Jóslás, jósda heti horoszkóp 09.11-tól 15.11-ig-Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Kos – A hét során eddig végrehajtott intézkedései türelmét tesztelik majd. Munkatársaik, akikben megbízsz, változni kezdenek és előnyöket látnak maguk számára. Valószínűleg azt gondolta, hogy mindent ellenőrzött, és képes lesz gólt szerezni, de nem tudja ellenőrizni az embereket, ezt állandóan elfelejti. Szerencsére nem lesz anyagi vesztesége, meg kell változtatnia a stratégiáját. Fogd be, ne dicsekedj és ne beszélj feleslegesen, csak dolgozz. Érzelmi élete még mindig tele van szenvedéllyel, élvezd!

Bika – Nagyon kellemetlen módon olyan dolgokról fog tudni magadról, amelyekre még nem is gondoltál. Az erőfeszítéseidet, hogy mindenkivel korrekt és tisztességes kapcsolatban állj, teljesen eltérően értelmezi, és rájössz, hogy utcai ember vagy rendőr. Ez nagy csalódást okoz, és felbántja Önt. Jobb, ha nem kerül bele az érvekbe és az érvekbe, mert még dühösebbé tesz téged. Az emberek arról beszélnek, ami nekik megfelel. Nem számít, milyen fájdalmas ez, tudja, mit gondol rólad, és elkezdi kiválasztani az embereket. A szerelmi kapcsolatokat elmélyíti a kapcsolat lényegéről folytatott sok beszélgetés. Az eredmény rajtad múlik.

Ikrek – Egész héten elvonja magát, mert minden irányba meghív. Különböző üzleti találkozók és összejövetelek is lesznek, amelyekkel tudod kombinálni. A magány nem jön hozzád ezen a héten, kivéve este az ágyban. Tetszeni fog annyi cselekedet, mert akkor nem kell felelősséget vállalnia egy munkáért, hanem mindent szépen el lehet rendezni, mint korábban, hogy a lehető legkevesebb kötelezettséggel járjon. A szerelmi viszony is dinamikus lesz, azt hiszem, amikor megismerkedsz mindennel, ami más emberekkel üldöz. Szerettek, így mindenki megbocsátott!

Rák – A szavak eszközévé váltak neked, a cselekedetek nem léteznek. A kifogások és az önmegtévesztés tökéletesen működnek az Ön számára, csakúgy, mint az álmok, az erőteljes lefekvés tervek, amelyek reggel eltűnnek, és beleolvadnak a szürke mindennapi életbe, amelyet önmaga hoz létre. Minden indulási motiváció túl gyenge számodra, és gyorsan feladja az ötletet. Pihenjen és hagyja, hogy valaki szeret téged, csak szüksége van rá, és semmi több. Felemelte a kritériumokat, és nem engedi meg magának, hogy megkeressék. Ott van a jelen, felejtsd el a múltat ​​és a jövőt. Valakinek szüksége van rád, forduljon meg, és nézzen meg. Ne csak nézz magadra!

Oroszlán – Az ambíciói felfelé mutató pályán vannak, az ajtó a jövődhöz és a karrieredhez nyílik. Tartsa biztonságosan lépéseit, ne színházi és zajos. Ha kissé meg kell hajlítania a fejét, nehogy a fejét az állomány és a tűz ellen dörzsölje. Legyen a taktika a taktika, legalább próbálja ki, ez az egyetlen módja a cél elérésének. Ellenkező esetben helyettesítik, mert senki sem pótolhatatlan. A családi problémák továbbra is visszatartanak, de a családdal kell lennie, nincs más. A szerelem az ön oldalán, légy az ő oldalán. Bocsáss meg és szerezz.

Szűz – A detektív szelleme működik, embereket és magát kutat és kutat. Olyan megoldást keres, amely biztosítja a legmagasabb szintű biztonságot, mint levegő. Elkerülhetetlen a múltba való visszatérés, bár ennek nem szabad lennie, de arra ösztönzi magát, hogy megnézze, hol ment rosszul. És ha megtalálja, mit fog tenni azzal a tudással? Ne kínozza magát és a környező embereket. Még mindig lesznek dolgok a munka közben, nem tehetsz semmit. Arca tiszta, és ez fontos, hogy nem esett a környezet hatása alá. Átmenetileg. A régi szerelem kopogtat az ajtódon. Ön rajtad múlik, hogy nyissa ki őket.

Mérleg – Sok türelemre és jó stratégiára lesz szüksége a cél eléréséhez. Az anyagi helyzet nem segít, de légy bölcs. Lehetséges új munka megszerzése, bármennyire is csábítónak tűnik, nagyon bizonytalan, és nem ajánlanám elfogadni. Takarítson meg időt és idegeket. Mindenesetre a hét folyamán vigyázzon, amikor üzletet folytat és új emberekkel találkozik. Légy lefoglalva, és ne sokat mondj magadról. Az illúziók és a hazugságok továbbra is jelen vannak a szerelemben. Valószínűleg most megfelel neked, mert ha nem lenne, akkor csináltak volna valamit.

Skorpió – Noha megpróbálja megtartani hozzáállását határozottan és változatlanul, a történõ helyzetek elmozdítják téged, és ha nem kényszerítitek makacsosságra, akkor megváltoznak. Mielőtt döntést hoz, mindig alaposan gondolkodik, de az élet megpróbálja kihívást jelenteni téged. Ez nem olyan rossz. A változások és érés, különösen a fájdalom révén hozzájárulnak a személyiség erősödéséhez, annak ellenére, hogy másként gondolod. Ideje megmutatni és mindent bebizonyítani. Kicsi családi nézeteltérései lesznek, ideges és szomorú leszel. Az ilyen helyzetek a családi kapcsolatok megerősödéséhez vezetnek. A szerelemben bármi lehetséges. Új kaland, kapcsolat, szakítás … Minden lehetőség játékban van.

Nyilas – Régi félelmek, kétségek aktiválódnak és mentális állapotod depressziós lesz. A környezet mindig ezt veszi észre, mert általában optimista. Ön rajtad múlik, hogy szeretne-e valakivel beszélni félelméről, vagy önmagától megint legyőzni. Nagyon érzékeny leszel a hét folyamán, de felébredsz a benned lévő valósággal, legalább a munkahelyen, mert a munka nem szenvedhet. Ha lehetősége van, utazzon valahova, magányra és új emberekre van szüksége. Érzelmileg sebezhető és érzékeny is, és minden elérési kísérlet zavarni fog. Mondja, hogy békét akar, és ne hozzon felesleges problémákat egy jó kapcsolatban.

Bak – Erő, akarata és energiája lesz minden olyan munkához és helyzethez, amelyen szembe kell néznie. A türelemre és a türelemre is szükséged lesz a legjobban. Hiányzik a tapintat, és ideje elkezdeni ezt tanítani. Sok kötelezettség áll előttünk, és a kitartás és a kitartás önmagában nem elegendő. Légy tapintatos, ha látja és hallja. Mindig láthatatlan munkaerő vagy, egy kis dráma nem fog bántani a cél elérése érdekében. A szerelem kiterjeszti és átjárja élete összes pórusát, remélem, hogy nem fogsz elmenekülni tőle ismét!

Vízöntő – Gondolkodásai olyan görcsös állapotba vezetnek, amely mindenütt jelen van. Ön felépíti a fejében az összes alábbi eseményt, és felállít minden lehetséges hipotetikus helyzetet. Mindenki számára kiutat keres, és ezzel a homályos tervezéssel ijedt emberré tesz magát. Megpróbálsz mesterséges élményt létrehozni magadban, és ez lehetetlen. Ilyen vagy egy kapcsolatban, szeretetét tervezi, mikor lehet ez? Az egyetlen dolog, amely ezen időszak lejártáig megmenthet, a fizikai aktivitás. Dolgozz, fuss, gyakorolj és szedj be ilyen gondolatokat tőled!

Halak – túlérzékeny és más emberekkel való törődése kezdi megterhelni őket. Olyan tökéletesen fuss el magától és magányától, mások mögé bújva. Látják és tudják, és ez lesz az oka annak, hogy elutasítanak téged, hogy egy kicsit elkötelezzék magukat. A művészet az, amire szükség van a lelke táplálására, tegyen valamit. Az előttünk álló munka hét nem nehéz és terhes, pihenni fog, és csinál valamit magadért. A szerelem nemcsak álmodozás és fantázia, hanem valaki valóban létezik neked, mintha könnyebb lenne rá gondolkodni, mint valamit tenni. Adj valami jelet, hogy viszonozni fog!

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét