Jóslás, jósda heti horoszkóp 07.09-tól 13.09-ig-Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Kos – Aktív munkahét előtt áll, szorgalmas, gyors és feszült leszel. Nagyon nagy nézeteltérések várnak rád a munkahelyen, sok veszekedés, sértés és csúnya szó mellett. A kiejtés élvonalában leszel. Mindezt az idegességet és a veszekedést átadja a kapcsolatoknak, nem tudja, hogy hagyja el a munkát a munkahelyén, bárhová magával viheti, otthon, barátai között, kapcsolatban, házasságban … Ez a hét feszült és stresszes lesz az Ön számára. Ha lehetősége van, elszigetelje magát, és ne sértse meg azokat is, akiket szeret.

Bika – Szeretnéd kibővíteni érdeklődésed, azt javaslom, hogy beiratkozzon egy tanfolyamra vagy iskolába, valami köze van a művészethez, amely elbűvöli és ellazítja. Ha nincs eszköze, akkor csinálj otthon valami kreatív munkát, még akkor is, ha tél van. Mentálisan elfoglalt heted lesz előttünk, és pihenni kell. Az érzelmi kapcsolatok tiszta az ön számára, annak ellenére, hogy bizonyos döntéseiben bizonytalan, de elég makacs is, hogy velük maradhasson.

Ikrek – A hét folyamán a legtöbb gond és gond a család körül. A család minden felelősségét el kell vállalnia, hogy mindenki normálisan működjön. Kedves, diplomáciai leszel a munka során, amennyire csak tudsz, megszabadul hozzá tőle, így energiát takarít meg a családi kötelezettségekhez. Híres találékonysága újból ragyog ezen a héten! Ahogy a felelőssége növekszik, a szeretet is növekszik. Érzelmi szinten minden rendben lesz, csak nyugtalan és kíváncsi vagy. Látni fogja magának, hová visz.

Rák – Ötleteid vannak a fejedben, folyamatosan új üzleti vállalkozásokat indít, de ez soha nem valósul meg. A hét folyamán lehet egy kis váltás, amelybe ne legyen túl lelkes, hanem figyeljen és várjon. Az érzelmi kapcsolatok feszültek, a lelkiismeret figyelmezteti Önt, hogy ne fantáziáljon és álmodjon, mert minden messze van a valóságtól. Mindegyik fantáziád drágádba kerül. A hét végén egészségügyi problémák merülhetnek fel, de nincs mire aggódni, átmeneti kellemetlenség.

Oroszlán – A következő hét sok türelmet igényel és gondosan bemutatja ötleteit és nézeteit a nyilvánosság előtt. Erőfeszítéseket kell tennie a cél jó elérése érdekében. Óvja a természetét és a makacs előadásokat, és légy türelmes, a régi munkáid és az újak készítése függ tőle. A pénz bizonytalan, és ez nem motiválja Önt, ha van választása, ne légy kedves és udvarias. A te döntésed. A partnerségekben a megkapott információk miatt fennáll a bizalmatlanság lehetősége. Nem az információ miatt mekkora az ego számára, mert valaki merte mondani neked valamit a kapcsolatáról. Próbáld figyelmen kívül hagyni.

Szűz – Megpróbálsz ragyogni a munkahelyén, és senkinek nincs kifogása a munkád ellen. Valójában ez a helyzet, és mindig is volt a helyzet, hogy nem felel meg valakinek. Valaki rendszeresen szabotál téged és hazudik rólad. Semmilyen módon nem tudod ellensúlyozni, amíg meg nemtudja, ki az. Ön dönti el, hogy megtudja, ki megalázza munkáját és ön, mint személy, vagy folytatja hibátlanul a munkáját, a többit pedig megérinti, bár ez remek hét arra, hogy gonosz szándékú személyt találjon. A kém receptorai élesebbé válnak. Az érzelmi állapot ugyanaz, mint a kapcsolat.

Mérleg – A hét folyamán úgy fogja érezni magát, mintha lassított filmben lenne. A munka és az élet akarata lassú, és minél többet hozhat ki az ujjával az induláshoz. Lépés egy depressziós állapotba. Annak ellenére, hogy energiád csökken, az agyad és a szavai nem. A kommunikáció minden politikának méltó szintű lesz, mindent elmond, és mindenki számára bizonytalan lesz. A családi intrikák elfojtanak téged, és elmenekülsz tőlük. Az érzelmek ellentétesek a viselkedésnek. A hét, amelyben a legjobb aludni vagy egyedül lenni.

Skorpió – Nagyszerű hét a munkavégzés és a tanulás számára. Rendelkeznie kell energiával, erővel és akaratával az összes felmerülő kihíváshoz, valamint a család hatalmas támogatásával bármilyen eljárás elvégzéséhez. Mindez az erő és az akarat azokból az érzelmekből származik, amelyek kitöltöttek és életet lélegzettek benned. Minden érzékelésed és érzéseid kiváltódnak. Ön elkezdett fantáziálni … Hagyja, hogy így maradjon, ne tervezzen semmit csak arra az esetre, ha általában túlzásba lép. Lehetséges migrén rohamok a hét folyamán, az izgalomtól kezdve, gyakran beteg.

Nyilas – Mint a családban, sem a munkakörnyezetében nem mindent tett a helyére. A rendezetlenség, a feledékenység és a kissé felelőtlenség felveszi Önt azzal, hogy mindent meg kell tennie. Ne várjon segítségre egy barátjától, mert nem fogja megkapni. Mindent el fog készíteni, mint korábban, de nem feladja szokásait, és nem fog tanulni. Csak akkor, ha a falnak nyomják, akkor mindent megteszel, amint semmit sem pihentet. Az érzelmi élet jó, de ezen a héten elhanyagolják a teljesítendő kötelezettségek miatt.

Bak – Tanulja, hogyan javíthatja magát és megkönnyítheti a munkáját. Van egy ötlet, hogy beiratkozik a középiskolába, de nincs pénze ezekre a költségekre. Ne gondoljon a hitelre, mert ez katasztrófa az Ön számára. Egy bizonytalan jövő megöl téged, és biztonságot szeretne, most nincs itt az ideje az ilyen döntésekhez. Hagyja, amint van, egy jobb időszakig. Az érzelmek inkább a fejedben vannak, mint azokban, ahol kell lennie, a szívedben. Pénzügyi problémák vannak megterhelve, és elmozdítja azt, ami boldoggá tehet téged. Szereted magad, legalább semmit sem fizet, és hagyja, hogy az elméje legalább abban a pillanatban pihenjen.

Vízöntő – A változás a munkahelyen jobbra vár rád. Függetlenül attól, hogy nem tetszik, mert nehezen feladja szokásait. Több felelősséget és kötelezettséget fog kapni, ami szintén zavar. Veled mindig így van: ha elején valamit megváltoztat, később mindent elfogad, és minden úgy lesz, ahogy lennie kell. Feszült és ideges lesz a hét folyamán, és zavarja magát és a környező embereket, de lassan elmúlik. A szeretet nem változik, szeretni fog és szeretni fog. Elég okos, és te is.

Halak – csodálkozni fog önmaga és bátorsága helyett, ahol általában félsz. Ezen a héten az ösztön jelzéseket ad a viselkedésről. Mindig meg kell hallgatnod őt félelem nélkül, és nem csak most, ő mindig az egyetlen szövetségese. Ily módon minden szegmensben sikeres heted lesz előre. A szerelmi kapcsolatokban ez nem érvényes, mindig bizonytalan vagy, és a képzeletét valósággá változtatja. Szeresse egy kicsit jobban a családját, és kevésbé fantáziáljon. Fogadja el magát és szeretteit, ahogy van, és élvezze ezt az elfogadást.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét