Jóslás, jósda heti horoszkóp 05.10-tól 11.10-ig-Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Kos – Olyan helyzetekben találja magát, amelyek megkövetelik, hogy egészen másként viselkedj, mint ami a természetben van. Mindent, amit Ön indíthat, futás közben, a végső részben el kell halasztani, átgondolni, és befejezetlen marad. Minden benne fog panaszkodni, és nem lennék meglepve, ha haraggal kezd sírni, bár csak ilyen könnyek lehetséges veled. Nem csak akkor ér véget, amikor elképzelted. A szeretet és az érzelmi kapcsolatok eredményesek lesznek egy harmadik lény létrehozásának lehetőségével. Egészsége nem lesz nagyszerű hét, minden nap hiányozni fog. Ideges alapon van.

Bika – Nehéz munkaidő előtt áll. A lehető legnagyobb mértékben befektetnie kell magadba és kedvességbe, hogy minden úgy megy, ahogy kellene. Hétfőtől kezdve mosolyt vet fel, és munkába megy, ez az egyetlen módja annak, hogy megkapja azt, amire szüksége van, és megvédje magát a külső ellenségektől. A mosoly és a kedvesség a legerősebb fegyver a hét folyamán. A szerelmi kapcsolatok földönkívüliek és praktikusabbak. Egy bizonyos ponton ez megfelel neked, máskor nem azért, mert hiányzik a ketten közted intimitása és hedonizmusa. Az irányt akkor kell elkezdenie, mert ebben is megfordította. Bor, vacsora… Fuss először!

Ikrek – A tervezett és ügyesen stratégiailag elvégzett munkádat a nyilvánosság elé helyezik, ami volt a cél. Munkája sikerét a hét folyamán értékelni fogják és tiszteletben tartják. Ne légy szerény, és gratulálj magadnak a kitűzött célok eléréséhez, és ezzel növekedheted magad és munkatársai nyereségét. Örülj ifjúságban, mivel csak te tudsz. Elhanyagolta az érzelmi oldalt, és partnere megkérdőjelezte a kapcsolatát. Nem szereti bebizonyítani magad, egy ilyen is vagy – ha nem akarnak hinni téged, hagyja, hogy hagyja. Ezzel a hozzáállással egyedül maradhat, és megnézheti, mit kell tennie.

Rák – A munkahelyeknek bővülniük kell, de a tárgyalások ingatagok és bizonytalanok. Megszokta a pontosságot, mert önmagát adja meg, és minden, ami nem olyan, eldobja a pályát. Noha ez az ajánlat bizonytalannak érzi magát, jó lenne elfogadni, mert valaki mással elérheti, ha ez nem olyan, amilyennek lennie kellene. Az üzleti ismerősök körének bővítése soha nem tudja, mikor lesz szüksége rájuk. Ezen a héten a szerelem az ön oldalán van, csak neked kell eldöntened, hogy az ő oldalán vagy a sajátjánál kell-e lenni. Valami visszatart téged, valami belső zavar. Csak Ön tudja a választ. Sok szerencsét.

Oroszlán – Pénz miatt kénytelen leszel beszélgetni közvetlen és nagycsaládjával. Megalázó az Ön számára, de tisztában vagy azzal, hogy nincs más választása. Az ego-t egy bőröndbe kell helyeznie és be kell zárnia. A hét folyamán végzett munkája, valamint a túlélés a jó akaratától és a velük szembeni magatartásuktól függ. A zsebed üres. Ez történt veled. Az érzelmi státusz számít neked, de nem vagy egyedül a kapcsolatokban, tehát nézz vissza a partnerére, és ne csak önmagára és problémáira. Tehát légy okos és kedves a körülvevő emberekkel a hét folyamán.

Szűz – Annak érdekében, hogy megóvja az Ön státusát, amelyre törekszik, a birtokában lévő ékesszóláson túl, mélyebben bele kell mélyülnie az emberekbe, akik társai vagytok. Próbáljon megtalálni gyenge pontjait, hogy potenciális ellenségként kiküszöbölje őket, és hogy biztonságosabb legyen. Ha tudod valaki gyengeségeit, akkor erősebb vagy. Nem mutasd meg a tiéd, mert akkor gyenge vagy. Lógni, és tudj meg valamit. A szerelmi kapcsolatok régi, de úgy tűnik, frissülnek olyan újdonságokkal, amelyek kedvelik Önt. Ne kételkedj, honnan származott valami hasonló ötlet, csak élvezze és kapcsolja ki az agyát!

Mérleg – Minden bátorságát és diplomáciáját felhasználnia kell a társadalmi státus megszerzéséhez és pénzügyi helyzetének jobb irányba mozgatásához. Vigyázzon, ne nézz személytelennek és hozzáállás nélkül. Időnként úgy tűnik az embereknek, hogy elérjék a céljukat. Ez leginkább a külföldi cégekkel folytatott üzletekre vonatkozik, ha vannak ilyenek, akkor kedvesnek és megbízhatatlannak fognak tartani téged. A legszerencsésebbek azok, akik a közvetlen közelében fejezik be munkájukat. Érzelmi állapota inkább a képzeletben van, mint megvalósítható. Mit gondol, mit hall, és mit akar és képzel el a partner?

Skorpió – Nem szereti az őszét, és olyan, mintha letargiába esne, ami depressziós állapotokhoz vezet. Lehetősége lesz néhány munka elvégzésére, de nincs rá akarata. Úgy fogja érezni, hogy nem érdekli. Amit a harag, a kétség, a féltékenység érzelmi kitörése indítja el … Ez az egyetlen, ami megmutatja, hogy mint ember reagálsz. Lesz ajánlatait, amelyek segítik a barátait, elutasíthatják, mert az javára, nem pedig a jó szándékból származik. Ne hagyja, hogy az alkohol a legjobb barátja legyen. Támogatásod van a családban, és képesek lesznek visszatérni ebbe az állapotba, mint korábban.

Nyilas – Erőd és akaratod erősebb lesz, mint magad. Gyakran azon töprengett, vajon hol van-e ereje mindent elviselni. Sok oldalon szétszóródik, mind az üzleti életben, mind a családban. Egyetlen helyzet sem könnyű, és mindegyikük a legnagyobbat követelheti meg. Ki tudja, hányszor fog lepődni önmaga és az az erő, amelyet nem ismeri, hogy rendelkezik. Keressen egy órát magának a nap folyamán, hogy kikapcsolódjon, sétáljon, nézzen meg valamit, olvassa el … Ha nem, az ágy nem lop meg. Érzelmileg fáradt és kimerült, nincs erõd ahhoz, hogy beleadjanak.

Bak – lassan elkezdi levenni a terheit a hátáról, és egyszerűbben elvégzi a munkát. Minden kollégája tudja, hogy számíthat rád, és hogy mind a sajátját, mind az övéit befejezi. Valószínűleg időre van szüksége ahhoz, hogy felismerje, hogy mindenki meg tudja csinálni a saját dolgát, és most lassan végzi a munka részét anélkül, hogy időt kellene másoknak megtennie. Tehát időről időre felébred, és megmutatja karakterét. Ezen a héten sokat lógsz, és kellemes találkozók lesznek a barátaival. Élvezni fogja a pihenést és az alkalmi beszélgetést. A szerelmi kapcsolatok befagytak, és elemezted a kapcsolat állapotát. Egy hét, amelyben végre a legfontosabb leszel magadnak.

Vízöntő – A karrierednek emelkedőnek kell lennie ezen a héten. Valószínűleg át kell kvalifikálnia magát vagy további vizsgát le kell tennie, hogy jobb munkát találjon. Önnek lehetősége van arra, hogy eldöntse, kíván-e további kötelezettségeket és nagyobb felelősséget, vagy sem. Beszéljen egy idősebb kollégával vagy valakivel, aki ilyen munkát végzett, hogy megtudja, mi vár rád, és könnyebben hozzon döntést. Nem vagy karrierista, de szégyen elmulasztani az esélyeket. De döntsd el magad. A szerelemben minden rendben van, még a szeretet túlzott kitörései is zavarnak téged, mert nem vagy hozzászokva az ilyen helyzetekhez.

Halak – Az érzékei élesebbé válnak és tévedhetetlenek. A tudatosság mélységéből jeleket kap arról, hogyan kell viselkedni bizonyos helyzetekben. Próbáljon ne beszélni arról, hogy mit érzel, csak dolgozzon az érzésein, minél kevesebb szóval. Kínos helyzetben lesz egy ellenséggel, aki még soha nem is rejtette el. Hűvös maradjon, forduljon körül, és csendben járjon. Ez az ellenség veresége, ha nincs reakció. Ne engedje el a könnyeket, mert nem lehet öreg, és mindenkivel jó kapcsolatok állnak fenn, tartsák meg a minőséget. Az érzelmi állapot kielégítő és szenvedélyes, élvezd!

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét