Itt van, amit a nők nem bírja az állatöv jel

Minden embernek van az ideális nő, aki vonzza őt, de ott is várja, hogy megtagadja. Horoszkóp kiderül, amit a nők elutasítják a férfiak állatöv jel.

KOS

Kos elkerülhető egy nő, aki meg akarja változtatni a szokásait, gondolkodásmódját és jár! Tehát, ha már elkezdett menni, és megteszi a kezdeményezését, hogy lassú a meggyőzés szokásaik megváltoztatására, akkor biztosan elkerülhető. Kos továbbra is gyors az élet, hogy a beat kedvenc zenéit! Megjegyezzük, hogy az ember azt akarja, hogy Kos korlátozza, szabályokat és korlátozásokat. Vagy ő fogadja, ahogy van, vagy jobb, ha azonnal menjen keres valaki mást.

BIKA

Nincs rá mód, a Taurus tud kijönni egy nő, aki bizonytalan és felületes. Taurus utálja a nők, akik változtatni döntések és elképzelések, és gyakran ellenszenv. Semmilyen esetben nem szereti a nőket, akik ideges, ingerlékeny vagy erős reakciókat! Ha megváltoztatja gondolatvilágát és meglehetősen impulzív, ami egyfajta, hogy még mindig nem találtuk meg a férfi, amire vágysz, és akkor nagyon nehéz lesz Taurus érzelmileg nyitott és befektetni az időt valami állandó és stabil!

IKER

Egy nő, aki azt hiszi, minden alkalommal az anyja vagy a család és a gyerekek, és azt akarja, hogy otthon nem felel meg az ízét Gemini! Még ha van érdeklődés egy nő, akinek ezeket a jellemzőket, akkor gyorsan érezni depressziós, és nagyon gyorsan elveszíti érdeklődését, az erotika és a szenvedély! Ezen felül, akkor nem tart sokáig egy nő, aki tabuk és sztereotípiák! Man Gemini akar lenni egy független, liberális női személy, a modern nézetek.

RÁK

Egy ember született a Rák hulladék nők, akik dinamikus, független, határozottan kiállnak a lábukat, és kezeli prioritásként a munka- és a szakmai előmenetel. Sőt, nem szereti, ha a nők elveszítik nőiesség, ha beszél csúnya kifejezést, amikor a ruhája szép sport vagy túl excentrikus! Ne felejtsük el, hogy a hagyományos Taurus ember kedveli „buzogány” a nők, míg a nők „tigrisek” megijeszteni, és biztosan eltűnnek.

OROSZLÁN

Oroszlán elkerül a nők, akik beszélnek a múlt kapcsolat, vagy néz ki, mint ők is ragadt az ex – partner! Sőt, nem szereti a nőket, akik nem törődnek a megjelenést. Ha egy nő mellé nem szexi, úgy fogja érezni elutasítják! A másik dolog, hogy lehet, hogy „kihűlni” azonnal, ha egy nő válik ellenséges vele! Ha azt mondod: „én még több pénzt haza, mint te.” Az oroszlán eltűnik az életedből.

Szűz

Szűz férfi nem ért egyet a nő, aki felületes, és nem tanult, vagy aki csak törődik a párt. Man Device hulladék nők állandóan beszélnek azok megjelenése és gondolni kiment, ivóvíz, klubok, pártok … Úgy gondoljuk, hogy egy ilyen nő semmi köze. A nő viszont neki az első gerjeszti elméjét.

MÉRLEG

Mérleg férfi általában nyugodt. Ha szereti a külsőt fog kompromisszumot. Ugyanakkor megvan a saját egyéni ízlés. Care hulladék nők, akik nem rendelkeznek saját stílusa és saját speciális személyiség. Sőt, el fogja veszíteni az érdeklődésüket, ha a nő egész idő alatt komor és elég önmagában zárt. Ne felejtsük el, hogy ez az ember akar meghatározó, dinamikus nő, aki lesz érzéki és élettel teli.

SKORPIÓ

A titokzatos férfi az állatöv, Skorpió, egy ember egy szokatlan íz! Care hulladék nők a következő taktikát nyerni és megtartani az oldalán. Ha például, nem veszi fel a telefont, mert követik a taktikát, akkor ez jó. Ezen kívül egyre érzelmileg zavart, és nem szereti, ha egy nő nagyon kíváncsi, és szeretné tudni, és mindent megtanulni. Vannak személyes dolgokat, különleges pillanatokat és a titkok, amelyek nem akarja felfedni, és nem szeretik, ha egy nő tolja az orrát mindenütt!

PONTOZÓ

Bármennyire is szerelmes, Gemini gyorsan elveszti érdeklődését, ha rájön, hogy a nő meglehetősen féltékeny. Így kerüli a nőket igényes és a valós féltékeny jelenetet. Ugyancsak nem tűri a nők, akik arra kényszerítette, hogy megszünteti a barátság. Strlac nem szeret „elfojtására” – szüksége van a szabadság. Ezért nem képes fenntartani egy kapcsolatot egy nővel, aki birtokos és a túlzott igények.

BAK

Bak esik kemény és felméri a nők a különböző vizsgálatok, mielőtt úgy döntött, hogy kezdjen viszonyt vele. Az igazság az, hogy ez elkerülhető minden fajta kapcsolatot egy nő, aki szeret pletykálni, amely büszkélkedhet drámai, és emellett, ha az instabil, kiegyensúlyozatlan és költekező! Ha beszélni a személyes életében a barátai előtt, ha rosszul reagál, ha flörtölni másokkal, költőpénzt gondatlanul, különösen akkor, ha megpróbál belépni az egyensúlyt az életedben, akkor fuss el, amilyen gyorsan csak lehet!

VÍZÖNTŐ

Még a legszebb lány a világon nem fogja tartani Aquarius ha morcos, és ha az esküvő az ő legfőbb érdeke! Annyi bizonyos, hogy elkerülhető egy nőt, aki megnézi a mobilját, mely találkozni akar a szülei, és aki folyamatosan beszélni az esküvő és a gyerekek.

Ezen túlmenően, a Vízöntő megtagadja szégyenlős, félénk nő, akik félnek, hogy a kockázatokat és cselekedni spontán!

HAL

Egy ember született a állatöv jel Halak hulladék nő, aki ruhákat leginkább a sport, ami állandóan farmer és nem érzéki és nőies. Ezen kívül nem volt hajlandó a nők, akik gyenge szókincs, a káromkodás, kiabálás, amikor beszélni és nők, akik egész idő alatt tele van energiával. Ő elkerülhető egy nő, aki úgy viselkedik, mint aki mindent tud, vagy hogy felületes, és nem követi az érzelmek és ösztönök!

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét