Jóslás, jósda heti horoszkóp 07.12-tól 13.12-ig-Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Kos – Nem számít, mennyit keres riválisával, hogy összecsapjon vele, győzelemre jusson, a valóság vár rád és lehozza a földre. Először küzdj magaddal, és nyugodj meg saját lépéseidben. A jövő téved téged, nem elég ahhoz, hogy foglalkozzon azzal, és legyőzze gyengeségeit, karakterét, és engedelmeskedjen valaminek, ami holnap biztosan a tied? Érzelmileg enyhe leszel, és meg fog lepődni is. Nem tudja, hogy gyengédségre van szüksége, mert mindig szenvedélye van. Kényeztesse érzéseit és élvezze a gyengédséget.

Bika – A hét minden homályos, homályos és homályos helyzete még bonyolultabbá válhat. A felületes emberekkel való beszélgetés fáradtvá tesz, talán még nevet is is, de a problémák továbbra is fennállnak. Maradjon megbízható barátoknál, csak a biztonságra és a hirtelen segítségre számíthat bennük. A munkák kemények, lassúak lesznek, ami bosszantja Önt, de mindazonáltal minden jól meg fog történni. A szerelemben támogatást és védelmet élvez, és ezt táplálja, hogy túlélje ezt a rosszabb időszakot, amíg a dolgok nem kristályosodnak más területeken.

Ikrek – Alig is fog megérteni téged ezen a héten. A kérdés az, mennyire tiszta vagy? Tudja, mit akar mutatni a nyilvánosság előtt, mi történik a barátok és a család között? Van egy csomó történet, amelyet mindenki mentett, és soha nem fordul elő, hogy valamelyikük ismeri egymást, és hogy mindenki felfedik. Nem a szándéka, hogy becsapjon valakit, hanem mindenütt másként mutatkozik be, hogy másoktól megkapja a szükséges válaszokat. Te a kísérleteid! Vigyázzon, nehogy elveszítse barátját. A szerelem mindenben elkíséri Önt!

Rák – Minden nap eldob valamit, és nem fordít elég figyelmet rá, ez vár rád. Ön nem érdekli sok dolgot, zavart és nyugtalan. Újra fantáziálsz a nagy üzletekről, álmodozsz a biztonságról, a szerelemről és mindenről, ami a párnáján marad. Még csak nem is beszél róla, mert attól tart, hogy valaki megcáfolhat vagy segíthet. A fantáziáidban sem biztos vagy benne. Önbizalma nulla! Érzelmi elzáródása van, amelyet létrehozott, hogy ott sem aktív lennél. Ez nem a heted. Apátia minden területen!

Leo – Ezen a héten sem számodra nem lesz könnyű. Sok kemény munka, problémák a családdal. Sok történet, nem tervezett csavarás, nem fogja tudni, hol van a fejed. Mintha mindenki mindent akar tőled. Néhány részben tetszeni fog, mert szeretne mindent megkérdezni magától, de később mindenki kijön az orrodon. Néha nem rossz azt állítani, hogy nem tud valamit, vannak mások, akik tudják, hogyan kell ugyanezt tenni. Légy bölcs, ha akarsz, és tedd könnyűvé magadnak. A szerelem elárasztott téged, gyönyörű, kedves, tele kalanddal … Bizonytalan és zavaró, de ezt most érdekli. Élvezze, amíg szárnyat ad neked!

Szűz – A múlt egyes részei megjelennek a jelenben, a családban. Megoldatlan problémák halmozódtak fel, és a korábbi csatlakoztak hozzájuk. Családja lesz a fő túlóra a hét folyamán. Nem számít, milyen keményen próbálsz segíteni nekik, jó, mindent félreértnek. A körülöttetek lévő emberek látják a szomorúságot és megalázottságot az arcodon, nem lesz akarata elrejteni, még kevésbé beszélni róla valakivel. Nézze meg, hogy helytelenül tette meg, bántott valakit, tanulmányozza magát ezekben a helyzetekben, próbálja megérteni, hogyan érzi magát valaki érzelmileg akkor és most. Ez a kulcs, nem logika. Szereted a régi utat.

Mérleg – Megváltoztatja a véleményét, mint a zokni! Még tudod, hogy néz ki a világ számára? Mindenki azt hiszi, hogy nem vagy jól, mert ma egy dolgot mond, holnap pedig egy. Mindenkinek egyértelmű, hogy megvédi magát és érdekeit, csak annyira nyilvánvaló és vicces. Elveszíti hitelességét, jobban fog becsukódni! A pénzügyi problémák továbbra is zavarnak, lehetséges, hogy egyes számlák blokkolnak téged. A hét egyik legjobb dolga, hogy javítsa a családjával fennálló kapcsolatát. Nagyon kedves vagy, mert szüksége van rájuk, ezt a lelkiismeretére hagyom! A szerelemben még mindig vannak hazugságok és megtévesztések, biztos vagyok benne, hogy ez megfelel neked, mert mára megváltoztatta volna valamit, ha nem így lenne!

Skorpió – Amit minden oldalról megráz, az a szerelem! Lesz szép, szenvedélyes, rossz, veszekedő pillanatok. Minden rendben fog változni, nem fog unatkozni. Gondolkodni fog a szerelemre, meg fog változni, nem azért, mert akarod, a változások egyszerűen megtörténnek. Egyáltalán nem könnyű vagy fájdalommentes, de megnyugtató. Az Ön számára, mint érzelmek és szenvedélyek szövött lénye, minden érzelmek körül zajló esemény élvebbé tesz, mint általában. Ezen a héten őszintén fog élni és újjászületni. Minden más helyzet nem számít neked!

Nyilas – Gyorsan kell gondolkodnia, és még gyorsabban kell meghoznia a döntéseket. A szíved egy dolgot fog mondani, a másik az elmédet. Neked nehéz lesz, de semmilyen módon ne hallgassa meg a szívedet. Az érzelmek megbetegednek, és megnyugtatják a kaotikus hetet! Az anyagi helyzet változatlan marad, a munkahelyek száma megsokszorozódik, és a nap minden napján jelen kell lennie. Nem szabad engednie, hogy gondolatai sétáljon, és a koncentrációja csökkenjen, hogy rossz döntést hozhasson! A helyzet felmérése a legfontosabb, és megismétlem, mindenhol hallgatok az okra! Hagyja, hogy érzelmei pihenjenek a hétvégéig!

Bak – a legnagyobb szeretet lesz a szeretet iránt. Minden erőt megadni fogod, és az érzelmeidet környékén eloszlatja. Az emberek pozitívan reagálnak rád, mert Ön általában hideg és “a torkához van nyomva”. Az érzelmek elolvadtak és elbűvöltek téged, és készen állsz minden kalandra! Csak ne gondolj túl sokat előre, kövesse az érzéseket, ez a ritkák privilégiuma! Az üzleti világban ellentmondások várnak rád, amelyek nem lesznek érthetőek. Gyors reakcióval mindent a helyére hoz, és megoldja a kétértelműségeket. Az akarat és az erő továbbra is ütközője minden területen, és nem szabad bajlódnia feleslegesen!

Vízöntő – A dolgok mozognak, amelyek megváltoztathatják a jövődet. Az emberekkel való ismerkedés, amely soha nem volt nehéz neked, segíthetne a dolgok elindításában. Pályafutásának emelkedőnek kell lennie, csak ne várjon el azonnal jelentős javulást. Ezt meg kell várni, de a dolgok egyre jobbak. A helyzet ilyen fejlődése energiát fog adni és visszaállítja önbizalmát. Imádni fogja az egész világot, ahogy csak te tudod, az emberek a legnagyobb kincsed! És nagyon könnyen szeretheti a barátait, így láthatja, mit fog tenni!

Halak – Nem számít, mennyire keményen edzsz, hogy erős legyen, az érzelmek elrabolnak. Gyenge vagy ellenállni nekik, különösen a szomorúaknak, és depressziós állapotokba esik. Érdekes, mennyi reményt kapsz ezzel, és ez jó. A barátok, amire szükséged van: egy történet, egy pohár, könnyek, nevetés. Lesz ilyen pillanatok, ha akarod, ott vannak az Ön számára. A munka simán és jól megy, nem lesznek problémák. Engedje meg magának, hogy valaki szeret, és legyen veled, a közelben van, forduljon meg, és észreveszi! Tegye fel a rózsaszín szemüvegét, és élvezze, mindig van idő a szomorúságra!

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét