Jóslás, jósda heti horoszkóp 02.11-tól 08.11-ig-Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Kos – minden ötleted nem lesz először levezethető. Legalább kétszer fog dolgozni, és egy csomó akadályt mutat az út mentén. Ez őrültté fog tenni, és nem lesz képes gondolkodni és cselekedni, de mint mindig, mindent erővel próbál meg. Nem fogok tanácsot adni, mert nem fogja meghallgatni. Várjon akadályokat minden üzleti vállalkozásban, és tegye úgy, ahogy te látja. Az érzelmi státus a szenvedélyen és a szexen alapul, amely megfelel Önnek. Remélem, nem fogja kételkedni és irigylő lenni az ilyen vágy iránt a partnerében.

Bika – A külső behatásokra nagyon hevesen és érzelmileg reagál. Számos apró dolog, amelyeket általában nem észrevesz, elhúzza a szemét és irritálja Önt a hét folyamán. Hallják, hogy reagál. Ha azt akarom mondani, hogy nyugodj meg, akkor nem érdemes. Próbáljon meg megnyugodni azon a gondolaton, hogy javul a pénzügyi helyzete, és hogy a periférián kívüli apró dolgok nem érinthetnek téged. A szerelmi kapcsolatok is villamossá válnak a veszekedés lehetőségével. De a megbékélés jó lesz!

Ikrek – Van egy hete előtted, amelyen belül kettőnek vagy többnek kell dolgoznia. Úgy fogja érezni, hogy minden alkalommal a hibák mélyedésén tartózkodik, és ez ideges lesz. Mindazonáltal nem lesznek hibák, mindent megtesz, ahogy kell lennie. Meg fogja bírni az emberfeletti erőfeszítéseket, mert formája vagy, elsősorban mentális, amely mindenben a legjobban segít. A végén büszke leszel magadra. Remélem, hogy nem fog betegedni a fáradtságtól, mert van rá lehetőség. A szerelmi kapcsolatokban minden visszatér a régi vizekbe. Néhányan tetszeni fog, másoknak nem, de így lesz.

Rák – fogja ellenállni a munkának. Nyomás lesz a fejedben, amely megtagadja a helyes működést. Mivel nem tud dolgozni, elhúzza a munkát. A mentális érzékenység jelen lesz, és különféle hipokondrium állapotokba fogja vezetni. Próbáld megcsinálni, ez csak elvonja a gondolatait. Nincs más kiút. Egyébként az ágy nem fog meghalni. A szerelem ezen a héten többet fog adni, mint ahogy remélte. Csodálatos pillanatok és mosoly lesz az arcán. Élvezze és hagyja, hogy a szerelem újabb ösztönző legyen számodra arra, hogy dolgozzon, hogy ne essen depressziós állapotba.

Oroszlán – Nem számít, mennyi munkát végez, függetlenül attól, hogy mennyire szereted őt, mennyire szüksége van rá ezen a héten, nem fogja érdekelni, akkor is, ha te vagy az első és a legjobb. A múlt olyan mélységekbe vonz téged, amelyekbe nem akarja belépni. A család bele fog húzni téged, az összes régi seb újra a felszínen lesz, és ez fájni fog. Megállapodottál ezzel a fájdalommal, de minden olyan konfrontáció, amely a héten lesz, fájdalmas. Ön visszatért, hogy megtanuljon egy újabb leckét magadról. Fájdalom nélkül nincs. Olyan magányra vágyik, amely atipikus az ön számára, hogy még a szerelem sem teljesít téged, hanem hagyja, hogy a partnered hozzád közeledjen. Mindenkinek könnyebb!

Szűz – A családtagok terhelik, hogy elvégezzék a munkájukat. Nem tagadhatja meg, bár morog, mindent megtesz. A perfekcionizmus a munkahelyen megkérdőjeleződik, és lehetséges a hibák, mert új követelményekkel megszakítják a családot. Ha elmondja neked, hogy nem tagadja meg őket, akkor hozzászokott, hogy szomszédai szolga vagy. Felszólítom, hogy legyen óvatos a munkahelyén, mert valami rosszat fog tenni. Ez bosszant téged, majd a családjával azzal érvel, hogy ők a hibáért érte. A szerelemben visszatér a múltba, megbocsát meg a partnerének. Ön dönti el, hogy folytatja-e.

Mérleg – A hét, amelyben mindent fel kell számolni. Vissza kell fizetnie a tartozott pénzt, vissza kell fizetnie a kölcsön egy részét, kamatot kell fizetnie… Mindent, amit nem fizetett, és a héten tartozásod lesz, ki kell fizetnie. A pénz kiszivárog a zsebéből, bárhová is mozog. Sem a báj, sem a diplomácia nem fog segíteni. Ön kezeli és fizeti ki, de próbáljon meg nem kerülni egyéb tartozásokba. Adjon el valami okosabbat. Érzelmi státusod nem megfelelő, az egyik rejteget valamit. A hazugságok jelen vannak a kapcsolatokban, vagy ön hazudik. Döntsd el magad közül a kettőt.

Skorpió – Visszatérve a régi munkákhoz, a régi szerelmek, újra megvizsgálva magad és a világ többi része mellett, amely nem csak ezen a héten, hosszabb ideig vár rád. Meg fogja ismételni azokat a helyzeteket, amelyekben már átment, és arra gondoltál, hogy véget vettek. Vesszők várnak rád mindenhol. Az a jó dolog, amely vár rád, a baráttal való megbékélés és nyilvános bocsánatkérés. Egy barátommal könnyebben fog átjutni ezen az időszakon. Nem ez az első alkalom, hogy a hamuból felkelsz, tehát ezúttal is készen állsz szenvedésre, és a végén minden rendben lesz. Óvja magát türelemmel, és ne nézzen üvegre és poharakra!

Nyilas – Mindenkinek, aki ezen a héten magánvállalkozással foglalkozik, nem szabad számítania nyereségre. Ha lehetséges, az összes üzletet elhalaszthatja a következő héten. Mások a korábbiak szerint működnek, és mások extra munkát kaphatnak. A hangulata pesszimista lesz, és a vonakodás tükröződik minden mozdulatán. Az egészségi állapota romlott, és depressziós gondolatokba veti Önt, amelyektől nem szakadhat el. Légy mozgékony, és minél hamarabb végezzen el minden orvosi vizsgálatot, hogy megszüntesse kétségeit és pihenjen. Szüksége lesz a szerelemre, ne fordítson hátad rá!

Bak – A karriered és a jövőd kérdéses. Vannak erősebb és ambiciózusabbak, akik mindent megtesznek, hogy a háttérbe szorítsanak. Gyorsnak és rendkívül ravasznak kell lennie, ha áttörni fogsz. Nehéz lesz és nagyon bizonytalan számodra, és az eredmény nem lesz ismert ezen a héten. Légy türelmes, és hagyja, hogy ez újabb együttérzés legyen számodra a küzdelemért az általad kitűzött pozícióért. A szeretet továbbra is a barátság helyzetét viseli. Szerencséd van, hogy valaki elég szeret téged, és engedi átmenni ezen a szakaszon.

Vízöntő – Rendkívül makacs és intoleráns leszel a hét folyamán. Az emberi ostobaság és inkompetencia, és különösen egyes társak jövője idegesíti Önt. Nem fogsz tudni senkit hallgatni, de egyedül fogsz dolgozni. Ha van helyed, elszigetelje magát és dolgozzon, akkor valóban a legjobb eredményeket fogja elérni egyedül, és megmenti az idegeit. Szerelme elterjed és virágzik, remélem, nem fogod kipróbálni, hogy néz ki a többieknél a szerelem! A hét folyamán kiment és szocializálódik, ezért élvezze a barátait, akikre készültek!

Halak – A hét elején továbbra is lesz akarata és erőssége a munkához, ahogy továbblépsz, nem lesz akaratod kiszállni az ágyból, nem is beszélve a munkából. Elégedetlen vagy az élt élettel, és egy ilyen életmódot szükségszerűnek tart. Ön úgy látja, mint egyetlen ilyen személyt a világon, és a körülötte lévő világ tömege ugyanúgy él, ha nem is rosszabb. Nem lehet pozitív véleménye, mintha állandóan üldözi a szabadságot és a szeretetet, és ha van, akkor nem látja. Az álmaid és a valóság szépen haladnak el. Próbálj meg egy középutat találni, ez könnyebb lesz neked. Ezen a héten lehetséges egy végzetes találkozó, amely nagyban befolyásolja a jövődet!

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét