Ismeri a legmélyebb titkait: Ezek a legnagyobb gyengesége Horoszkóp!

Mindenkinek megvan a satu, gyengeség, hogy végül válhat egy nagy probléma. Ha van egy probléma, hogy ha talál, mi a legnagyobb gyengesége, asztrológia segít.

RAM – veszekedő

Nyugalom. Amint egy kis lépés rád (szó, akár nem), akkor képesek SASP salvo inzultus miatt, hogy ember. Bár állatövi bébi, te egy felnőtt, és van, hogy megfelelően jár el az ő korában – vált diplomata. Elvégre, ha tudjuk, hogy az igazi harcosok az ellenség fut közel.

BIK – élvhajhászás

Nem, ez az, amit most evett az egész család csomag fagylalt nem „önszeretetből”. Beismerni, hogy ezt több egymást követő napon. Valaki fáj érzéseit, és a probléma, hogy a csapat egyeztetni. És ez rendben van, ha szüksége van egy nap, hogy szigetelje az egészben, hogy tulajdonképpen rendben van. De a nap nem egy egész héten, és nem kényeztesse magát.

Twins – A heves vita

Nem mindenki tudja, hogy mennyire nem ért egyet néhány cikket, hogy olvassa el néhány nappal ezelőtt az interneten. Hagyjuk az embereket élni. Nyugi, nem kell szem csak beszélni, nem a hozzáállás mindig az igazit. Stop hamis is okos.

RAK – Anya

Mint az egyik legnagyobb érzelmi jelek az állatöv, akkor sem imádom anyád vagy nem küldhet be, és úgy gondolja, hogy elpusztította az életet. Bármi is származik a két esetben feledd nemtetszését, de meg kell értenie, hogy Ön felnőtt, és nem kell, hogy sokat jelent neked lényegében véleményét. Éld az életed.

LION – Lapító

Mindannyian szeretjük, hogy az egyik tetszik, és mi, emberek az árak, de van, hogy a játék felmászott a második szintre. Akkor is, ha valaki kopogtat három reggel az ajtón, és azt mondja, hogy szép, akkor lelkesen továbbra is beszélgetni, hogy „hová vezet.” Nyugi, felébred és rájön, hogy nem tud élni a bókokat.

Eszköz – Mess

A találkozásnak, és ez a harmadik, végül eljött az idő, hogy menjen vissza a lakásában, aki tetszik. Akció kezdődik, megszüntetve ruhák és … várakozás, hogy miért ez a virágcserép áll, ahol lenni? És képek a falon áll fullad … Nyugodj meg, nem égett a Föld, mert valami nem, ahogy elképzeltem.

MÉRLEG – határozat

Már jön a barátokkal, menj ki a vacsorát, majd négy órát tárgyalja a menüben. Igen, úgy hangzik, triviális, de mégis fontos döntés, nem? Hát nem! A Stop, hogy úgy van hangsúlyozva mintegy kis dolgokat.

Skorpió – NEM!

Te egy ilyen mester minden, amit tettél egy teljes vizsgálatot, meghatározni a célt, és ha már végre mentve „dobja el a horog” valaki visszautasította, és nem tud átlépni rajta. Meg kell tanulni, hogy elfogadja a „nem” szót, ez nem a világ vége.

Meccsen – egyet nem értés

Ön optimista elég létrehozni optimizmus dogma és fuss el a valóságot. Nem hajlandó nézni a dolgot, vagy a helyzet más oldalról. Kényeztesse magát és tudják, hogy nemcsak a megértést helyesen.

Bak – Kihívások

Csak azt szeretem, hogy minden, amit csinálsz a kemény utat. Szeretem túl sok a teendő. Megy nyaralni, akkor nem jóga, vagy csak húzza a csendet és nyugalmat. Ez nem az, amit nem volt rá magukat, de ezek körül van feszült, hogy itt az ideje egy kis szünetet.

Aquarius – A probléma, hogy megoldást igényel

Ha valaki ki van téve a problémát, akkor nyáladzik, mint egy kutya felett Koski. Akár beszélünk egy nagy humanitárius katasztrófa vagy törött köröm, akkor siess, hogy mentse, és a hős a történet. Ismerje meg, hogy prioritásokat, mert nem tud segíteni mindenkinek.

FISH – Szomorúság

Vegye körül magát, boldog ember, és akkor lesz boldogabb. De nem, te, mint ha függ bánat. Apránként, így ellopni egy nyögést. Megtanulják, hogyan kell kezelni a kudarcok és a nehéz pillanatokban, akkor nem örökre szenvedni.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét