Ismerje meg az állatöv jel, és azt fogja mondani, hogy hogyan szereti

Venus Aquarius megnyitja a kaput az új szerelem varázsa van az ideje, hogy megtudja, mit mond Astro útmutató!

Kos

Szeretett Rams eszményíthetik várta tényleg lehetetlen dolgot, makacsul megtagadta, hogy tartsa a piszkos cipő, miközben valójában ők annyira sáros, hogy már nem lehet figyelmen kívül hagyni. Képesek kritizálni, célzatosan észre a hibákat, vagy nevetségessé a gyengeségei, de amikor veled vannak, végtelenül kedves, hűséges, és csak a tiéd.

Mivel ők mindig a cég, előállíthatjuk, hogy mivel a megjelenésük, hanem egy szokatlan báj, zsákmány emberek hét 77 év. Lesz nekik vak hit bárhová is mennek, és bármit teszel. Azonban, akkor nem kell aggódni. Ha egyszer lesz az, akkor lesz teljesen hű.

bika

Bull fő jellemzője makacsságát. Ez a funkció gyakran jött a feje, de maguk nem változnak. Ez erősebb, mint őket. Azonban, mivel a filozófia az élet sok világos és gyakorlati értelemben azonban nem teszik lehetővé magadnak megvalósíthatatlan álmokat és célokat.

Ezek nagyon büszkék a címe a legnagyobb szerelme a Zodiac. Szeretet nélkül nem fog, nem akar, kemény élet- és nagyon szenved, szeretni kell, átölel, és érintse meg valaki akkor is, ha az volt a rossz ember. Annak ellenére, hogy vonzza a nagyon érzelmes kapcsolatokat, nem veszi a kezdeményezést. Szeretik, hogy vonzza az embereket, de nem számol fel, mielőtt egy kemény, hogy mit kell tenni veled. És ha úgy dönt, hogy nem tudok nélküled, hogy szereted, akkor úgy gondolja, hogy a végére, és a végén nagyon messze van. Ha akadályozzák a forma tervezés, győződjön meg róla, feldühödött nő / férfi, ami nem kell a piros sálat, hogy beszorult a szarv. Követve majd nyugodtan mondani, hogy az oka mindennek!

Ikrek

Ha szerelmes a tagok ezt a jel, készüljön szenzációs eseményeket. Ma együtt Ön és azt tervezi, hogy repülni a Holdra, de holnap törli az ülés érvényes indok nélkül, a harmadik napon is durván nevetni mindenki előtt, és a negyedik napon a kört egy fehér ló, amit ünnepélyesen és szeretettel kéri a kezét. A csoda megfigyelni minden változik, és nem hisz nekik, és félnek a bizonytalan élet velük. Ha azt szeretnénk, nyugodt és derűs és nyugodt életet, bypass ez a karakter, bár ő is díszíti a legizgalmasabb nő, legérdekesebb és legintelligensebb férfi / nő.

Ha szereted őket, ne próbálja tartani őket, mert általában nem tudja, melyik része szentelt Önnek. Csak az intelligens emberek nem bírják velük, és ez a személy fogja a beszédét és akciók folyamatosan ébreszteni a fantáziáját és provokálni csodálatát. Ők nem kell félni (más jelei a Zodiákus), még az is örülök, hogy veled. Cruise, repül az ejtőernyő, énekel, főzni, hogy a szerelem; egy levegővel, hmmm, hogyan választaná Gemini és támogatás mindezt. Szereti őket, egyetértek velük, hogy megosszák a bizonytalan jövő, és bár akkor nem néz vissza, mi volt tegnap és ma. Ugyanakkor azt tanácsoljuk, hogy kardiózzon azok kitartás, és próbálja megtartani a szó van meg, és számos, mielőtt adtál. Ez egy nagy feladat, alaposan gondolja át!

Rák

Sokan azok jellemzőit könnyen hatni, de a nagy részük nagyon elriasztja. Ezek óvatos és pesszimista, de kétségtelen, rákok nagy álmodozók. Ha nem tetszik, hogy ki azonnal a város nyúlik, mert akkor gyorsan tegye fel magának a kérdést, hogy mi a teendő velük.

Grow saját tolerancia és a képesség, hogy bocsásson meg. Próbálja megérteni őket. Valahányszor durván megsért, magam mondani, hogy így nem hiszem, de ez is kiderült. A legrosszabb azok pillanatok mikor elveszítesz valamit, hogy tartozik, csak őket, és milyen távol vannak jobb. És ez akkor – a szerelmi partner. Ego őket válik komor és bizonytalan, ébredés elvesztésétől való félelem, hogy akit szeretsz. Ha látsz egy ilyen hangulat, üljön velük az ölében, hogy fegyvert, hogy átfogja, és meleg a lélek lélegzik ezer és ezer alkalommal, ahogy tetszik.

Beleegyezett, hogy mindezt, tisztában vannak azzal, hogy te szerelmes személy változó hangulatok és együtt fog kifutni velük (nem) szívesen Moonlight a hold. Ez elviszi sok boldogságot és szeretetet az út mentén.

Oroszlán

Típus, aki állandóan fordul a Nap csak látszólag működik, szappant és édes. Nem tudok élni nélküle hízelgés, de nem hiszem, hogy elfelejtette a nőiesség / férfiasság, hogy vonzott. Meg kell egy nagyon erős ember, mert a gyenge soha nem „szórakozni”. A legtöbb esetben, a viselkedésük enyhe és nyugodt, de a háttérben ez a viselkedés nem a valódi természetét, de úgy becsüli, hogy az ilyen viselkedés jól megy az emberekkel.

Ne próbálja elvenni a szerepét csillag a szerelmi történet, mert akkor majd a gyakorlatban megtalálni az igazi erejét. Ezek nélkül nem lehet élni egy jelenetet, és reflektorfénybe, és feltétlenül csodálatát. Ne legyen féltékeny az a tendencia, hogy a figyelem középpontjába a szoba tele gyönyörködni a város panorámájában. Heads mindig fordul bárhol. Gyakran fog flörtölni, de számukra ez egy módja, hogy visszaállítja a furcsa félelem, hogy nem kívánatos. Folyton magam kell bizonyítani, hogy azok „a”. Ők túl büszke és méltóságteljes időt pazarolni nonszensz, mert tudja, hogy azok igényeit időben és megfelelően járnak el velük.

Szűz

Shy vannak, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudják az összes trükköt, és nem rendelkeznek az összes fegyvert, ideértve annak meghatározását, hogy megtalálja a boldogságot, függetlenül a kényelmetlenséget, hogy míg a találkozás. Egyszer és mindenkorra Szűz rájön, hogy a házasság tökéletes, ha már valahol megtalálja az igaz szerelmet, nem hiszem, kétszer között megszűnése és marad. Ő hidegen és pontosan szünet minden kapcsolatot, de miután hosszú gondolkodás. Bármennyire is utálom, hogy megszakítja a családi körben, még utálta képmutatás.

Virgin képes arra, hogy egy csomó zavart érzelmi vagy bármilyen más terv! Képesek elhagyni partnerek, mert a valódi, igazi szerelem, hogy szülni, hogy a gyermek a házasság előtt, legyen szeretője / szeretője mindezen kellemetlenségek járni szent fejét magasra mert épülnek a legfinomabb és legnehezebb acél. Bátor emberek. Ez volt a legnagyobb számú magányos, aki szervezni az életet, hogy a környezet nem is veszi észre, hogy az élet valami hiányzik. Mégis mélyen magadba a szeretet vágya és a meghittség.

Mérleg

A medál egyik Mérleg nehéz menekülni. Ha megpróbálja, akkor megteszi a racionális, logikus érveket, győzni, és bizonyítani, hogy téved. Ezeken a lenyűgöző erejét érvelés érvényes Önre, akkor annyira édes és gyengéd, hogy akkor felejtsük el az összes nézeteltérések meghiúsítására jellegére. Akkor mosolyogni, és meg fogja találni azokat a szíved viszont több mint a tenyerébe. A csata elveszett, az álmok válnak az álmaid, és semmi sem lesz nehéz, hogy boldogok legyenek. Problémák a kapcsolatokban mindig bekövetkezhetnek, hogy nem értik a partner igényeinek.

Gyakran összekeverik a barátság és a szeretet. Azonban nem szenvednek gyakran, mert a megtört szív még akkor is van egy csomó szerelmi. Szinte sértő gyorsan feledésbe merült. Fognak szenvedni, mert a korai mérlegek nem hagyják, hogy szentimentális kapcsolatok elkülönítését.

Ők soha nem érdekelték a titkok. Nem tudom, és nem akarja tudni, hogy a mentális működést szervezet. Töltesz álmatlan éjszakák, rajtuk kívül, és hogy ő soha nem kérdés, hogy miért van egy álmatlan éjszaka, és mi az oka a boldogtalanság. Ők túl megszállottja a gondolatok és az élet egy másik, és már akkor a nyakát.

Skorpió

Számukra az élet arra való, hogy több különböző útvonalakat, amelyeken lehet választani. Ők játszhatnak éjszaka bosszúálló, aki nem túl bölcs és töltik az idejüket és képességeiket a különböző rosszindulat vagy lehet nagyon együttérző, gyengéd és az értelem és a bölcsesség, hogy mások is velük tapasztalat az unió a szerelem és a halál. Ellenőrizze, hogy milyen típusú esik a Skorpió.

Ha esik az érzékeny emberek, nem keres skorpió véleményt, beüt az igazat az arca. Ő nem osztja bókokat nyerni mellett vagy szerzett szövetségesei. Hízelgés vele alá. Ezért, ha mondjuk valami szép, hogy tiszteletben tartja.

Nyilas

Lövő mindig azt mondja, hogy pontosan mit partnereik utálom a belek. De néha tudják olyan szép csipog és azokban a pillanatokban, elfelejteni a csúnya és kellemetlen. Valószínűleg a partnerek lövők szorongva know emlékszik a pillanatban, amikor a kábult szerelem készek voltak sír, imádkozik, könyörög, hogy az egész élet, de ők sietve abbahagyta a kegyetlen és buta megjegyzés, mint például: „Utálom az embereket, akik keresik elveszett és szerelmes! ”

A sokk után részt vesz megjelent az arcán, azt határozottan mondják, hogy valóban a lehető legjobb férfi / nő a világon, és hogy ezek a kidülledő és szerelmes az ember, mint ő. Úgy állította be sit és ténylegesen tartózkodott végéig az élet, ugye?

Barátságos a hangulat, becsületes emberek, könnyen ragaszkodnak, hogy a szíved, azok egyedi, érdekes, de nem kevésbé furcsa báját. Damned őszinték, még ha ez sokszor megy az idegek, és akkor csendben kívánom, hogy elfogadja, hogy mond semmit, csak, hogy nem fáj. Ezek nem mindig bölcs, sokszor gondolom, hogy a szív és az elme, és az őrült bátor. Esetlenül emelkednek, ismét csökkenni, de megint újra kísérletet. Érdekesek, minden esetben.

Bak

Speciális ezeknek az embereknek tartoznak a növényeket, hogy virágzik késő. Ifjabb éveiben tűnik unalmas, idősek és nagyon konzervatív, míg az időskori kezdenek nyitni, és a nap mutat szép virág, hogy nőtt a csend a belsejükben. Körülbelül ez a virág még mindig léteznek tüskék, hogy óvatosan távolítsuk el, majd élvezni azt. A szerelem az ilyen típusú ember, ha befejezi a házasság, mint élvezni a desszert, amely jön mindig a végére.

Ezek a hívek, és megfogadják, hogy a családi oltár. Tele vannak tisztelet a családi kötelékek és kapcsolatok, de ez azt is jelenti, hogy a gondozás és a család által létrehozott házasság és a saját, mely hű gyermekkora óta.

Nem hiszem, hogy van nekik úgy döntött, valóban nyugodtan mondhatjuk, hogy úgy döntött, te és ez egy éles szem a törzskönyv és a tökéletesség. Ők választották, mert te úgy értékelték, hogy lesz egy jó partner egy erős kötelességtudat. Ahogy a partner lesz elegáns ruha lenyűgözni a munkatársak, és kívánatos, hogy okosabb, szebb, jobb, mint modor a partnerek. Azt válaszolta, és megfelel a magas szintű – biztos lehet benne, hogy él egy nagyon szép és életnagyságú házasság, ami sokszor unalmas, de akkor nem hiányzik semmi.

Vízöntő

Ha szerelmes vagy, díszített őket hűség stabil karakterek, hanem a közöny, és hiányzik az érzelem a levegő elem. Lehetőség van létrehozni sikeres kapcsolat velük, ha nem hagyják azt szabad, hogy kövessék a számtalan hobbi és a barátaik társaságában. Ők tartoznak mindenkinek, de senkinek. Szerelem lehet gyengéd és inspirált, de ezen a területen mindig nem tisztázott. Őket nem érdekli a partnere takarékbetétkönyv.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a gyakori válások Aquarius. A leggyorsabb módja annak, hogy megismerjék az Aquarius mutatja féltékenység, birtoklási vágy, vagy az előítéletek és a kritikusnak, ideges vagy nagyon konzervatív.

Aquarians gyakran a hirtelen megjelenése inspiráció és intuíció őket rendkívüli. Úgy néznek ki, sokkal előtted, vagy bármelyikünk. Ezek az emberek élni a jövőben, akkor látogasson el csak velük. És végül – Aquarius vannak misztikus. Menj előre, ha úgy tetszik!

hal

Általában azok makacs és hisztérikus, így jobb, ha azokat olyan partnerekkel, akik megvédik őket, őszinte szeretet és ezáltal viseli minden ideges válság és szeszélyeit. Legtöbbjük intuitív, nagy kiálló antenna előrejelzésére a jövőben. Hogy nekik szerette, ahogy kellene, mielőtt az ismerős, tiszteletben álmaikat és kreatív szabadságot, mert az emberek nagy eredmények!

Szükségük van egy csomó stimuláció, azonnal reggel meg kell kezdeni, hogy az álom velük, továbbra viccekkel és érdekes viccek, este találkozik békében. Miután egy sor megváltozott hangulat, amit a partner fáradt akkor szellőző, és azt mondják is, és ezen a napon hozta sikeres lezárására. Amikor lefekszel az ágyban velük, arra a következtetésre jut, hogy az energia partner nagy, de szeszélyes, és még mindig rendkívüli. Fáradt illatkeveréke, mert holnap várja hegy dolgot kell csinálni nekik, mert egyszerűen megfoghatatlan és szervezetlen.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét