Astro INDEX

Jarac-Planete u zodijačkim znakovima-Poruka Mars u Jarcu je: “Svatko časno dobro polako kaplje, a nečasno obilno pritječe.”

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Mars u Jarcu dokazuje se ambiciozno uz veliku sposobnost samodiscipline, dok su mu odluke popraćene strpljenjem, pažljivim planiranjem i proračunavanjem. Ambicija i fizička energija često su usmjerene na dugoročne ciljeve, tako da danas planira i za narednih deset godina. Radi postojano i uporno, služeći se sigurnim i provjerenim metodama. Najučinkovitiji je gdje može razvijati svoje tajne ambicije. Moguće je da ga nećete ni primijetiti, ali zato on vas sigurno hoće. Sjetite se Ezopove basne s kornjačom i zecom u kojoj zec trčkara na sve strane, ali na kraju ipak pobjeđuje kornjača. Strategija je važna. Njegov dan počinje u zoru, a duboko u noć možete ga zateći kako planira sutrašnji dan, jer ništa ne treba prepustiti slučaju. Inzistira na realiziranju zadataka i teško onom tko je zaboravio da uradi nešto što je on odredio kao obvezu ili dužnost. Nemojte mu davati komplimente i ne obasipajte ga lijepim i sladunjavim riječima, jer će vas grubo i surovo prekinuti. Gete sa Marsom u Jarcu u Faustu je napisao da ni jedna radost bez tuge ne biva. Poruka Mars u Jarcu je: “Svatko časno dobro polako kaplje, a nečasno obilno pritječe.”

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.