Astro INDEX

Jarac-Planete u zodijačkim znakovima-Poruka Mjeseca u Jarcu je: “Osigurati prvo hranu i krov nad glavom, a onda se prepustiti osjećajima i snovima.”

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Mjesec u Jarcu reagira vrlo suzdržano na sve okolnosti koje ga okružuju kako bi osjećao sigurnost i udobnost, zanemarujući unutarnji život ispunjen željama i žudnjama radi ispunjavanja dužnosti. Nagonski preuzima kontrolu nad situacijama, dok dominantna emocionalna potreba umanjuje sposobnost za intimnost. Strah ga je opuštanja u romantičnim situacijama, jer ne želi da gubi vezu za fizičkim svijetom činjenica i razuma. Zbog toga, samo i fizički dodir i stvarna prisutnost mogu pokrenuti osjećaje, ali ona se ne mogu zadovoljiti u prolazu ili u noći koja podsjeća na avanturu i kratkotrajnu strast. Tradicija i običaji moraju se održati i njegovati po svaku cijenu, a ako i zagazi u neku romantičnu rijeku, potrebna je potvrda da je ona sigurna i sigurna. Ernest Hemingway, Mjesec u Jarcu, je napisao da treba čuvati bistrinu u glavi i podnositi patnju na način dostojan čovjeka. Poruka Mjeseca u Jarcu je: “Osigurati prvo hranu i krov nad glavom, a onda se prepustiti osjećajima i snovima.”

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.