Itt van, hogy ez mit állatöv jel utálja nők

Ha azok között, akik nem hisznek a horoszkópok, de úgy vélik, a karakter osztály szerint állatöv jel, nem rossz dobás körül ezeket a kis dolgokat. Ki tudja, talán csak a hit!

Kos

Az ember ebben a jel nem tud állni bizonytalan nőket. Kos akarja valaki, hogy szembeszálljon vele, de ha egy nő minden alkalommal lehajtotta a fejét, amikor nem értenek egyet, Kos nagyon gyorsan unatkozni.

bika

Bulls, mint a biztonság és a stabilitás, így lesz az ember ez a jel rosszul reagálnak a nők, akik kiszámíthatatlanok. Egy nő, aki állandóan meggondolja magát, és soha nem lehet tudni, mi van a rémálom.

Ikrek

Kommunikatív jelentése ezt a jelet a legfontosabb dolog, mert ćutiljive nők, akik nem tudják a szavakat a szemében a Gemini egyszerűen nem fog menni.

Rák

Mert ez annak a jele ismert, hogy nagyon érzelmes, és ennek következtében az ember Cancer reagálnak rosszul egy nőt, aki nem mutat érzéseket. Függetlenül attól, hogy csak zárt vagy teljesen érzéketlen, és hajlamos arra, hogy a kritika, Cancer lenne egy ilyen nő helyett egy hasonló magának.

Oroszlán

Lions kell figyelmet, és bár kezdetben megpróbálja megnyerni egy nőt, aki nem biztosított, akkor im csak egy ilyen nő lesz visszataszító. Ha nem érti, hogy miért volt zseniális, akkor nem érdemli meg.

Szűz

Ez a jel ad sok fontos a tisztaság. Ha nem érdekel, hogy mit autóját hanyag és szerintem ez sokkal fontosabb, hogy él, hogy a legteljesebb helyett aggódni a tisztaság lakásában egy férfi szűz biztosan nem az Ön számára.

Mérleg

Mérlegek akar békét és harmóniát, amelyek hajlamosak a elkerülve viszály és a szembesítés. Egy nő, aki szereti a harcot a saját véleményét, és nincs probléma az emelkedő hang egyáltalán nem ezt a jelet.

Skorpió

Scorpio mindenekelőtt költség az igazság, de ha egyszer fogni egy személy egy hazugság, nincs mód átlépni rajta. A nők, akik az iszap és a nem egészen őszinte tényleg egyre idegeire Skorpió.

Nyilas

Hajlamos kaland és a kockázat, lövészek csak nem szereti a nőket, akik akarnak menni. Egy nő, aki inkább otthon marad nézni egy filmet, talán ideális másik, nyugodtabb karakter, de Nyilas nem akar hallani erről.

Bak

Bak nők nagyon ár, ha azok jó pénzzel. A nő, aki mindig az adósság és a kölcsön pénzt valóban az idegeimre menni Bak, aki soha nem fogja megérteni, hogy szükség van egy másik cipőt.

Vízöntő

Rendkívül vonzó számukra a liberális nők nyitott új tapasztalatokra és új embereket, és azok a konzervatív im hihetetlenül öregszik az idegeket.

hal

Az önzés a legrosszabb hal jellemzőit, de férfi menekülni hal feje nem számít, ha úgy érzi, hogy egy ilyen nőt.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét