Jaj nektek vele! Női született jellel csábító és tökéletes, de nem nélkülözheti a flörtölés

Nehéz nyerni, és még nehezebb megtartani! A nő ez a jel nem lehet anélkül flörtöl.

A vad természet kifejezett karizma és a szexepil teszi királynője flörtölés. Ő lesz az első észre a tömegben, és nem lesz probléma, hogy vegyenek részt az alkalmi flört.

Ez a nő Gemini.

Twins miatt vad természet úgynevezett legizgalmasabb jelei az állatöv. Ez különösen igaz a nők, akik szabad szellemű, szeretem a társaság és jó szórakozást. Ezért mindig megtalálja az epicentruma az események, és észre fogod venni, hogy biztonságos helyre, és hangos beszédet.

Nem probléma fog részt néhány kis flört, amelyen belül megvizsgálja a csábító képességét. Ugyanakkor tisztában van a minőség, a biztonságos magadban, akkor szüksége lesz egy közvetlen és más megközelítés. Ne próbálja meg hízelegni neki, mert így azonnal levonható.

Köszönhetően csábító képesség és nyitottság a kacérkodás, tagjai ennek a jele gyakran nem ad túl sok biztonságot egy partner, de ez teszi őket egy igazi fogás, amely megerősíti az érdeklődés a férfiak.

Légy tudatában annak, hogy nehéz nyerni, de ha eleget kritériumok átadja meg teljesen. Ők elutasítják a montonija, különösen a szexuális és bármilyen nyomást és megrendeléseket.

Bár sokan azt gondolják, hogy ő akar az oldalán egy erős szám, és domináns férfi, az igazság az, hogy a nő Gemini vonzza félénk ember, aki nem szereti annyira, hogy kiemelkedik, mint egy. Az opcionális kapcsolat megválasztott Oroszlán, Szűz és a Skorpió, és ha keres egy komoly kapcsolatot, akkor meg kell keresni a Libra vagy Vízöntő.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét