzelmeket nem lehet elemezni, zavart okoz az élet más szegmenseiben. Gyanús vagy bármilyen jó szándékkal kapcsolatban. Az eseményeket, embereket, munkahelyeket, helyzeteket átszitál egy szitán, megszorítja a lelkét és a gondolatait annak érdekében, hogy megkapja valami lényegét, amelyet megtarthat, és ez a biztonság. Minden elkerül téged. Megöltél a spontaneitást egy kapcsolatban, és nem tudod, hogyan kell újraéleszteni azt. Maradjon így a munkahelyen, mert magánéletében sok hamis ember van körülötted, próbáljon meg pihenni, rendesen aludni, ne számolja a helyzeteket. Így árthat önnek és senki másnak.

Mérleg – Karcsúzzon és bízzon barátaiban ezen a héten. Csak semmit kérnek tőled, és hajlandóak segíteni. A vállalkozásban stagnálás tapasztalható, amely megijesztethet, és így a barátainak hagyhatja, akik abban a helyzetben vannak, hogy segítsenek. A családod is az Ön támogatása. Hagyja, hogy az összes közönség, amelyhez megszokta, és amely mosolyt és gallériát vár el tőled, távol legyen tőled ezen a héten, azaz tartózkodjon tőlük. Nem tudja, hogy lehet, hogy köztük van valaki, aki rábotlik. Gondosan át kell gondolni, és következtetni kell barátaival a továbblépésről. Lehetséges, hogy néhányan visszatérnek a régi szerelmedhez. Csak te tudod, milyen okos.

Skorpió – Vannak olyan pillanatok, amikor öregnek, fáradtnak érzi magát és az erőd végén lesz. Az ellenállás kísértésével kell szembenéznie. Remélem, megtalálja az erőt és megkerüli őket. A második pillanatban azt fogod gondolni, hogy te vagy a legokosabb, és meg tudsz csinálni mindent, és figyelmen kívül hagyhatod az összes kísértést. Veszélyes csapdákat készülnek az Ön számára, az érettségi vizsga a helyszínen van, és megvizsgálja, hogy mennyit tanult. Ezért van lehetőség arra, hogy visszatérjünk a régi kapcsolathoz, a szeretethez, ahonnan elhagytál, és most provokál téged a visszatéréshez. Benne van a mazochista és bosszúálló, de tudnod kell, hogy már nem kell ezekre a játékokra.

Nyilas – Ez egy hét, amikor nem lesz képes elmenekülni egyedül. A tudatalatti arra készteti Önt, hogy szembenézzen a hibáival, félelmeivel és reményeivel. Olyan helyzeteket hoznak létre, amelyekben úgy néz ki magára, mint egy tükörben. Ez egy figyelmeztetés az ön számára, hogy ne tegye a problémákat a szőnyeg alá, és várjon, amíg maguk megoldják őket. Mindig kijönnek, és maga is tudja. Néhányukkal szembe fog nézni, remélem, hogy nem fogsz meggondolatlanul megbirkózni. Szeretettel iskolád lesz. Ezen a héten olyan hallgató vagy, akinek javító vizsga van a sok élethelyzetből, amelyekből esett. Remélem “le fogod tenni” a vizsgákat!

Bak – Rengeteg munkád lesz, de nem elég ahhoz, hogy elvonja magát a nyugtalan gondolataitól. Utazol, kimegy, sétálsz … A talpa viszket, hogy megszabaduljon a mindennapi életből. Gyakorlati oldala akadályozza meg, hogy szabadon adja a képzeletét. Győzd le és add magadnak, amit a lelked akar. Menekülj valahova, ahol néhány napig egyedül leszel. Élvezni fogod. Ezen a héten ismét azon tűnődni fog, vajon a szerelem és a barátság az egyenlőség jele. A partner már nem tudja, mi a baj veled, és nincs más választása. Úgy gondolom, hogy újításokra van szüksége az élet minden szegmensében, különösen érzelmi értelemben. Nézze meg az új embereket.

Vízöntő – Ez nem lesz a legfényesebb üzleti hét az Ön számára. Mindegyik ötleted ellenáll a környezetnek, és tehetetlen leszel, majd közömbös leszel. Kényeztesse magát, és úgy működjön, mint mindenki más. Ez a legokosabb dolog, nem mindig érdemes harcolni a szélmalmokkal, főleg nem ezen a héten. Légy innovatív a családjában, és változtassa meg a környezetét, amelyben él, szabadon hagyja szabadon a képzeletét és élvezze. Lehetséges egy utazás, amely boldoggá tesz téged! Érzelmi elzáródása van, amivel küzd, és megpróbálja lebontani. Kezdje magával, ne rontja el partnerét vagy kapcsolatát. Probléma van benned.

Halak – A hét közepétől túlsúlyos lesz. Nem fogod megérteni a viccet, sérteni fog mindet, bár ennek semmi köze sincs hozzád. Mint korábban, sokszor ott leszel, ahol nem vagy. Senki sem fogja meggyőzni Önt arról, hogy nem értett semmi rosszat, hogy viccel és így tovább. A bocsánatkérést nem fogadja el. Az embereket összezavarja viselkedése és hozzáállása. Elviselhetetlen lesz magának és másoknak. Ez az érzelmi bizonytalanság tükröződése. Ha ez a helyzet, akkor okból és anélkül sértettek. Dolgozzon saját magaddal, ne kínozza magát és a környező embereket. A legjobb, ha egyedül maradunk, amíg a hét elmúlik.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét